
در زمینه اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی ، ۱۱۷۲ نفر به ارزش ۳۳ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار توسط تسهیلات عقود اسلامی خدمات ارائه شده اند.
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: تسطیح ۱۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی و احداث مجتمع های کشت و صنعت ، آبرسانی و تأمین برق در زمین های کشاورزی استان توسط بسیج سازندگی انجام شده است.
وی گفت: تاکنون روزانه ۸۰۰ هزار نفر از گروه جهادی برای فعالیت های ۱۰ روزه در زمینه های مختلف به مناطق مختلف استان اعزام شده اند و همچنین در قالب گروه های یک روزه حدود یک میلیون نفر در روز بودند. در این پروژه های عملیاتی وجود دارد.
سردار شفاهی با بیان اینکه در جریان بسیج سازندگی در استان چندین حرکت جهادی و رفع محرومیت انجام شد ، خاطرنشان کرد: در سیستان و بلوچستان هزار و ۵۹۶ گروه جهادی در زمینه بسیج سازندگی ثبت نام کردند که از این تعداد ۱۲۲۹ گروه او متعلق به برادران و ۳۶۷ گروه متعلق به خواهران است.
سردار شفاهی افزود: در حوزه اقتصاد مقاومتی تاکنون یک هزار و ۱۴۷ صندوق قرض الحسنه برای کارفرمایان و مردم در مناطق مختلف استان ایجاد شده است که ۵۶ هزار و ۴۸۲ نفر عضو آن هستند که ۶۲ میلیارد و ۶۵۵ میلیون و ۵۰۰ نفر هزار دیه پرداخت شد.
سردار شفاهی اظهار داشت: اهداف بسیج سازندگی کشور شامل غنی سازی اوقات فراغت با استفاده از انرژی و نشاط جوانان در ساخت کشور ، کمک به دولت در ارائه خدمات ، رفع محرومیت و ساخت و ساز با اولویت در روستاها و مناطق مرزی و کشور از اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی و همان پروژه های تولید و تبدیل محروم است و به شناسایی و ایجاد فرصت های شغلی کمک می کند.
وی با اشاره به پروژه رزاق در سیستان و بلوچستان گفت: در این پروژه سپاه پاسداران فقط قسمت كمی از این پروژه را در اختیار دارد و آن طور كه باید برای این پروژه پرداخت نشده است.
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: سپاه و بسیج سازندگی تمام برنامه های خود را مطابق با جغرافیا و شرایط منطقه اجرا می کنند و همچنین یک مکمل رسانه ای نیز وجود دارد.
وی با اشاره به کنترل مرزی سیستان و بلوچستان برای جلوگیری از ورود تاج هند افزود: سپاه و بسیج به همراه پرسنل بهداشتی و درمانی پایگاه های رسمی و غیررسمی این استان را کنترل می کنند تا از ورود ویروس جلوگیری شود محل “.
مدیرعامل سازمان بسیج سازندگی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: تاکنون ۴۱ بیمارستان صحرایی در مناطق مختلف استان راه اندازی شده و ۲ میلیون و ۱۲۶ هزار نفر در بیمارستان های صحرایی مناطق محروم ویزیت شده اند.
وی گفت: از مجموع گروه های جهادی اعزامی به نوروز امسال ۷۱ گروه بومی و ۲۸ گروه غیر بومی بودند.
غلامرضا ملایی گفت: در نوروز امسال ۹۹ گروه جهادی در زمینه های بهداشت ، درمان ، فرهنگ ، آموزش و خدمات به مناطق مختلف استان اعزام شدند.
وی ادامه داد: علاوه بر احداث ۴۰۰ ایستگاه دام سنگین ، پروژه های نظیر تسطیح ۱۵۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی ، حفر ۲۰۰ حلقه چاه عمیق ، تأمین آب و برق زمین های کشاورزی و مجتمع های کشت و صنعت با احداث استان بسیج “.
وی ادامه داد: در زمینه تحرکات جهادی قبل از شیوع ویروس کرونا اقدامات و خدماتی از جمله توزیع سبد کالا به مبلغ ۲۹۹ هزار و ۷۶۵ بسته ، کمک به ۲ هزار و ۱۲۵ یتیم ، ۲۸۳ هزار بسته لوازم التحریر ، ۵۸ هزار و ۹۰۰ بسته سبدهای بهداشتی ، ۳۲۰۰۰ کاردستی دستی لباس ، ۱۵۰۰ ست لباس خواب و غیره در استان توزیع شده است.