سوءاستفاده شرکت‌های تولید محتوای پورن از محبوبیت سلبریتی‌ها بین نوجوانان/ ساز و کار کشورهای جهان برای مقابله با این چالش چیست؟

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنا ، شدت و میزان تهدیدها برای کودکان و نوجوانان و صرف انحراف این گروه های آسیب پذیر از طریق اینترنت ، چنان جدی است که بسیاری از کشورها ، صرف نظر از تغییرات فرهنگی ، مذهبی ، نژادی ، اقتصادی ، اقدام کنند. مشابه. آنها مجهز به مکانیسم قانونی برای جلوگیری از باندهای جنایی و به حداقل رساندن نفوذ چنین اقدامات مخربی هستند.

شاید لازم باشد آنتونیو گوترش ، دبیرکل سازمان ملل متحد ، که اکنون جهان را مهمترین تهدید برای تغییر اقلیم خوانده است ، از منظر فرهنگی کار کند و همه را به همکاری با باندهای جستجوی سود بین المللی متداول دعوت کند. در میان کودکان و نوجوانان قرن 21 و کشاندن این گروه سنی به اردوگاه فساد ، جدی گرفته شود.

نیاز به تهیه برنامه های پیشگیری محلی

البته در این زمینه نمی توان صبر کرد و لازم است که هر کشوری به طور خودجوش تمام اشیا cultural اطلاعاتی فرهنگی ، سنتی ، مذهبی ، تاریخی و انضباطی خود را بسیج کند و طبق برنامه ابتدا دسترسی به سایت های مشکوک را مسدود کند اینترنت و سپس خدمات آگاهی از خانواده و کودکان.

قانونگذار استرالیا اخیراً با تصویب لایحه ای به دولت اطلاع داده است كه با نظارت بر تمام محتوای بزرگسالان ، افسران امنیت الکترونیکی را قادر می سازد تا با استفاده از فیلتر كردن و حضور گسترده كارگران جنسی در اینترنت ، آن را از دسترس كودكان و نوجوانان دور نگه دارد. اینترنت و رسانه های اجتماعی را نیز لغو کنید.

این قانون به افسران امنیت سایبری استرالیا این فرصت را می دهد تا قلدری آنلاین را هدف قرار دهند و از کودکان در برابر آزار و اذیت بالقوه بزرگسالان محافظت کنند.

قانون فوق برای کسانی که به هر طریقی کودکان را مورد آزار یا تهدید قرار می دهند ، با حداکثر مجازات مجازات حداکثر مجازات در نظر گرفته است.

استرالیا ، کشوری در اردوگاه بلوک وسترن ، کودکان و نوجوانان را در معرض خطر می بیند و مایل است با تمام گروه های به اصطلاح آزادی بیان یا بیان درگیر شود تا آینده جامعه آنها با شعارهایی که آنها می دهند فدا نشود.

سلبریتی های عاشق پول و هوس!

طبق یافته ها و گزارش های محققان امنیت الکترونیکی ، همه این حملات به طور آشکار توسط گروهی از کارگران جنسی یا طرفداران آنها علیه روان کودکان و نوجوانان انجام نمی شود. این روش عوارض خود را دارد زیرا در درازمدت سودهای کلانی را برای ذینفعان به همراه می آورد و در بسیاری از موارد ، آنها به دنیای نوجوانان نفوذ می کنند و با استفاده از افراد مشهوری که طرفداران زیادی از این نوجوانان دارند ، آنها را فریب می دهند.

استرالیا لایحه ای را به دولت ابلاغ کرد که به افسران امنیت الکترونیکی قدرت می دهد تا تمام مطالب را برای بزرگسالان تحت کنترل داشته و با استفاده از فیلتر کردن ، آن را از دسترس کودکان و نوجوانان دور نگه دارند.

یکی از این سلبریتی ها ساسان حیدری یافته یا ساسی مانکن خواننده جنجالی و صمیمی است که در طی سالهای گذشته موسیقی وی برای برخی دیگر از فعالیت هایش هنری تزئینی و تراژیک قلمداد شده است. او با این حاشیه مطمئن توانست اقدامات مخرب و غیراخلاقی خود را ادامه دهد. اخیراً ، در یک کلیپ جدید از او ، شاهد یک بازیگر پورنو هستیم که شباهت زیادی به یکی از مشهورترین ستاره های پورنو آمریکا دارد. مسلم است که ساسی بمب جدید خود را با این چهره منفجر کرد ، به طوری که در روزهای بعد شاهد گسترش این آهنگ در جامعه خواهیم بود.


بیشتر بخوانید:

استفاده بیش از حد جوانان از فضای مجازی از پایبندی آنها به ارزشهای خانوادگی کاسته است

کودک آزاری فقط برای 3 هزار یورو / فروش و اجاره کودکان برای خدمات جنسی و کار!


ناگفته نماند که فضای مجازی ، شبکه های اجتماعی و انواع سایت ها جزئی از زندگی امروز ما شده است. اما عواقب استفاده از فضای مجازی برای مشاهده مطالب پورنوگرافی چیست؟ محققان برای افرادی که مشتری سایت های پورنوگرافی هستند ، پنج مرحله را ذکر کرده اند. اولین مرحله مقابله است که در آن بیشتر افراد معتاد به پورنوگرافی از سنین پایین شروع به تماشای فیلم های پورنوگرافی می کنند. سپس مرحله اعتیاد آغاز می شود که در آن فرد تمایل زیادی به دیدن و مشاهده تصاویر پورنوگرافی دارد و اجتناب از آن غیرممکن می شود. مرحله سوم رشد است که در آن میل به دسترسی افزایش می یابد و بیمار نمی تواند تسلیم شود. مرحله چهارم حساسیت زدایی است که در آن بیمار مانند گذشته از تماشای فیلم ها و تصاویر پورنوگرافیک هیجان زده نمی شود ، بنابراین سعی می کند با استفاده از مواد پورنوگرافی متفاوت و به طور فزاینده ای به حساسیت اولیه دست یابد ، اما دیگر این اتفاق نمی افتد. سرانجام ، مرحله آخر ، که مرحله عمل است ، که در آن فرد دنیای مجازی پورنوگرافی را ترک می کند و برای انجام اقدامات پورنوگرافی وارد دنیای واقعی می شود.

بدلیل زشتی این عمل ، حتی در بین ذینفعان ، سو abuse استفاده جنسی از کودکان یک جرم پنهان تلقی می شود ، به این معنی که بیشتر کسانی که در این حرفه کار می کنند ، اعمال خود را از چشم پنهان می کنند. در عصر مدرن که اینترنت از نفوذ زیادی در خانواده ها برخوردار است و بسیاری از کودکان و نوجوانان به رسانه های اجتماعی دسترسی دارند ، ذینفعان به همان روش آسان و بدون دردسر وارد می شوند. مشکل این است که اولین راه جلوگیری از حمله به این افراد ، چه به صورت فردی و چه در یک باند سازمان یافته ، محدود کردن دسترسی به برخی از سایت ها و صفحات رسانه های اجتماعی است.

آمار وحشتناک برای عادی سازی سو abuse استفاده جنسی از کودکان

عادی سازی آمار سو abuse استفاده جنسی کودکان افتضاح است. به عنوان مثال ، در سال 2005 ، بیش از یک میلیون تصویر تحریک آمیز از سو abuse استفاده جنسی کودکان در اینترنت وجود داشت و 70 درصد از این تصاویر مربوط به کودکان زیر 10 سال بود. این تکثیر ذی نفعان ، بررسی بین المللی را بر آن داشت تا جنبش “ما دفاع می کنیم” را به اقدامی جسورانه تبدیل کند. این کشور در سال 2014 در انگلستان تأسیس شد و اکنون 63 کشور عضو ، 30 سازمان غیردولتی و 20 شرکت بزرگ فناوری دارد.

اتحادیه بین المللی حمایت از کودکان در برابر سو Ab استفاده جنسی در سال 2012 توسط کمیسیون اروپا و ایالات متحده به صورت آنلاین ایجاد شد و 54 کشور عضو دارد.

دسترسی نوجوانان آمریکایی به محتوای مخرب توزیع شده در شبکه جهانی وب محدود است

اپراتور اصلی آلمان اولین سازمانی بود که در سال 2005 توافق نامه ای برای حمایت از کودکان با اپراتورهای تلفن همراه امضا کرد. بر اساس این مقررات ، اپراتورهای تلفن همراه ملزم هستند دسترسی به محتوای غیرقانونی را محدود کنند و با نصب سیستم های شناسایی اطمینان حاصل کنند که کاربران خردسال با پورنوگرافی روبرو نمی شوند محتوا. دسترسی ایمن به اینترنت در برخی از شهرهای فدرال آلمان نیز در برنامه درسی مدارس گنجانده شده است و به زودی در برنامه درسی اصلی تمام ایالت های آلمان اجباری خواهد شد.

فیلتر گسترده بریتانیا برای محافظت از کودکان

انگلیس از سال 2004 فیلتر کردن گسترده ای را برای حمایت از حقوق کودکان در فضای مجازی اجرا کرده است. به این ترتیب ، اگر کسی درخواست دسترسی به محتوای غیرقانونی را داشته باشد ، پیام خطایی دریافت می کند. علاوه بر این ، این قانون به پلیس اجازه می دهد تا هویت شخصی را که به دنبال محتوای غیرقانونی ، به ویژه محتوای علیه کودکان است ، استخراج کند. با استفاده از این فیلترهای خانگی ، دیگر خانواده ها برای کنترل اینترنت خود نیازی به بارگیری و نصب نرم افزار فیلتر ندارند و تنها با راه اندازی این سیستم قادر به نظارت بر فعالیت های آنلاین فرزندان خود خواهند بود.

در سال 2016 ، مقامات اتحادیه اروپا مقررات حریم خصوصی داده ها را تصویب کردند و اخیراً مقررات عمومی حفاظت از داده های اتحادیه اروپا (GDPR) از 25 مه 2018 به اجرا درآمد.

این مقررات شفافیت و کنترل بیشتری در مورد نحوه استفاده از داده های بخش خصوصی و دولتی فراهم می کند. طبق همین قوانین ، دسترسی به افراد زیر 16 سال در کشورهای عضو اتحادیه اروپا به رسانه های اجتماعی ممنوع است.

کودکان در اینترنت به دنبال چه هستند؟

در جزئیات این قانون آمده است كه به منظور حمایت از كودكان و نوجوانان و بنا به صلاحدید مقامات ، كودكان و نوجوانان می توانند از خدمات اینترنتی مانند شبکه های اجتماعی ، سرویس های پیام رسان یا هر چیز دیگری كه اطلاعات آنها را بدون رضایت صریح پردازش كند ، محروم شوند. والدین یا سرپرست او امتناع کردند.

یکی از قوانینی که از حقوق کودکان در فضای مجازی در ایالات متحده حمایت می کند ، قانون کپی است. این قانون محدود کردن دسترسی خردسالان به موارد مضر توزیع شده توسط شبکه جهانی وب بود. محتوای شرم آور و تجاری در نظر گرفته و محدود شد.

همزمان با تصویب قانون کوپا در سال 1998 ، قانون حریم خصوصی کودکان به عنوان یک قانون فدرال ایالات متحده تصویب شد و از آوریل 2000 اجرا شد. بنابراین ، از اطلاعات شخصی کودکان زیر 13 سال نباید محافظت شود و هیچ کس حق کشف یا فروش آن را ندارد. اگر سایت یا ارائه دهنده خدمات به این اطلاعات نیاز دارد ، باید رضایت والدین یا سرپرست کودک را کسب کند.

طبق قانون ، کودکان زیر 13 سال به طور قانونی می توانند اطلاعات شخصی را با اجازه والدین خود ارائه دهند ، اما بسیاری از وب سایت ها اجازه استفاده از خدمات افراد زیر سن قانونی را نمی دهند.

انتهای پیام / 4155 / ص

دکمه بازگشت به بالا