از آنجا که واکسن کرونا برای اولین بار در جهان و در کشور ما اجرا می شود ، سوالات زیادی در مورد آن وجود دارد. به عنوان مثال ، آیا زنان باردار می توانند واکسن کرونا را دریافت کنند و آیا واکسن با داروهای دیگر تداخل دارد؟
به گزارش باراناخبر ، یکی از سوالات متداول این روزها این است که واکسن کووید -19 با کدام داروها تداخل دارد؟
اول از همه ، باید توجه داشت که برای حفظ اثربخشی واکسن ها ، باید حداقل 14 روز فاصله بین تزریق واکسن کووید -19 و سایر واکسن ها رعایت شود.
با این حال ، باید توجه داشت که اکثر داروها با واکسن های کووید -19 تداخل ندارند. بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن بیماران قلبی ، کلیه ، کبد ، روماتولوژی ، دیابت ، بدخیمی و غیره. آنها نباید بدون مشورت با پزشک ، دارو را تغییر داده یا قطع کنند.
در برخی موارد خاص و نادر ، با مشورت و تشخیص پزشک معالج ، ممکن است فاصله زمانی بین تزریق واکسن و برخی داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی وجود داشته باشد.
بیمارانی که تحت پیوند اعضا یا شیمی درمانی قرار گرفته اند نیز باید در مورد زمان واکسیناسیون با پزشک خود مشورت کنند.
با توجه به کانال تلگرامی سیستم پزشکی ، س questionال مهم دیگر در مورد واکسن کرونا این است که آیا تزریق واکسن کووید -19 در دوران بارداری و شیردهی توصیه می شود.
لازم به ذکر است که تزریق واکسن Sputnik ، Sinofarm و Covxin Bharat در دوران بارداری و شیردهی در حال حاضر به دلیل اطلاعات محدود توصیه نمی شود. در عین حال ، زنان باردار و شیرده باید در مورد واکسن Astraznka با پزشک خود مشورت کنند.
در صورتی که فرد واکسینه شده قصد باردار شدن داشته باشد نیازی به تاخیر در بارداری نیست. همه واکسن های ضد کووید -19 غیرفعال هستند و به نظر نمی رسد برای جنین مشکلی ایجاد کنند. اگر زنان پس از تزریق واکسن متوجه بارداری خود شوند ، جای نگرانی نیست.
انتهای پیام