به گزارش خبرنگار آنلاین، علی حسن زاده صبح پنجشنبه در اولین جلسه جهاد تبیین با رویکرد نشاط و امیدآفرینی در اردبیل اظهار کرد: بعد از حوادث سال گذشته با حضور در جمع جوانان و بررسی ابعاد این حوادث به این نتیجه رسیدیم که دیگر سخنرانیها و جلسات گفتوگو محور در بیان پیام انقلاب مؤثر نیست.
وی خاطرنشان کرد: در یک نشستی که دهها استاد دانشگاه و فرهیختگان حاضر میشوند کسی به سخنرانیها چندان بها و اهمیتی نمیدهد اما آنچه که مهم است اینکه جوانان باید مسائل را به درستی درک کرده و ملموس آن را احساس کنند.
دبیر قرارگاه فاطمه الزهرا (س) استان اردبیل افزود: در جهاد تبیین اصل تولید محتوای پربار به دست خود جوانان بسیار مهم است و ما در استان باید تیمهایی را تربیت کنیم تا در تولید محتوا بتوانند به شبهات و سوالات جوانان پاسخی، متقن، روشن و قانع کننده بدهند.
حسن زاده ادامه داد: در کنار این امر شبکه سازی بسیار مهم است تا موضوعات و مسیل و محتوای تولید شده به دست مخاطب رسیده و مورد استفاده قرار گیرد.
وی با بیان اینکه فارغ از شبکههای اجتماعی و فضای مجازی باید مخاطب موضوعات و مسائل اساسی را به درستی دریافت کند، گفت: در تولید محتوای ارزشمند همراه با غنای بسیار ضروری است تا خود جوانان و نوجوانان را وارد میدان کنیم تا بتوانند فعالیتهای مؤثری را انجام دهند.
دبیر قرارگاه فاطمه الزهرا (س) استان اردبیل تصریح کرد: مشارکت دادن خود نوجوانان و جوانان و مسئولیتی که به آنها سپرده میشود نوعی بها دادن به خود آنهاست تا با تجربهای که به دست میآورند بسیاری از موضوعات و مسیل را درک کرده و دریافت کنند.
حسن زاده بیان کرد: جوانان ما از عقل، فهم، شعور و نیتی پاک برخوردار هستند و ضروری است با بها دادن به آنها و میدان دادن به جوانان و نوجوانان بتوانند زمینه پیشرفت و توسعه را فراهم کنند.
وی گفت: امروز جوانان بر این باورند که باید خودشان با تحقیق و پرس و جو کردن به اصل مطلب برسند و چندان طرح مسائل از سوی دیگران را قبول نمیکنند و ضرورت دارد در جهاد تبیین که مقام معظم رهبری بر آن تاکید کرده از مشارکت فعال جوانان بیشتر استفاده کنیم.
دبیر قرارگاه فاطمه الزهرا (س) استان اردبیل به طرح موفق «جت» در کشور اشاره کرد و گفت: در این طرح با همراهی یک مربی و سرپرست دانش آموزان در قالب تیمهای مختلف سعی دارند مسائل و موضوعات و شبهات را احصاء کره و پاسخی روشن و قانع کننده برای آنها پیدا کنند تا در قالب تولید آثار هنری آن را ارائه کنند.
حسن زاده اظهار کرد: حتی برای دانش آموزان موفق در این زمینه جوایزی در نظر گرفته شده که مهمترین مزیت آن ترغیب و تشویق دانش آموزان به امر مطالعه و تحقیق بر روی مسائل مختلف و شبهات مطرح شده است که خودشان آنها را به نتیجه رسانده و زمینه فهم مشترکی را به وجود میآورند.
وی خاطرنشان کرد: این الگوئی موفق در استان تهران است که امیدواریم در استان اردبیل نیز این مسائل و موضوعات مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.