وی افزود: ما معتقدیم تا زمانی که این دو م componentsلفه در مردم و مسئولان باشد ، سازوکار ماشه چیزی نیست ، یک جنگ اقتصادی و رسانه ای کامل و همه توطئه های دشمنان این نظام و انقلاب محکوم به شکست است. .
موفقیت قوه قضاییه در سه م componentsلفه “مبارزه با گندم” ، “حمایت از تولید” و “تأمین امنیت”
سخنگوی قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در دوره اخیر که با پیشنهاد آیت الله رییسی و تأیید و اجرای رهبر معظم انقلاب ، دوره تحول نامیده می شود ، در سه مبارزه حیاتی علیه مفاسد اقتصادی به ویژه تولید ، اشتغال ، احیای صنایع و کارخانجات و همچنین تأمین امنیت شهروندان و برخورد با اراذل و اوباش و اخلالگران در امنیت و سلامت جامعه با عنایت خداوند متعال و تلاش همکاران ، نتایج خوبی کسب کرده و سرمایه خیر اجتماعی برای سیستم آماده سازی و امید Revsht در قلب مردان زنده شد.
اسماعیلی یادآور شد: این موفقیت ها و دستاوردها خشم دشمنان نظام و انقلاب را برانگیخته است و امروز دادگستری نمادی از قدرت ، قدرت و اقتدار نظام است و حقوق فردی و اجتماعی مردم را حفظ می کند. به همین دلیل دشمن تصمیم گرفته است که از این نقطه قوت به عنوان هدف حملات ناجوانمردانه جنگ رسانه ای خود استفاده کند و این روزها شاهد تلاش ناامیدانه امپراتوری رسانه استکبار علیه دستگاه قضایی هستیم.
وی تأکید کرد: هنگامی که مبارزه با فساد و مفسدان در داخل و خارج از دادگستری را شدت بخشیدیم ، می دانستیم که علیه هر ضربه ای که به مفسدان و هر سرمایه ای که برای نظام و مردم ایجاد می کنیم ، با حملات ، حمله و تخریب روبرو خواهیم شد. بود
جنجال و ناآرامی اراده ما در مبارزه با فساد و مفسدان را تضعیف نخواهد کرد
اسماعیلی تأکید کرد: اختلافات و ناآرامی ها اراده ما در مبارزه با فساد و مفسدان را خدشه دار نمی کند و مسیر مبارزه با فساد قابل توقف نیست ؛ برعکس ، ما این حرکت را به سرعت و قاطعانه ادامه خواهیم داد تا زمانی که دست مفسدان قطع شود.
تأثیرات اجرای قانون در کاهش حبس
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی درباره تأثیرات اجرای قانون در کاهش مجازات زندان گفت: این قانون که در ماه های آخر مجلس قبلی تصویب شده بود ، در اصل برنامه خام داشت. و نابالغ که با معرفی قوه قضاییه تغییر کرد. ” طرح اصلی گروهی از نمایندگان مجلس که زمینه عجیبی برای کاهش مجازات مجرمان داشت ، باید تغییر و تنظیم شود.
وی افزود: اعمال این تخفیف در مجازات حبس به جرایمی قابل بخشش توسط شاکی خصوصی ، جرائم جزئی و ناچیز و همچنین تأثیر بخشش شاکی خصوصی در جرایم غیرقابل گذشت مانند برخی سرقت ها و کلاهبرداری ها اشاره دارد. ” بنابراین ، این کاهش مجازات هنوز شامل مرتکبان جرایم خشن و سازمان یافته و جرائمی نمی شود که شاکی خصوصی دارند و شاکی خصوصی حقوق خود را دنبال می کند.
بررسی 100000 پرونده در اجرای قانون برای کاهش حبس
اسماعیلی گفت: تاکنون بیش از 100 هزار پرونده در اجرای قانون برای کاهش حبس بررسی شده است. در طی این بازبینی ها ، گروهی از زندانیان با کاهش مجازات آزاد شدند. همچنین از مجازات جمعی زندانیان کاسته شد و آنها زودتر از زندان آزاد شدند. علاوه بر این ، تعدادی از کسانی که به حبس محکوم شده و هنوز محکومیت خود را نپرداخته اند ، با بررسی پرونده های خود مجاز به مجازات جایگزین شده و اجازه ورود به زندان را ندارند. با این حال ، قانون و نحوه اجرای آن تأثیر بسیار خوبی در کاهش جمعیت زندان ها داشت.
آخرین وضعیت پرونده رئیس پیشین هلال احمر
اسماعیلی در پاسخ به س aboutالی درباره وضعیت اخیر رئیس سابق هلال احمر گفت: دادگاه بدوی پرونده را بررسی و تصمیم خود را صادر کرده و پرونده در مرحله تجدیدنظر است. . از آنجا که هنوز حکم نهایی صادر نشده است ، من در بیان جزئیات اتهامات و میزان مجازات موجه هستم و پس از قطعی شدن تصمیم ، توضیحات اضافی داده خواهد شد.
وضعیت اخیر پرونده های خودرو
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به س questionال خبرنگاری درباره وضعیت اخیر پرونده های خودرو گفت: متأسفانه یکی از مشکلات ما وضعیت برخی از شرکت های خودروساز است که افراد را ثبت نام و فریب داده اند و ملاقات نکرده اند تعهدات آنها در زمان مناسب “. این موارد شک بسیاری دارد؛ برخی از این پرونده ها مانند شرکت رولینگ میل دارای 1600 شاکی است. یا پرونده “ماشین بزرگ” 1800 شاکی دارد. پرونده “رامک خودرو” نیز شک و تردیدهایی دارد. متأسفانه این افراد فریب جدی زدند. این موضوعات با دستور مقام قوه قضائیه در اولویت قرار گرفته است که پرونده های دارای سو many ظن را در اولویت قرار دهد. جلسات دادرسی عظیمی از پرونده های اتومبیل تاکنون برگزار شده است. جلسه بعدی دادگاه فردا برگزار می شود. دادگاه پیش بینی می کند که این پرونده در دو یا سه جلسه بعدی قبل از ماه اکتبر به تصمیم گیری منجر شود. پرونده مفتاح نور تاکنون برای جلسات مختلف برگزار شده است و جلسه ای برای موضوع بزرگ خودرو قرار است در ماه نوامبر برگزار شود. پرونده “رامک خودرو” نیز قرار است در ماه نوامبر برگزار شود. برنامه ما تعیین سرنوشت این پرونده های بسیار مشکوک خودرو در دادگاه کیفری یک استان تهران طی ماه های اکتبر و نوامبر است.
وضعیت نهایی پرونده مسئول خصوصی سازی
اسماعیلی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت اخیر پرونده مسئول خصوصی سازی و همچنین بررسی روند خصوصی سازی گفت: پرونده شخص مورد نظر در تحقیقات انجام شده توسط دادگاه و دادگاه ارسال شده است. دفتر دادستانی “. وی متوجه نقص و کاستی شد و پرونده برای رفع نقص به دادسرا برگردانده شد. اخیراً دادسرا نقص را اصلاح کرده و پرونده به دادگاه برگشته و آنها در حال بررسی آن هستند و جلسه ای به زودی برگزار می شود و در دادگاه رسیدگی می شود.
سخنگوی قوه قضاییه تأکید کرد: در مورد خصوصی سازی ، ورود قوه قضائیه ورود بسیار جدی بوده و اوج آن در سفر استانی رئیس قوه قضاییه در استان اردبیل بوده است. هم در مسئله خصوصی سازی و هم در حمایت از صنایع و کارخانجات ، هم در بحث کشت و صنعت مغان و هم در موضوع بافت سبلان ، قوه قضاییه در این سفر دخیل بود که یک معرفی کاملاً تخصصی و جامع بود که راه حل ها و راهکارهایی را ارائه می داد. پیشنهادات.
وی تأكید كرد: در روند خصوصی سازی ، مسئولان باید به سخنان مقامات استانی و دست اندركاران و ادارات نظارت گوش فرا دهند و تصمیم گیری كنند. اما این کار توسط ما در اردبیل ، سازمان خصوصی سازی ، دیوان محاسبات کشور ، بازرس کل ، فرماندار ، مقامات محلی محلی و همچنین دانشگاهیان ، کارشناسان و افرادی که به مسئله کشاورزی و صنعت مغان علاقه مند هستند ، انجام نشده است. ما چیز خاصی را برای این شرکت گرد هم آوردیم. همه نشستند و گفتگوهای تخصصی انجام شد.
اسماعیلی گفت: من در آنجا اعلام كردم كه این نمونه ای از كار قوه قضائیه است و ما در دادگاه نیز همین كار را می كنیم و اینگونه نیست كه شخصی به طور یك جانبه به دادگاه بیاید و ما عادلانه بررسی و رای دهیم. یک طرفه و بگویید که همه ما اینجا هستیم. ما برای شنیدن حرفه های یکدیگر و ارائه پیشنهادات و بیان مشکلات پای میز نشستیم و برای حل مشکلات باید یک تصمیم گیری دقیق ، فنی و دقیق انجام شود ، چه در این مورد یا در موارد مشابه دیگر.
سخنگوی قوه قضاییه خاطرنشان کرد: این اقدام قوه قضائیه اقدامی بسیار خوشحال کننده بوده است. موضوع اکنون با هیئت منصفه است و نمایندگانی که در آنجا بودند می توانستند کمک زیادی کنند و این نتیجه گیری در سازمان خصوصی سازی و هیئت منصفه منعکس شده است. ما منتظریم ببینیم دادگاه داوری چه تصمیمی می گیرد و البته گفتیم که به موازات کار دادگاه داوری ، به عنوان نهاد بازرسی ، دیوان محاسبات و اعضای پارلمان که کار بررسی این وظیفه را انجام داده اند ، وظایف نظارتی خود را با دقت انجام خواهند داد. و اقدامات زیر نظر نهادهای نظارتی تا با مشکلات دیگری روبرو نشویم. این اقدام بسیار خوب و شایسته ای است که قوه قضاییه در این زمینه انجام داده و این مسیر را ادامه خواهد داد.
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به این سوال که آیا همه خصوصی سازی ها یکسان است؟ وی گفت: “ظاهراً ، بررسی نقل و انتقالات منوط به ارجاع به دیوان داوری طبق قوانین و مقررات یا دخالت دیوان محاسبات یا سایر نهادهای نظارتی در نقل و انتقالات است.” مشکل این است که برخی از این پرونده ها قبلاً حل شده است. در مورد HEPCO ، پیگیری ها به مکان خوبی انجام می شود و ماشین آلات اراک مستقر شده و هفت تپه در حال بررسی است و این قسمت در قسمت های مختلف انجام می شود تا ببیند نهادهای مسئول چه تصمیمی می گیرند.
وضعیت اخیر مسئله پتروشیمی
اسماعیلی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت اخیر پرونده پتروشیمی گفت: پرونده معروف به پرونده پتروشیمی در ماه های گذشته برگزار شد و آخرین دفاع آن گرفته شد و جلسات دادگاه آن به پایان رسید. ما همچنین انتظار داشتیم که رای گیری تاکنون آزاد شود. با این حال ، در مورد دامنه پرونده و ابعاد مختلف خبرگان ، در آخرین گفتگوی من با رئیس دادگاه ، وی اظهار داشت که آنها در حال آماده سازی دادرسی هستند و دادخواست در روزهای بعد به پایان می رسد. دو سه روز پیش ، وقتی با رئیس دادگاه صحبت کردم ، او به من گفت که تاکنون 700 صفحه رأی نوشته شده است و شاید باید همان مقدار را نوشت. با این حال ، این پرونده یک موضوع جدی با محتوای ویژه است ، با توجه به توضیحات رئیس دادگاه رسیدگی کننده به این پرونده ، رای در هزار صفحه صادر می شود ؛ بنابراین ، موضوع در حال نهایی شدن است و وقتی نهایی شود ، نتیجه اعلام می شود.
اولین جلسات دادگاه جرایم سیاسی در ماه نوامبر برگزار می شود
گزارشگر دیگری پرسید: “بسیاری از احزاب در مناطق مختلف بیانیه هایی با هدف اصلاح امور کشور علیه مدیریت و عملکرد برخی از مقامات صادر کرده اند و هدف اکثر آنها ممنوعیت انکار بوده است ؛ اما در برخی موارد ، این اظهارات ، حتی اگر مجرمانه باشند ، تا آنجا که ممکن است به سختی رفتار می شود ، و به جای اینکه سیاسی خوانده شوند ، امنیت نامیده می شوند ، حتی هیئت منصفه در دادگاه حضور ندارد. س isال این است که احزاب چگونه باید به مقامات امر به معروف کنند یا شر را متوقف کنید ، و جرم طرفین سیاسی یا امنیتی است و در کجا و چگونه با جرم سیاسی برخورد می کند؟
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ گفت: جرم سیاسی در دادگاهی رسیدگی می شود که به جرایم سیاسی و مطبوعات رسیدگی می کند. در این رابطه ، قوه قضاییه و وزارتخانه بخشنامه ای صادر کردند.
وی اظهار داشت: پیرو دستورالعمل دادگستری در مورد تعدادی از موارد مطرح شده در دادسرا كه ممكن است مواردی از جرائم سیاسی باشد ، كیفرخواست ارتكاب جرم سیاسی به تشخیص فعلی دادسرا صادر و به دادسرای امور جنایی ارجاع شد در حضور هیئت منصفه محاکمه شد.
اسماعیلی گفت: انشا Godالله در ماه نوامبر شاهد اولین جلسات رسیدگی به پرونده های جرایم سیاسی باشیم كه با صدور كیفرخواست به دادگاه ارجاع شده اند و این نشان می دهد كه دستگاه قضایی مایل است با همه موارد در چارچوب قوانین برخورد كند. و مقررات قانونی را بررسی کنید. اما امر به معروف و نهی از منکر از اعتقادات مذهبی ماست.
سخنگوی قوه قضاییه در ادامه اذعان کرد که امر به معروف و نهی از منکر جرم نیست چه سیاسی و چه امنیتی. اما همانطور که بین جرم سیاسی و جرم امنیتی تمایز قائل می شویم ، باید از طریق نشر اکاذیب ، تشویش اذهان عمومی ، تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت کشور و امر به معروف و نهی از منکر را از هم تشخیص دهیم. در این مورد ، مثالهای مهمی این است
وی افزود: گاهی شخص مرتکب جرمی می شود اما در کار خود عنوان امر به معروف و نهی از منکر می دهد. این اتفاق نمی افتد که ما امر به معروف و نهی از منکر را جرم بدانیم.
ورود دادگستری به معضل تجمع مواد مخدر در محله های شوش و هرندی تهران
اسماعیلی در پاسخ به سوالی مبنی بر تجمع معتادان در محله های جنوبی تهران از جمله شوش و هرندی که موجب نگرانی شهروندان در این شرایط بیماری کرونا شده است ، گفت: مواد مخدر رو به افزایش است. این مسئله تأثیرات روانی و اجتماعی بر شهروندان عزیز ساکن آن مناطق دارد و آنها نگران آن هستند.
وی افزود: گزارش شده بود كه به دلیل مسائل كرونر و نگرانی در مورد گسترش تاجگذاری در اردوگاه ها ، برنامه های جمع آوری معتادان متجاهر ضعیف شده است ؛ شاید این امر ناچیز نبود ؛ اما پس از دریافت گزارش ، دادسرای عمومی و انقلاب تهران با تلاش فرماندهی انتظامی تهران وارد عمل شد و اقدامات خوبی انجام داد. برای محافظت از حقوق بشر ، بیش از 900 فروشنده مواد مخدر ، معتاد به مواد مخدر و سارقان دستگیر شدند. به زندانها فرستاده شد. 21 خانه و 150 اتاق که محل پناهگاه این افراد بود برای از بین بردن این کوره آنلاین و موم شده است. در این راستا ، بیش از 149 کیلوگرم مواد مخدر کشف شده است و علاوه بر پاکسازی های انجام شده در مناطق ذکر شده ، تدوین شده توسط دادستانی عمومی و انقلاب تهران و توصیف شغل برای م institutionsسسات مختلف از جمله اجرای قانون ، شهرداری ، بهزیستی و ادارات نهادهای مختلف ؛ برای اینکه این مناطق تحت نظارت مداوم قرار بگیرند و شهروندان ما تحت تأثیر حضور معتادان و فروشندگان مواد مخدر در این مناطق قرار نگیرند.
پس از اتمام دادخواست ، موضوع اطلاع رسانی خواهد شد
سخنگوی قوه قضائیه همچنین در پاسخ به سوالی درباره حدس و گمان در مورد مجازات زم گفت: “این یک پرونده خاص است ؛ مطمئن باشید پس از پایان دادرسی و تحویل پرونده توسط دادسرای اجرای حکم ، مقامات این گمانه زنی ها و اظهارات منابع غیر رسمی قابل اعتماد نیستند ، همچنین لازم به ذکر است که این مورد نهایی نیست و مقامات رسمی در پایان آن را اعلام نخواهند کرد. مطمئن باشید پس از طی مراحل قانونی و صدور تصمیم نهایی و اخطار اجرا ، اطلاعات توسط مقامات رسمی ارائه خواهد شد.