جدیدترین رفتار تلویزیون که این روزها دوباره در فضای مجازی داغ شده، بلاتکلیفی های جدیدی را به وجود آورده است. این قسمت از تاری مربوط به نظرات مجریان یا کارشناسانی است که در برنامه های مختلف حاضر می شوند و با چهره های محبوب شوخی های اشتباهی انجام می دهند که طرفداران آنها را آزار می دهد.
به گزارش باراناخبر شرق وی ادامه داد: در تازه ترین اتفاق، یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس و علی دایی اسطوره فوتبال ایران در مدت زمان بسیار کوتاهی مورد هدف قرار گرفته اند. داستان اول مربوط به یکی از برنامه های شبکه پنج است که برای شب یلدا آماده می شود. در آن برنامه یکی از حاضران در برنامه اسم صفت برای اشیایی که حرف «ی» دارند از کلمه «یحجه پلاستیک» برای خبرسازی استفاده کرد. بسیاری سخنان او را ناشی از بی احترامی و تمسخر سرمربی پرسپولیس دانستند و با حمایت از یحیی خواستار احترام به او شدند. نکته جالب در این زمینه مربوط به زمانی بود که علاوه بر هواداران و بازیکنان پرسپولیس، بسیاری از هواداران، بازیکنان و پیشکسوتان باشگاه استقلال به حمایت مردمی از سرمربی پرسپولیس پرداختند و برای پخش چنین اظهاراتی به تلویزیون هجوم آوردند. . با وجود اینکه شنیده می شد یحیی گل محمدی قصد دارد از مدیر برنامه مورد نظر شکایت کند اما سرمربی سرخ پوشان تهران اعلام کرد که واکنش مردم به این اتفاق کاملا واضح بوده و او قصد شکایتی ندارد.
عواقب آن توهین ظاهری در شرایطی همچنان پابرجاست که دیروز مجری برنامه شبکه ایفاق اظهارات جنجالی تری را درباره علی دایی کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران مطرح کرد. وی در اظهارات عجیب و تمسخر آمیز خود درباره علی دایین گفت: او را قهرمان نمی دانند. خدا قد بلندی به آنها داد و هر که پاس می داد، توپ روی سرش می افتاد و وارد دروازه می شد. این مردم قهرمان ما نیستند! نهادهای قضایی و امنیتی نباید جلوی رفتن این افراد را بگیرند تا آنها بروند و کشور کمی پاک شود.»
صرف نظر از توهینی که در این برنامه به علی دایی شده، بی توجهی به گل های ملی علی دایی که با اختلاف بسیار معروف ترین چهره فوتبال ایران در جهان است، دور از انصاف است. كارشناسي كه به تمسخر چنين جملاتي را به زبان مي آورد، حتماً خود را فراموش كرده و زماني را كه علي دايي با پارگي طحال و سر شكسته به تيم ملي ايران افتخار مي كرد را فراموش كرده است… جالب است كه با وجود نگاه منفي به چنين رويه اي در بين كاربران فضای مجازی ، مسئولان تلویزیون ظاهرا قصدی برای جلوگیری از تکرار چنین اتفاقاتی ندارند. مواردی که باعث شده خیلی ها به انتقاد از سیاست های تلویزیون در قبال سلبریتی ها بپردازند و این روزها دوباره آن را «آرزو» و خوشایند جریان خاصی بدانند. این اتفاقات در حالی رخ می دهد که انتظار می رفت با تغییراتی که در ریاست صداوسیما رخ داد، چنین رویه هایی به شدت تغییر کند، اما برنامه های اخیر خلاف این ماجرا را نشان داده است.
پیش از این در تلویزیون توهین هایی به فوتبالیست ها و تیم ها می شد اما بیشتر آنها از تماس های قرمز و آبی بود. این بدان معنی بود که مجریان رنگارنگ سعی کردند برای شرکت کننده آواز بخوانند که جنجالی شد. برای مثال و برای روشن شدن این قسمت می توان به ماجرای قهرمانی پرسپولیس یکی دو فصل پیش در لیگ برتر بازگردیم که یکی از مجریان قهرمانی پرسپولیس را زیر سوال برد و آن را به مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش در سال 1388 ربط داد. زمان، و گفت که پرسپولیس بود او یک قهرمانی از «بابا مسعود» دارد. در آن زمان عبدالرضا امیراحمدی در قسمت ورزش برنامه صبحگاهی شبکه یک سیما با عنوانی نمونه به شایعاتی که هواداران استقلال در آن زمان معتقد بودند (پرسپولیس از سوی وزارت ورزش قهرمان شد) دامن زد. به همین دلیل به طعنه گفت: «با سلامی خاص به همه پدران. تابستان های قدیم پدران به تاجران محل می گفتند که فرزندم کار کند و آخر ماه این پدر پولی به اوستا می داد تا به فرزندش بدهد تا بچه فکر کند کار کرده است. یا بعضی از پدرها جایزه خریدند و به مدارس دادند تا بچه هایشان را به جبهه تشویق کنند، حالا کی جایزه گرفت؟… هشتگ… بابا مسعود… و دست همه باباها و بزرگترها درد نکنه».
قبل از او لوگوی باشگاه استقلال توسط یکی دیگر از مجریان تلویزیون مورد تمسخر قرار گرفت و حلقه های موجود در این لوگو ابزاری برای تمسخر بازیکنان استقلال شد. ماجرای این اتفاق مربوط به اتفاقات شبکه سه است. در واقع این موضوع به حسین کلهر، یکی دیگر از مجریان جدید شبکه سه مرتبط بود که در پخش زنده شوخی توهین آمیزی با لوگوی استقلالی ها انجام داد. رفتار کلهری به قدری استقلالی ها را ناراحت کرده که با واکنش تند آنها همراه شده و از مسئولان صداوسیما خواسته اند اجازه حضور او در برنامه دیگری را ندهند. واریا غفوری کاپیتان وقت باشگاه استقلال نیز در واکنش به صحبت های عجیب آن مجری مطلبی منتشر کرد و از تلویزیون انتقاد کرد. داستانی که نوید محمدزاده، بازیگر مطرح سینمای ایران در آن زمان آن را تجدید چاپ کرد. وریا در بخشی از آن روایت به صداوسیما حمله کرد و نوشت: صداوسیما سازمانی است که متاسفانه مدت هاست مخاطبان زیادی را از دست داده و روز به روز شاهد کاهش مخاطبان آن هستیم. در این سازمان به وضوح شاهد حضور افرادی هستیم که هنوز از نظر هوش و درک به بلوغ نرسیده اند. اگر بتوانند در مقام مجری برنامه ای در خور شأن مردم ایران را مدیریت کنند.
اگرچه در این دو مورد مجریان پس از آن مجبور شدند از بازیکنان و هواداران دو تیم پایتخت عذرخواهی کنند، اما به نظر می رسد اخیرا این رویه تغییر کرده و پس از توهین هایی که به یحیی گل محمدی و علی دایی شد، هیچ کدام از این برنامه ها نبوده است. قصد عذرخواهی نشان داده نشده است که شایعات این گونه حوادث عمدا در فضای مجازی داغ شود.
انتهای پیام