رئیس بنیاد ملی نخبگان با مقایسه اولین گروه از نخبگان ورودی به دولت خطاب به مدیران این حوزه گفت: اگر درست عمل کنید و مسیر را به خوبی طی کنید، ورود نخبگان به ادارات و نهادهای دولتی را تسهیل می کنید و اگر خوب عمل نکنید، این جریان بدتر خواهد شد، بنابراین مسئولیت شما بزرگ و حساس است.
خبرگزاری بارنا؛ با حضور رئیس بنیاد ملی نخبگان، اختتامیه اولین دوره آموزشی و سنجش نخبگان آماده ورود به دولت (طرح شهید مصطفی موسوی) برگزار شد.
اتمام این دوره آموزشی با هدف «آماده سازی و سنجش نخبگان برای ورود به دستگاه های دولتی»، «آشنایی نخبگان با ساختار کلان دولت، نظام اداری، قوانین و مقررات مربوطه»، «شناخت چالش های موجود در سازمان اداری» برگزار شد. نظام و نزدیک شدن نخبگان به واقعیت های موجود، «آشنایی با دستگاه های اجرایی» و «نحوه مدیریت کشور»؛ مهمان روح الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور رئیس جمهور بنیاد ملی نخبگان و میشم لطیفی کارگردان سازمان اداری و استخدامی کشور بود.
به افراد حیاتی دفتر تبدیل شوید
دهقانی در این مراسم با اشاره به اینکه افراد یک سازمان اداری به چند دسته افراد «حیاتی»، «ارزشمند»، «مفید»، «عادی» و «مضر» تقسیم می شوند، گفت: افراد حیاتی در راس قرار دارند. سطح نظام اداری و نخبگانی که وارد این نظام ها می شوند باید افراد حیاتی آن باشند.
وی افزود: به لطف خداوند و تلاش سازمان اشتغال و بنیاد ملی نخبگان، هجوم و جذب نخبگان به نهادهای دولتی آغاز شده است و باید این را به فال نیک گرفت.
رئیس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: باید خود را استعداد برتر بدانید که به دنبال کشف استعدادهای دیگر و ظرفیت های جدید خود و تأثیرگذاری در سازمان مربوطه هستید. به نظر من بهترین تعریف از نخبه را مقام معظم رهبری فرمودند که «نخبگان را استعدادهای برتری می دانند که با تلاش خود و با یاری خداوند به دنبال تأثیرگذاری هستند».
وی حیا، انسان دوستی و اخلاق را شرط اول نخبگان دانست و گفت: حداقل یک تا دو سال اول را در ادارات دولتی صرف یادگیری و کسب تجربه کنید و تعامل خود را با افراد با تجربه و تاثیرگذار در ادارات افزایش دهید. و سپس به دنبال یافتن جایگاه خود و شکوفایی استعدادهای خود باشید. در غیر این صورت ناامید خواهید شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با مقایسه اولین گروه از نخبگانی که وارد دولت می شوند، خطاب به مدیران این حوزه گفت: اگر راه درست را طی کنید و راه درست را طی کنید، ورود نخبگان را تسهیل می کنید. ورود به ادارات و نهادهای دولتی اگر خوب عمل نکنید، این روند ادامه خواهد داشت. پس مسئولیت شما بزرگ و حساس است.
وی ادامه داد: برای ورود به سیستم اداری توصیه هایی به شما دارم، ابتدا باید با نیت یادگیری و آموزش وارد سیستم شوید، سپس از ورود به جریان نفوذ روزانه خودداری کنید و در نهایت به موجود قانع نباشید. وضعیت و تغییر در بالاترین سطح دستگاه را دنبال کنید. این اقدامات شما را به افراد حیاتی سازمان تبدیل می کند.
وی افزود: بزرگترین آفت نخبگان رفاه طلبی است. شما باید تلاش کنید و مفید باشید تا به فرد حیاتی دستگاه و دفتری که در آن فعالیت می کنید تبدیل شوید.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، بهترین مسیر برای شکوفایی و توسعه کشور وی استفاده از نخبگان و استعدادهای برتر در سطح مدیریتی و حاکمیتی کشور را قدردانی کرد و افزود: امسال 1000 نخبه وارد نهادهای دولتی شدند که مشتری اصلی آنها وزارت نیرو است و امیدواریم این تعداد باشد. سال آینده به 5000 نفر خواهد رسید.
انتهای پیام/