باراناخبر/ گلستان حواشی «فقط با هم» المان که در گرگان منحل شد، نشان داد که اگر مردم و رسانه ها برای فرهنگ ناب خود دست به دست هم بدهند، می توانند به خواسته خود برسند و تصمیمات درستی برای مسئولان بگیرند.
فرهنگ، هوایی است که جامعه با آن نفس می کشد، اما گاهی اوقات غفلت و انفعال مسئولان به ویژه نهادهای فرهنگی به حدی می رسد که یا نحوه نفس کشیدن جامعه سخت می شود و یا اوضاع به حدی فاجعه آمیز می شود که دیگر روحیه بالا نمی رود.
اهمیت فرهنگ به قدری بالاست که مقام معظم رهبری بارها در سخنان خود بر لزوم توجه به مقوله فرهنگ تاکید کرده اند، حتی در جایی می فرمایند که «فرهنگ و همسویی فرهنگی در مقابل دشمن احساسی است که بنده احساس می کنم. من در خیابان کشته شدم، می گویم در راه خدا کشته شدم (1378/09/23)» علیرغم تأکیدات امام امت در عرصه فرهنگ، اما باید گفت که جریان وضعیت در این زمینه چندان خوب نیست و ابتذال های فرهنگی و برخی اقدامات ضدفرهنگی از سوی برخی از دستگاه های اجرایی نشان می دهد که میزان حوزه فرهنگی لنگ است که متاسفانه هر از چند گاهی اقداماتی از سوی برخی مسئولان یا مجریان انجام می شود. بدن هایی که به احساسات پاک انسان های وارسته و خداجویان آسیب می رساند.
آلمان که خودش مروج بدحجابی است!
سرانجام در آستانه عید نوروز یک آلمانی از شهرداری گرگان در سفره خانه گرگان مستقر شد که با اعتراض فعالان مجازی و مومنان گرگانی مواجه شد زیرا این عنصر به مناسبات فرهنگی و مذهبی دری مربوط می شود. المومنین در گرگان و پوشش اصلی زنان تحصیلکرده و وطن دوست که در این شهر وجود نداشت و به نوعی مروج فرهنگی مغایر با فرهنگ ناب اسلامی بود و در این عنصر بانویی غرق شده در فضای مجازی کشف شد. و پوشش مناسبی وجود نداشت. اما باید توجه داشت که اولویت امروز کشور قطعا فقط بحث حجاب نیست و البته بیان این ماجرا به معنای اولویت دادن به این موضوع نیست و از طرفی حجاب فقط مختص بانوان نیست. و همانطور که قرآن دستور به بستن یک چشم داده است. حجاب برای آقایان نیز سفارش شده است.
اما اگر بخواهیم به صورت ناظر ماجرا را بیان کنیم، باید بگوییم که پس از نصب این المان، پس از اعتراض مومنان و فعالان فرهنگی و مذهبی، مدیرکل اجتماعی استانداری گلستان در پستی توئیتری نوشت: صدای اعتراض به گوش رسانه ها رسید. دستور دادستان این عنصر توسط گرگان حذف شد.
علیرغم تاکید بر اینکه پدیده این رفتارها باید توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد و از منظرهای مختلف مورد توجه قرار گیرد، اما به نظر می رسد برچیده شدن این عنصر توسط شهر گرگان طعم خوبی نداشته و در عین حال رسانه های داخلی نیز هویت زدایی شود. و عدم توجه به ریشههای مذهبی و تاریخی شهر با عنوان دارالمومنین معترض بود. عدهای با بیتوجهی به انتقاد رسانههای محلی و فعالان فرهنگ دینی گرگان، اقدام به صید ماهیهای خود در آب کردند. با پلاریزاسیون گل و لای، مرزبندی و مرزبندی بین افراد با دو مفهوم حجاب و بدحجابی.
گرچه رسانه های معاند می خواستند رسانه های معترض را به چند نهاد مرتبط کنند و خود را از این آب گل آلود ماهی بگیرند، اما زیرکی مردم دارالمومنین گرگان، آنها را از فضای ملتهبی که ایجاد کردند جدا کرد و توطئه آنها را خنثی کرد.
فراتر از آن، این موضوع خشم برخی از فعالان فرهنگ دینی گرگان را برانگیخته است که می گویند چرا مسئولان شهری ندانسته از رسانه های معاند چاپلوسی کرده اند و جایگاه بیت المال در نزد مسئولان چیست؟ چرا باید پول بیت المال را بی برنامه خرج کنند که بدون نظر کارشناسی بی فایده و سوء استفاده می شود؟ البته با مشورت کمیته فرهنگی شورای شهر و برخی از فعالان فرهنگی و هنری شهر می شد بهترین عکس ها را برای این تندیس انتخاب کرد.
در همین راستا فعالان فرهنگی و مذهبی گرگان به مسئولان شهری پیشنهاد کردند با تشکیل کمیته ای فرهنگی از بروز چنین حوادثی جلوگیری کنند تا از سلایق غیر همسو با فرهنگ اصیل گرگانی جلوگیری شود.
جای خالی توجه به گردشگری مذهبی
پیش از این فعالان مذهبی این شهر نسبت به هتک حرمت شورای اسلامی شهر گرگان در شب شهادت حضرت رقیه (س) اعتراض کردند و حتی این اعتراضات منجر به تجمع هیئت های مذهبی در مقابل مجلس شهر گرگان شد که پس از آن به تجمع اعتراض آمیز پرداختند. در میان بانوان در این مراسم که با هدف ترویج فرهنگ اصیل گرگان برگزار شد، بسیاری از فعالان اجتماعی، رسانه ای، فرهنگی و مذهبی این شهر اعتراض کردند.
البته عملکرد شهرداری گرگان به این دوره محدود نمی شود و در دوران مدیریت شهرداران قبلی مسائلی مانند حذف نام شهدا از معابر شهر باعث واکنش جامعه ایثارگری و رفتن مومنان گرگان به ثریا شد. .
از دیگر مواردی که فعالان رسانه ای در اعتراضات خود به آن اشاره کردند، عدم توجه به گردشگری مذهبی در گرگان به عنوان اقدامی مثبت و نه منفی در برابر فشارها و تهاجمات فرهنگی غرب بود که با استقبال بسیاری از مسافرانی که از گرگان برای زیارت امام مهربانی می گذرند، می باشد. ، اما متاسفانه نگاه به گردشگری گرگان در نگاه برخی مسئولان مغایر با گردشگری مذهبی است، حتی برخی از مسئولان پا را فراتر گذاشته و با تقویت گردشگری، دین را مانع توسعه گردشگری در گرگان می دانند. نمونه ای از این نگاه را می توان با بی توجهی به اماکن مذهبی در مناسبت ها و جشن های نوروزی مشاهده کرد که هیچ اتفاقی نیفتاده است، حتی مدیریت شهری نیز خدمات نوروزی را در اماکن مذهبی و مقدس ارائه نمی دهد.
چگونه می توان از گردشگری مذهبی صحبت کرد، اما این مکان ها از بهداشت محروم هستند یا راه های منتهی به عتبات عالیات نور کافی ندارند، در حالی که این مکان ها در قلب گرگان و در بافت تاریخی گرگان و برای مراقبت از آن قرار دارند. ضعیف. بهانه ای نیست
یکی از پایگاه های محلی استان گلستان در این باره نوشته است: «روزی بوی یوسف در گرگان استشمام شد، نرو و به محل آنها نرو، اما رنگ و لعاب این روزها شهر دارالمؤمنین است. تحت تأثیر گرگانیسم است.» آخرین حجاب معبر معنویت شهری با کشف عنصر «تنها با هم» توسط شهرداری گرگان قفل شد، در حالی که مسئولان فرهنگی با سقوط سنگ به عید سعید فطر سفر می کنند و سفرهای معنوی و زیارتی دارند. از شهر توسط دارالمؤمنین».
اعتراض فعالان فضای مجازی به کمون گرگان در آلمان
برخی از فعالان فرهنگی و رسانه ای نیز نسبت به این حادثه سکوت نکرده و نسبت به آن واکنش نشان داده اند.
یکی از فعالان فضای مجازی در این باره نوشت: عکسی منتشر شده که در آن به عنوان مثال شهرداری انقلابی گرگان مجسمه زنی بدحجاب را ساخته است که با اعتراض به مومنین اعلام کرده مجسمه را تعمیر می کند. حال دو سوال از شورا و شهرداری گرگان; 1. چه مدت طول می کشد تا شورا و شهرداری اشتباهات غیر عمدی ضد دینی را مرتکب شوند. 2. شورای شهر ابتدا اعلام کرد که برای حفاظت از گنجینه آمده است، حال سوال اینجاست که آیا هزینه تعمیر مجسمه از جیب شخصی مقصران پرداخت می شود یا از بیت المال، شورا و شهرداری اعلام می شود. . .
توضیحات شهردار گرگان برای المان «فقط با هم».
موج انتقادات و گلایه های مردم و فعالان فرهنگ دینی «محمدرضا سبطی» شهردار گرگان را به واکنش واداشت به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان:. به این معنا، اثری که در بستر فرهنگ یک جامعه شکل می گیرد، علاوه بر ساختار بصری رسمی، باید رویکردی مفهومی و ناآشنا داشته باشد.
این اثر (فقط با هم) به زبان استعاری تصویری از زندگی معاصر را نشان می دهد که انسان در این دوران به چارچوب کوچکتری به نام رسانه، روابط خانوادگی، نوع پوشش و حضور در جامعه تحت تأثیر رسانه ها در محیطی غیراخلاقی تبدیل شده است. جهت.جامعه گرایش دارد. این اثر (فقط با هم) جایگاه فضای مجازی را در زندگی روزمره به چالش کشیده است. انتخاب شخصیت ها از لایه های جدید جامعه بوده است که در معرض مخرب ترین تاثیرات فضای مجازی قرار دارند و همچنین نوروز که نماد همبستگی و اتحاد است در این اثر نشان دهنده تنهایی افراد به دلیل رسانه و فضا است. سایبرنتیک (حتی یک زن و شوهر کنار هم نشسته اند.) در نهایت تاکید می کنیم که این اثر رد این سبک زندگی است نه تایید آن که کاملا در ساختار اثر منعکس شده است.
سابقه تلخ اقدامات ضدفرهنگی نشان می دهد که اگر قرار است مسئولان شهرستان و فرهنگ از وقوع چنین حوادثی و عواقب شوم شهر جلوگیری کنند باید برای غیرت دینی تلاش کنند چرا که مقام معظم رهبری در مقاطع مختلف از جمله جنگ تحمیلی کشور را نجات دادند. . . و دفاع از هشت نفر. سال ملت ایران را غیرت دینی می دانستند.
برنامه به درستی کار می کند
امروز یکی از مصادیق غیرت دینی سکوت مسئولان فرهنگ شهری است و رسانه های مدعی اندیشه های دینی، مذهبی و فرهنگی در استان گلستان باید خندقی حفر کنند تا دست فرهنگ تهاجمی را از ایرانیان ما کوتاه کنند. -عقاید و هویت اسلامی.
اما آنچه که در مقابل این همه ناآرامی مشهود بود مطالبه حق طلبانه مردم و فعالان فرهنگی و اجتماعی و شنیدن صدای آنان از سوی مسئولان بود که نشان می داد بدون بی احترامی و سیاسی و جناحی می توان به دنبال موضوعی بود. . فرجام آنها را دنبال و مشاهده کرد.
انتهای پیام/