چرا به واکسن آمریکایی “نه” می‌گوییم ولی به چین نه؟

برخی بسیار ناراحت هستند و سعی می کنند در آن شک کنند. به نظر می رسد بررسی برخی ارقام و آمارها عمق این تحلیل را نشان خواهد داد.

آیا واقعاً آمریکا از ما بدتر است؟

برای پاسخ به این سوال ، چند نکته باید مورد توجه قرار گیرد. ابتدا در مقایسه باید نسبت جمعیت را در نظر گرفت. جمعیت ایالات متحده آمریکا 4 برابر بیشتر از جمعیت ایران است. طبق آمار موجود در سال 2018 ، ایالات متحده 327 میلیون 200 هزار نفر و ایران در همان سال 81 میلیون و 800 هزار نفر جمعیت داشته است.

طبق آخرین تعداد مرگ و میر روزانه در نیویورک تایمز ، ایالات متحده 4112 فوت داشت ، در حالی که در ایران 85 فوت بود. به عبارت دیگر ، میزان مرگ و میر در ایالات متحده بیش از 48 برابر ایران بود ، که با توجه به نسبت جمعیت ؛ لازم به ذکر است که سرانه مرگ و میر ناشی از تاجگذاری در ایالات متحده 12 برابر ایران است.

این آمار حتی بیشتر از سایر ارقام حکایت دارد. در طول دوره مطالعه کرونا ، تعداد کشته شدگان در ایالات متحده 369000 نفر تخمین زده شد ، در حالی که در ایران تقریباً 32000 نفر کشته شدند. این نسبت با اجرای نسبت جمعیت تقریباً 2.9 خواهد بود. این بدان معناست که میزان مرگ و میر در حال حاضر 4 برابر متوسط ​​از کل دوره است. معنای روشن این آمار این است که هیچ پیشرفتی وجود ندارد. روندی که اگر واکسن آمریکا جواب می داد کاملاً برعکس می شد.

همین وضعیت را در شاخص مهم دیگری مشاهده می کنیم و میانگین بروز در ایالات متحده 13 برابر بیشتر از ایران بوده است. اما میزان عفونت های جدید بیش از 40 برابر است.

چرا به چین بی اعتماد نیستیم؟

س Anotherال دیگری که تیم عملیاتی روانپزشکی غرب طی 24 ساعت گذشته مطرح کرده است این است که چرا این گروه هدف حمله به ایالات متحده قرار گرفته و چین را که منبع اصلی ویروس بوده شامل نمی شود.

اولین پیشنهادی که باید بررسی شود این است آیا واقعاً نقطه شروع چین بود؟ محققانی مانند دکتر تام جفرسون ، متخصص اپیدمیولوژی ، قبلاً دسته هایی را برای این ایده پیشنهاد داده است. طبق مطالعه انجام شده توسط یک گروه تحقیقاتی در دانشگاه آکسفورد ، بایگانی منجمد نمونه های فاضلاب از کشورهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد که ویروس 9 ماه قبل از چین در فاضلاب اسپانیا وجود دارد. همان اسپانیا که یکی از کشورهایی است که از کرونا تلفات زیادی دارد. بر این اساس ، آنها پیشنهاد کرده اند که ممکن است یک نمونه غیرفعال از ویروس کرونا در جهان وجود داشته باشد و شرایط محیطی آن را فعال کرده است. دکتر. تام جفرسون گفت که با اثبات وجود یک نمونه ویروس در اسپانیا در آن زمان ، روشن است که چین منبع ویروس نبوده است.

پیشنهاد مهم دیگر توانایی بالای چین در کنترل ویروس است. اگرچه بیشتر موفقیت های چین به دلیل انضباط اجتماعی و محدودیت های شدید قرنطینه است. اما نمی توان روند درمان را در این مورد نادیده گرفت.

پیشنهاد سوم این است که از آغاز کرونا ، چین اقدامات عملی برای کمک به ایران در مبارزه با بیماری انجام داده است. در همین حال ، ایالات متحده بر افزایش تحریم ها پافشاری کرده و اقدامات دارویی و پزشکی را منتفی نمی داند.

چهارمین و مهمترین پیشنهاد این است که روند دیپلماتیک جمهوری اسلامی بر اساس دو اصل استقلال و تعامل سازنده با همه کشورها باشد. باید دلیل بی اعتمادی به کشورها باشد ، نه بی اعتمادی. همانطور که گروههای افراطی در اوایل انقلاب اسلامی سفارت آمریکا را تصرف می کنند. امام خمینی به شهید عراقی دستور داد سفارت را آزاد و دیپلمات های آمریکایی را ایمن سازد. اما ایالات متحده در عمل نشان داده است که تمایلی به تغییر دیدگاه سلطه طلبی خود ندارد.

1717

دکمه بازگشت به بالا