مدت هاست که نهادهای فرهنگی غرب از ابزارهای مختلفی برای ضربه زدن به اسلام استفاده می کنند و در این راستا انتشار تصاویر تحقیرآمیز پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله یکی از ابزارهای مداوم این رسانه ها
به گزارش باراناخبر ، روزنامه “رسالت” در ادامه نوشت: مجله طنز “شارلی ابدو” منتشر شده در پاریس ، که برتری دیگران را در این زمینه دزدید ، یک روز قبل از دادگاه رسیدگی به پرونده 13 نفر متهم به دست داشتن در این حادثه در سال 2015 ، این مجله کاریکاتورهای توهین آمیز منتسب به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله را بازنشر داد. متأسفانه رهبران و حاکمان غربی که بر آزادی بیان و اعتقاد پافشاری می کنند ، همیشه به آیین های آسمانی و آسمانی به ویژه اسلام پشت کرده و توهین ها را آزادی قلمداد کرده اند و به جای محکوم کردن آن به نام آزادی بیان غربی ، از آنها حمایت می کنند این رفتارها
امانوئل مکرون ، رئیس جمهور فرانسه ، که فقط یک ماه پیش برای محکوم کردن حقوق بشر به خیابان های بیروت آمده بود ، این نشریه فرانسوی را به دلیل موضع نادانی خود محکوم نکرد و در پاسخ به اعتراضات میلیون ها مسلمان در سراسر جهان به سادگی گفت: “من قادر به” من می توانم در برابر تصمیم مجله برای چاپ کاریکاتور تصمیم بگیرم. “
رفتار ماکرون در کشوری نزدیک به 6 میلیون مسلمان نشان دهنده بی تفاوتی وی نسبت به بخش قابل توجهی از جمعیت این کشور و همچنین میلیاردها مسلمان در سراسر جهان است.
در همین رابطه سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن محکومیت این عمل شارلی ابدو گفت: “عمل تحقیرآمیز نشریه فرانسوی که به بهانه آزادی بیان تکرار شده است ، به احساسات جهان آسیب می رساند ، و به ارزشها و اعتقادات اسلامی توهین می کند. “میلیاردها مسلمان در جهان وجود دارند.”
این نوع از اسلام ستیزی ، که توسط جناح های رادیکال غربی تقویت می شود ، از زمان روی کار آمدن ترامپ و همچنین چندین دولت راست افراطی در اروپا شدت گرفته است. از ممنوعیت ورود مسلمانان به آمریکا توسط ترامپ گرفته تا توهین از سوی رسانه های اروپایی همه نشانه ترس از گسترش و نفوذ اسلام در دولت های غربی است.
این نگرش نسبت به مسلمانان در حالی اتفاق می افتد که این کشورهای به ظاهر مترقی با حمایت از تشکیل گروه های مسلح افراطی و تروریستی بدنبال بدنام کردن مسلمانان هستند و خود عامل نفرت در جوامع بشری هستند. یکی از اقداماتی که ممکن است در طی سالیان سال غیرت مذهبی مسلمانان را برافروخته باشد ، اهانت به پیامبر اسلام است که رسانه های غربی به ویژه رسانه های چاپی آن را به طرق مختلف مشاهده می کنند.
برای بررسی و توضیح بیشتر این موضوع ، سخنان محمدرضا یاقینی ، استاد حوزه و دانشگاه را دنبال کردیم. وی ابتدا با بیان اینکه موضوع توهین به مقدسات مسلمانان و ارائه تصویری منفی از اسلام و شخص پیامبر در غرب به زمان جنگ های صلیبی برمی گردد ، گفت: غربی ها در این زمان برای تحریک توده ها و مردم به در میدان جنگ یک تصویر منفی است “. از مسلمان و شخص پیامبر صلی الله علیه و آله در ذهن مردم ایجاد شد. در حالی که آنها در تاریخ ثبت شده بودند ، در جنگ علیه مسلمانان بسیار ظالمانه و وحشی بودند و مورخان غربی به این نکته اشاره می کنند. در حالی که رفتار انسانی مسلمانان در آن زمان همیشه مشهور بوده است.
وی ادامه داد: با این وجود غربی ها سعی کردند تصویری معکوس از مسلمانان و اسلام در غرب ایجاد کنند و این سیاست تا به امروز در طول جنگ های مختلف ادامه داشته است. در حالی که خود اروپاییان تصدیق می كنند كه مدیون فرهنگ و دانش مسلمانان هستند ، ما هنوز می بینیم كه آنها تصویری خشن و منفی از اسلام ساخته و این خشونت ها را به نام آزادی بیان ترویج كرده اند. این رفتار غرب ، که همیشه با خشونت علیه اسلام همراه بوده است ، با ادیان دیگر بسیار متفاوت است. آنها همیشه نسبت به ادیان خرافی و افسانه ای احترام قائل بوده اند ، اما رفتار خشن با اسلام اصیل را که همراه با عقلانیت است ، دنبال کرده اند. برخلاف سایر ادیان که معتقدند عقل و منطق را نمی توان با احساسات ترکیب کرد ، اما در اسلام این مسئله به خوبی بر اساس عقلانیت تعریف شده و اعتقاد به عقلانیت مسیر هدایت بشر را تعیین کرده است.
یاگینی تأکید کرد: این مسئله در چند وقت اخیر ادامه داشته و غرب قادر به مقابله با منطق انقلاب اسلامی است که می خواهد از اسلام اصیل تقلید کند ، در دهه 1980 از طریق محاصره اقتصادی و جنگ با ایران اسلامی روبرو شد که در نهایت شکست خورد. باقیمانده از طرف دیگر ، آنها پس از شکست در جنگ سخت ، جنگ نرم را دنبال کردند و رمان آیات شیطانی را در برابر منطق علمی و عملی اسلام ارائه دادند و در همان زمان ، امام راحل آن تصمیم تاریخی را گرفتند و متأسفانه برخی از مسئولان ما او را دنبال نکرد. و مواد انتقالی را بر اجرای آن ترجیح می دهند.
وی بابیان اینکه در زمینه رسانه ها ، غربی ها در این مدت بارها به مقدسات مسلمانان توهین کرده اند ، اضافه کرد: نشریات هلندی و دانمارکی در دو نوبت ، مجله شارلی ابدو ، بارها به پیامبر گرامی اسلام توهین کرده اند. در این راستا ، وقتی غربی ها اعتراض می کنند ، دوباره مسئله آزادی بیان را مطرح می کنند و با ابتکار یا فریب موضوع را نادیده می گیرند. س Ourال ما این است که آیا آزادی بیان و اعتقاد به آزادی توهین و توهین نیاز دارد؟ در مقابل این آزادی بیان ، نوعی رفتار خشونت آمیز وجود دارد و این اهانت خود نوعی رفتار خشونت آمیز تلقی می شود که اتفاقاً مغایر با ماهیت آزادی اندیشه است. یعنی اگر کسی غیر از ما فکر می کند ، به او آزادی نمی دهیم که متفاوت از فکر ما باشد. به همین دلیل آن را ناامن و پرتنش می کنیم. در برابر این احساس ، ما یا بمب و موشک پرتاب می کنیم یا تصویر او را از بین می بریم و آرامش معنوی او را تهدید می کنیم. ما با ابزار رسانه ای که داریم چهره او را در جهان خراب می کنیم. بنابراین اگر درست فکر کنیم و با دقت و خردمندانه تأمل کنیم ، خواهیم دید که توهین مخالف آزادی اندیشه است. بنابراین ، ما از غربی ها می پرسیم ، آیا شما اجازه می دهید مسلمانان یا مردم شما مقدسات خود را زیر سوال ببرند؟ توهین نه ، توهین روش شماست ، اما آیا اجازه می دهید ما به روش خودمان و با دین خودمان از شما انتقاد کنیم و از شما س questionال کنیم؟ به عنوان مثال ، آیا شما به کسی اجازه می دهید سخنان انتقادی درباره صهیونیسم بیان کند؟ چه تعداد رسانه چاپی ، صوتی و تصویری در غرب به دلیل انتقاد صهیونیست ها تعطیل شدند و چه تعداد نفر فقط به دلیل انتقاد و س questionال در مورد واقعی بودن هولوکاست در این مقیاس جریمه و زندانی شدند؟ آیا واقعاً در طول جنگ جهانی دوم 6 میلیون یهودی کشته شدند؟ بسیاری از مردم جهان در جنگ جهانی دوم کشته شدند ، یهودیان نیز مانند بقیه کشته شدند ، اما سوال این است که آیا خون یهودیان زنده تر از سایر مردم است؟ چرا باید امتیاز ویژه ای در این مورد در نظر گرفته شود؟ اگر آلمانی ها با یهودیان بد رفتاری می کردند و با آنها بدرفتاری می کردند ، آیا آنها با لهستانی ها رفتار نمی کردند؟ چرا آلمانی ها باید حدود 80 سال پس از پایان جنگ جهانی دوم به یهودیان غرامت پرداخت کنند؟ چرا نباید این غرامت را به مردم لهستان یا فرانسه یا سایر ملل تحت ستم آلمانی ها داد؟ چرا امپراتوری انگلیس نباید جرائم ارتکابی در هند ، ایران و غرب آسیا را جبران کند؟ چرا فرانسوی ها و بلژیکی ها نباید جبران قتل های آفریقا ، غرب آسیا ، سوریه و لبنان را جبران کنند؟ می بینیم که مسئله آزادی بیان در این زمینه بهانه است و اگر کسی سوالی در این زمینه مطرح کند ، باید مجازات شود ، اما وقتی می خواهند به وجود پیامبر گرامی اسلام به عنوان نمادی از اسلام اصیل توهین کنند ، او پاداش می گیرد و مورد حمایت قرار می گیرد. بنابراین هیچ تفاوتی بین کسی که به خاطر اعتقاداتش ذبح می شود ، مانند داعش و القاعده ، یا اروپایی های جنگ جهانی دوم و جنگ های صلیبی و جنگ های معاصر دیگری که داشتند ، وجود ندارد. همه اینها انواع مختلف خشونت است و خشونت در مقابل آزادی و عزت انسان است.
یاقینی در مورد وظیفه ای که ملت های اسلامی در این زمان انجام می دهند ، ادامه داد: اما وظیفه ای که ما باید در اینجا انجام دهیم این است که ابتدا این حقایق را برای مردم ما ، به ویژه جوانان و سایر ملت های جهان روشن و تبیین کنیم. ایده این است که ما باید اقدامی راسخ و مصمم مانند تحریم کالاهای فرانسوی یا قطع روابط با کشورهای اروپایی انجام دهیم. یا پس از تصمیم امام راحل ، که به عنوان یک فتوا و بیانیه شخصی اشتباه خوانده شد و این واقعیت توسط برخی از سیاستمداران که آن را از نوک بینی خود دیدند ، تحریف شد. این رفتار با حکومت امام بدان معناست که ما می پذیریم که این عقیده محافظت نمی شود و یک نظر شخصی است ، در حالی که امام رحمت الله قبلاً در کتاب تحریر الوسیله خود را به عنوان فقیه بر خلاف نظر شخصی خود اعلام کرده بود. این می شود فتوا. تفاوت فتوا با تصمیم دولت در خلاصه ، مبهم ، عمومی و بی ربط بودن آن است. در حالی که تصمیم دولت کاملاً به موضوع و جزئی و قضیه بستگی دارد. متأسفانه ، در آن زمان ، سیاستمداران کشور از این تصمیم پیروی نکردند و به آن احترام نگذاشتند ، و رسانه های ما نیز وظیفه خود را به خوبی انجام ندادند و تشویق کافی برای اجرای این تصمیم را نداشتند زیرا امام خمینی (ره) این تصمیم را صادر کرد تصمیم به انجام دوباره این کار تکرار نکن از آنجا که آن وظیفه در جای خود انجام نشده است ، اکنون مجبوریم دائماً از این توهین ها رنج ببریم. اگر در محدوده اعتماد و اطمینان ما با متجاوز رفتار نشود ، دشمن حضور بیشتری خواهد داشت.
سرانجام ، وی گفت: در خاتمه دادخواست ها ، می خواهم بگویم که شستن و تحریف چهره اسلام دو جنبه دارد. یک تیغه فعالیت های رسانه ای و تبلیغاتی است و دیگری که فعالیت های رسانه ای و تبلیغاتی آنها را تأیید می کند ، معرفی تصویری غیرواقعی از اسلام توسط جریان های سلفی و تکفیری مرتبط با غرب است.
انتهای پیام