رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی:
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به انتشار فراخوان بسته رشد تولید دانشبنیان گفت: ۲۵۰ شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه صنعت ساختمان که رشد دو برابری تولید محصولات دانشبنیان داشتهاند، تحت حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی قرار میگیرند.
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در حاشیه برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان تهران و رونمایی از چند محصول دانشبنیان در این نمایشگاه و بازدید از غرفه شرکتهای دانشبنیان گفت: از جمله خدماتی که در صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانشبنیان ارائه میکنیم، کمک و حمایت از توسعه بازار این شرکتها است. حوزه صنعت ساختمان یکی از حوزههای جذاب دانشبنیانی است و حدود ۲۵۰ شرکت دانشبنیان در این بخش فعال هستند.
وی افزود: در پایون شرکتهای دانشبنیان در بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان تهران، ۲۳ شرکت دانشبنیان فعال در حوزه صنعت ساختمان حضور دارند. امروز و در حاشیه برگزاری نمایشگاه، شاهد عقد قرارداد لیزینگ ۸ دستگاه پرینتر سهبعدی حجمساز بودیم که محصول یکی از این شرکتهای دانشبنیان است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: پرینتر سهبعدی حجمساز برای ساخت سریع و صنعتی دیوارهها و سازههای ساختمانی کاربرد دارد که علاوه بر سرعت بخشیدن به فرآیند ساخت، هزینهها را کاهش میدهد. صندوق نوآوری و شکوفایی با حمایت از این شرکت دانشبنیان و ارائه خدمت لیزینگ، زمینه فروش ۸ دستگاه پرینتر سهبعدی حجمساز را فراهم کرد. براین اساس، صندوق نوآوری با تامین هزینههای تولید این دستگاه، از شرکت دانشبنیان تولیدکننده پرینتر سهبعدی حمایت کرده و شرکت خریدار میتواند با پرداخت اقساط، مبلغ مذکور را پرداخت کند.
خیاطیان با اشاره به تصویب بسته رشد تولید دانشبنیان گفت: طی روزهای آینده فراخوان بسته رشد تولید دانشبنیان را منتشر میکنیم تا همه شرکتهای دانشبنیان که رشد دو برابری تولید محصولات دانشبنیان داشتهاند، تحت حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی قرار بگیرند و انتظار داریم که با توجه به شعار سال «مهار تورم، رشد تولید»، ۱۰۰ همت رشد فروش محصولات دانشبنیان را در سال جاری رقم بزنیم.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطر نشان کرد: اولویتهایی را در حوزه صنعت ساختمان و مسکن که جزء اولویتهای ما در صندوق نوآوری نیز محسوب میشود؛ اما در مجموع هر شرکتی که بتواند رشد دو برابری تولید محصولات دانشبنیان داشته باشد، در قابل بسته رشد تولید دانشبنیان، مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی قرار میگیرد.