انتخاباتی دیگر زیر پوست شهر

اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در مناطق مختلف کشور از نظر طرفداران آن و از نظر مخالفان بسیار مورد بحث قرار گرفته است ، به ویژه در این زمان خاص ، که از حوصله این یادداشت خارج است.
به یاد می آورم زمانی که در ایالات متحده تحصیل می کردم ، برخی از دارندگان اتومبیل برچسب هایی را روی سپر اتومبیل ها قرار دادند تحت عنوان:
(جهانی فکر کنید ، محلی عمل کنید) به معنای جهانی اندیشی و مکان (بزرگ) است ، محلی عمل کنید!
این یک کلمه و جمله بسیار مهم است که ظهور یک فلسفه بزرگ زیست شناختی را نشان می دهد! بله ، ما باید جامع بیندیشیم ، زیرا در دنیای بزرگ امروز ، تقریباً همه چیز به هم پیوسته است و تصمیمات کلی باید جهانی باشند ، در غیر این صورت اصلاً کارساز نخواهد بود. اما آنچه مردم می توانند انجام دهند این است که آنچه می توانند انجام دهند. در این دره به معنی همان روستا یا شهر است.
اکنون با این رویکرد ، همانطور که گفتم ، همزمان با انتخابات ریاست جمهوری ، انتخابات شوراهای شهری و روستایی برگزار می شود که عملاً تحت الشعاع بزرگترین انتخابات یعنی انتخابات ریاست جمهوری قرار می گیرد و این بسیار خطرناک است. . اما چرا ؟

متأسفانه ، برای سالهای متمادی ، تعدادی از افراد ، اعم از اندیشمندان و متخصصان ، لیست هایی را برای خرید شوراهای شهر به عنوان یک گروه جمعی ارائه داده اند. لازم به ذکر است که اگر شوراها همه از یک جنسیت باشند ، از نظر کارآیی خاصی برخوردار نخواهند بود ، بنابراین هیچ چالشی پیش نخواهد آمد ، و آنچه را که رئیس لیست می گوید اجرا خواهد شد و این به ضرر شهر خواهد بود و بسیار خطرناک من فکر می کنم ابعاد آن برای خوانندگان این یادداشت کاملاً واضح است.

مثال دیگر استخدام برخی از این افراد توسط قوه قضاییه و نیروهای امنیتی در سال های اخیر برای جرایم مختلف است ، که نشان می دهد همه افراد لزوماً در یک لیست خاص در یک زمینه خاص قرار ندارند و فقط به توصیه این افراد وارد می شوند. در طول عملیات از ابزار استفاده کرده و از هر نظر – حتی برعکس – چرخانده اند.

مشکل دیگر ثبت نام افراد در این لیست ها است. انشاالله که همه ما پزشک و دانشجوی دکترا هستیم ، بنابراین نمی توان به سوابق مکتوب آنها اعتماد زیادی کرد.
در بعضی از پروژه ها رزومه هایی را برای جذب متخصصان بدست آوردم ، رزومه هایی بدست آوردم که رئیس MIT ندارد! مهم نیست ، امروز کودکان دبستانی ما نیز رزومه هایی را ارائه می دهند که افراد مشهور جهان ندارند! من دیگر رزومه نمی گیرم ، در مقابل این عزیزان احساس حقارت می کنم!

بدتر از همه بی صبری رای دهندگان است که بدون مطالعه سوابق عملی نامزدها و پرسش و پاسخ به س aboutالات مربوط به عملکرد فعلی آنها ، به راحتی به کل لیست رأی دهند. در این بین ، آنچه اتفاق می افتد ورود تعدادی از افراد شایسته به همراه لیست افراد بی فایده در این شوراها است ، متأسفانه عملکرد آنها نیز تأثیر مستقیم بر هر یک از ما شهروندان دارد.
اما توصیه من این است که به “لیست” رای ندهید تا افراد مختلف با دیدگاه های مختلف در شوراها حضور داشته باشند ، زیرا این امر سلامت شوراها را تضمین می کند. علاوه بر بررسی دقیق از افراد کامل و منفرد ، نباید براساس رزومه در لیست ها باشد ، بلکه عملکرد آنها باید توسط رای دهندگان در نظر گرفته شود.

مدل پیشنهادی اهمیت انتخابات شوراهای شهری و روستایی با نگاهی کلان ، اما در سطح محلی

* استاد نمونه کشور در مهندسی سازه ، مدیریت زلزله و بحران و بنیانگذار مقاومت و مدیریت بحران در ایران

دکمه بازگشت به بالا