آنالیز عسل در مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد خوی

عصر امید غذا و فراسودمندها؛

مدیر مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی با بیان اینکه خوی تولیدکننده ۵۰ درصد عسل و پرورش دهنده زنبور عسل آذربایجان غربی است رویداد عصر امید را مکانی برای تعامل و تبادل تجربه میان شرکت های دانش بنیان و فناور برشمرد.

رحیم اسم خانی مدیر مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی که در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان «غذا و فراسودمندها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در گفت وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: درراستای تحقق سند تعالی و رشد دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فنی مهندسی و کشاورزی از شرکت های دانش بنیان حمایت می کنیم.

وی افزود: تولید زعفران به روش آیروپونیک راه اندازی آزمایشگاه مرکزی و آنالیز عسل از اقدامات انجام شده در مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی است.

مرکز رشد واحد های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی متذکر شد: خوی تولیدکننده ۵۰ درصد عسل و پرورش دهنده زنبورعسل آذربایجان غربی است براین اساس تفاهم نامه ای با اتحادیه زنبورداران امضا شده تا خدماتی به شهروندان ارائه شود تا به برندسازی و صادرات عسل کمک کنیم.

اسم خانی تشریح کرد: رویداد ملی عصر امید یک شبکه ای از تولیدکنندگان و واحد های فناور را گرد هم آورده که موجب افزایش تعامل و تجربیات شده است.

به گزارش آنا ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش بنیان خود را در حوزه های مختلف کشاورزی صنایع غذایی امنیت غذایی و … به نمایش گذاشتند.

دکمه بازگشت به بالا