اقتصادیکسب و کار برتر ایرانی

تکس مپ، معرفی بهترین وکیل های مالیات برای اصناف

مالیات در ایران

در ایران و تمامی کشورها، مالیات یک منبع درآمدی برای دولت است که طبق قوانین آن، مردم وظیفه دارند تا مقداری از درآمد خود را به دولت در قبال دریافت یکسری خدمات اجتماعی و رفاهی به‌عنوان مالیات پرداخت کنند. بسیاری از افراد به دنبال این هستند که با استفاده از روش‌های گوناگون و حتی به‌صورت غیرقانونی مالیات خود را کاهش داده و یا اصلاً مالیات پرداخت نکنند که این موارد در صورت اثبات، دارای مجازات برای افراد خاطی است. بهترین وکلای مالیاتی تکس مپ به شما کمک خواهند کرد تا بهتر با انواع مالیات آشنا شده و از راه‌های قانونی برای کاهش مالیات پرداختی خود استفاده کنید. مقالات مالیاتی ارائه شده در سایت نیز می تواند در انتخاب بهترین وکیل مالیاتی به شما کمک کند.

معرفی بهترین وکلای مالیاتی ایران

وکلای امور مالیاتی افرادی هستند که به همه قوانین و امور مربوط به مالیات و اصول حسابداری واقف بوده و با فن بیان قوی خود می‌توانند در جلسه دفاعیه پرونده‌های مالیاتی، از موکل خود دفاع کنند. وکلای مالیاتی به‌گونه‌ای حساب‌وکتاب‌های مالی را نظم می‌دهند که مطابق با قوانین کشور بوده و اتهامات فرار مالیاتی را حل برطرف می‌کنند. تجربه، دانش و مهارت وکلای مالیاتی همگی باعث می‌شود تا این وکلا درنهایت بتوانند برگ قطعی را برای مودی مالیاتی خود از اداره مالیات دریافت کنند.

10 تا از بهترین وکیل مالیاتی در تهران【سال1401】

وکیل مالیاتی به وکیلی می گویند که تخصص کافی در رسیدگی به پرونده های مالیاتی و حسابداری را دارد. همینطور می تواند به امور مالی و مالیاتی شرکت ها و سازمان ها رسیدگی کند. روزانه در تهران به تعداد پرونده های مالیاتی افزوده می شود، همین موضوع موجب افزایش نیاز مردم به وکیل مالیاتی در تهران شده است. ما در ادامه تعدادی از بهترین وکیل مالیاتی در تهران در حوزه مالیات میوه فروشی و سایر حوزه ها را معرفی می کنیم. لطفا در وب سایت برترین وکیل همراه ما باشید.

بهترین وکیل مالیاتی در تهران کیست؟

بهترین وکیل مالیاتی در تهران باید بر تمامی قوانین و مقررات مالیاتی مسلط باشد. همچنین نیاز است نظریات شورای عالی مالیاتی و آرای دیوان عدالت اداری را بداند و در زمینه پیگیری و حل دعاوی مالیاتی تجربه کافی به دست آورده باشد. وکیلی می تواند در پرونده مالیاتی ما پیروز شود که علاوه بر این ویژگی ها، در نوشتن لایحه مالیاتی مستند، شفاف و نظام مند توانا باشد و به جهت دفاع از پرونده های مالیاتی در دیوان عدالت اداری، دارای پروانه وکالت رسمی از کانون وکلای دادگستری باشد.

مطمئنا شما که در حال مطالعه این مقاله هستید، به دنبال وکیل مالیاتی متخصص و خبره می گردید. مشاغل بسیاری در تهران فعالیت می کنند، بیمارستان ها، شرکت های تجاری، سازندگان حرفه ای ساختمان ها، صاحبان واحدهای تولیدی و کارخانجات، وارد کنندگان کالا و صاحبان کارت های بازرگانی و … که بنا به دلایلی به وکیل متخصص در امور مالیاتی نیاز دارند.

وظایف وکیل مالیاتی چیست؟

وکیل مالیاتی در شهر تهران، با شناخت قوانین، بخشنامه ها و آیین نامه های مالیاتی، به یک سازمان در پرداخت مالیات کمتر کمک می کند و موجب کاهش هزینه های ناشی از مالیات یک شرکت، به دو روش دادرسی مالیاتی و پشتیبانی مالیاتی می شود.

دادرسی مالیاتی: یکی از وظایف وکیل مالیاتی این است که پرونده های مالیاتی یک شرکت یا سازمان را در دست بگیرد و به حل مشکلات آن ها بپردازد. هر سال و در زمان مشخصی، صاحبان مشاغل فرم اظهارنامه مالیاتی را پر می کنند و به اداره مالیات ارسال می نمایند. گاهی اوقات پیش می آید که مامور ممیز مالیاتی مطابق بررسی های خود، مبلغ دیگری را به عنوان مالیات برای شرکت یا سازمان مورد نظر رد می کند.

در چنین شرایطی سازمان نیاز دارد از وکیلی متخصص در امور مالیاتی برای پیگیری کارها کمک بگیرد. وکلای متخصص در امور مالیاتی با توجه به دانش و تخصصی که در این زمینه و قوانین مربوط به مالیات کشور دارند، در هیئت حل اختلاف برای دفاع از اظهارنامه مالیاتی ارسال شده توسط شرکت مطبوع خود، اقدام به برگرداندن رای صادره از اداره مالیات می کنند و به این ترتیب به مجموعه کمک می کنند تا از پرداخت مالیات مضاعف معاف شود.

پشتیبانی مالیاتی: وظیفه دیگر وکیل مالیاتی در تهران و یا دیگر شهرها این است که راه های استفاده از معافیت های مالیاتی، نظارت بر قراردادهای منعقده، نحوه پرداختی ها و دریافتی های شرکت را بررسی نماید.

از دیگر وظایف وکیل مالیاتی مشاوره به مدیران مالی شرکت ها و سازمان ها است. این که مدیران را با قوانین مالیاتی و پیچیدگی های آن آشنا کند. همین طور یک وکیل مالیاتی خوب در تهران صورت های مالی شرکت ها را تنظیم می کند به طوری که شرکت ملزم به پرداخت مالیات حداقل شود.

10 ویژگی مهم وکیل مالیاتی در تهران

وکلا، شرکت ها و موسسات بسیاری در زمینه مالیات، مشاوره مالیاتی ارائه می هند. این مشاوره های مالیاتی مهم است که به چه شیوه هایی ارائه شود تا پرونده به نتیجه مطلوبی برسد، برای این که با وکیل مالیاتی متخصص آشنا شوید، 10 مورد از ویژگی های آن ها را توضیح می دهیم.

  • وکیل مالیاتی به قوانین و بخشنامه ها و همین طور آیین نامه های مالیاتی روز کشور مسلط است.
  • عملکرد بالایی برای حل اختلاف های مالیاتی و دفاع از شرکت ها در زمینه مالیات دارد.
  • راه حل های بهتری برای کاهش هزینه های شرکت یا سازمان ها ارائه می دهد.
  • با روند مالی، مالیاتی و هیات های حل اختلاف، آشنایی کاملی دارد.
  • حداقل دارای مدرک کارشناسی در رشته های مالی و اقتصاد است.
  • اخلاق حرفه ای و صداقت و سلامت کامل را در کار رعایت می کند.
  • از پرونده های مالیاتی مودی با کمترین هزینه مالیاتی دفاع می کند.
  • در کوتاه کردن مسیر پرونده های مالیاتی مسلط است.
  • توانایی برقرای ارتباط با ادارات امور مالیاتی دارد.
  • قدرت برقراری ارتباط بالایی با افراد دارد.

سپاس گزارم که تا این بخش همراه ما بودید. ما در مقاله بهترین وکیل مالیاتی در تهران به معرفی وکلای مالیاتی و افراد متبحر برای حل مشکلات مالی شرکت ها و سازمان ها پرداختیم. امیدوارم که مطالب برای تان مفید بوده باشد و بتوانید وکیل مورد نظرتان را انتخاب کنید. اگر سوال، انتقاد و پیشنهادی دارید لطفا در قسمت دیدگاه ها با ما به اشتراک بگذارید.

انواع مالیات

قبل از اینکه در رابطه با حیطه کاری وکیل مالیاتی و ویژگی‌های بهترین وکیل مالیاتی صحبت کنیم، بهتر است بدانیم مالیات به چه معنی است؟ مالیات به معنای هزینه های عمومی یا خراج است که توسط شهروندان به دولت پرداخت می‌شود و به وسیله دولت برای رفاه و آسایش عمومی صرف می‌شود. در نظام های حقوقی کنونی، به صورت کلی مالیات‌ها به دو گروه مالیات‌های مستقیم و مالیات‌های غیر مستقیم تقسیم می‌شوند. حال بهتر است اشاره‌ی کوتاهی داشته باشیم به انواع مالیات. در ابتدا می‌پردازیم به مالیات مستقیم.

منظور از مالیات های مستقیم چیست؟

وجوهی است که دولت به صورت مستقیم در ازای بهره مندی از دارایی، درآمد و یا حقوق خاصی از مردم دریافت می‌کند.

مالیات بر ارث نیز یکی دیگر از مالیات های مستقیم است که پس از فوت شخص به ماترک وی تعلق می گیرد و تا پیش از تادییه آن نمی‌توان ماترک را میان وراث تقسیم کرد.

مالیات بر درآمد نیز نوع دیگر مالیات‌های مستقیم است. یک نوع از این مالیات‌ها معمولاً به صورت خودکار توسط اداره امور مالیاتی محاسبه و پیش از پرداخت حقوق ماهانه افراد مستخدم دولتی، از آنها وصول می‌شود.

منظور از مالیات غیر مستقیم چیست؟

منظور از مالیات های غیر مستقیم مالیات هایی هستند که افراد به واسطه مصرف کالا و خدمات خاصی، در هنگام پرداخت بهای آن، مالیات های غیرمستقیم را پرداخت می‌کنند. از مهم‌ترین مالیات‌های غیر مستقیم که در کشور ما اخذ می‌شوند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    حقوق و عوارض گمرکی: عوارض گمرکی یکی از انواع مالیات های غیر مستقیم است که بر کالاهایی که به کشور وارد یا از کشور خارج می شوند، تعلق می‌گیرد. از عوارض گمرکی به عنوان مالیات بر واردات و صادرات نیز یاد می‌شود. تعیین عوارض گمرکی یکی از ابزار موثر، در دست دولت برای تعیین سیاست های اقتصادی مثل حمایت از تولید است.

    مالیات بر ارزش افزوده: به معنای مالیاتی است که بر ارزش افزوده ای که بر روی کالایی خاص اضافه گردیده، تعلق می گیرد.

با توجه به توضیحات بالا، پیچیدگی، فراوانی و افزایش مستمر قوانین و مقررات مالیاتی، چه مالیات مستقیم و چه غیر مستقیم، باعث گیجی و سردرگمی مودیان مالیاتی شده و تشخیص زمان و صحت پرداخت مالیات از سوی مودیان را کاری سخت و دشوار کرده است.

برای محاسبه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی طوری که مودی محکوم به جرم مالیاتی نشود و از سوی دیگر از پرداخت مالیات و عوارض اضافی نیز جلوگیری شود، نیاز به شخصی است که اشراف و تسلط لازم  بر این امور را داشته باشد. که منظور وکیل مالیاتی می‌باشد.

دکمه بازگشت به بالا