اطلاعاتی در مورد عمل بینی استخوانی

عمل بینی استخوانی + عکس واقعی قبل و بعد جراحی بینی

جراحی بینی استخوانی چیست؟ مراحل عمل بینی استخوانی چگونه است؟ آیا این نوع جراحی عوارضی برای بیمار دارد؟ مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی چیست؟ چگونه باید برای انجام جراحی بینی استخوانی آماده شویم؟ و همه سوالاتی که درباره عمل جراحی بینی استخوانی دارید را در این مقاله بررسی کرده و پاسخ داده ایم.

همچنین در پاسخ به برخی سوالات درون مقاله نیز ویدئویی از فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و زیبایی آورده شده است که می توانید با مشاهده آن به جواب سوال خود برسید. نمونه کارهای واقعی قبل و بعد عمل بینی استخوانی را نیز در میان مقاله می بینید. در صورتی که به پاسخ مدنظر خود نرسیدید در انتهای همین مقاله سوال خود را درج کنید تا مشاوران ما به آن پاسخ دهند. همین طور می توانید از پرسش و پاسخ دیگر افراد در قسمت نظرات کاربران اطلاعات خوبی کسب کنید. در این بخش قصد داریم، به بررسی جزییات دقیق عمل بینی استخوانی بپردازیم.

بینی استخوانی چیست؟

یکی از بهترین انواع بینی برای جراحی بینی یا رینوپلاستی، بینی استخوانی است. در این مدل بینی معمولا ساختار بینی به گونه ای است که پوست روی آن بسیار نازک و بدون بافت است. غضروف در بینی استخوانی بسیار مطلوب و مناسب ایجاد شده است و هیچ نیازی به پیوند غضروف یا استفاده از غضروف مصنوعی وجود ندارد. در بسیاری موارد بینی استخوانی دارای کمی انحراف است که در زمان جراحی، به راحتی برطرف می شود. به گزارش انجمن جراحی پلاستیک آمریکا، انواع بینی هایی که در انسان ها وجود دارد مختلف است. اما از لحاظ کلی می توان آن ها را به همین سه دسته ای که ذکر شد تقسیم کرد؛ چرا که بینی از لحاظ آناتومی و نوع جراحی، به طیف های تخصصی و گسترده ای تقسیم می شود که اطلاع از چگونگی آن چندان اهمیتی ندارد.

مزایای رینوپلاستی بینی استخوانی

اگر کاندید رینوپلاستی بینی استخوانی باشید، حتما می دانید که برای شروع پروسه تحقیق و انتخاب پزشک و همچنین اقدام جهت رینوپلاستی، نیاز به انگیزه کافی دارید. زیبایی و جذابیت بعد از عمل، بدیهی ترین انگیزه برای انجام جراحی های زیبایی است، اما اطلاع از مزایای رینوپلاستی بینی استخوانی به شما کمک می کند تا تصمیم جدی تری در این خصوص بگیرید. در ادامه به این مزایا  که توسط کلینیک زیبایی West Side Face در کالیفرنیا اعلام شده است، اشاره خواهیم کرد:

  • اصلاح فرم بینی و رسیدن آن به فرم استاندارد و مناسب صورت
  • زیبایی و جذابیت ظاهری صورت
  • اصلاح افتادگی بینی، انحراف بینی و موارد اینچنینی

بهبود تنفس در انحراف بینی و مشکلات تیغه بینی از مزایای جراحی بینی استخوانی است.

  • پدیدار شدن جذابیت چشم ها و لب ها بعد از تناسب بینی
  • بهبود تنفس بعد از درمان همزمان

اگر جراحی رینوپلاستی با هدف زیبایی باشد، قطعا مزایای جذابیت و زیبایی آن انگیزه فوق العاده ای برای انجام جراحی است.

در صورتی که این جراحی با هدف درمان پولیپ بینی، انحراف بینی و مشکلات این چنینی باشد، باز هم بهبود تنفس و مشکلاتی مثل خروپف، آپنه خواب و خوابیدن با دهان باز، انگیزه فوق العاده ای برای انجام این جراحی است و بهبودی آن، جزو مزایای رینوپلاستی بینی استخوانی محصوب می شود.

طبق گزارشات نشریه HealthLine، معمولا جراحی های زیبایی بینی خصوصا در بینی استخوانی، عوارض بسیار کمی دارند. اما زمانی این عوارض بیشتر می شوند که فرد پزشک غیرمتخصص و غیرحرفه ای را برای انجام جراحی رینوپلاستی انتخاب کرده باشد. در این شرایط، ریسک بروز مشکلات متعدد بیشتر خواهد شد.

عوارض جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی یکی از رایج ترین انواع جراحی زیبایی محسوب می شود. تکرار و تمرین زیاد پزشکان در جراحی بینی استخوانی تاحدی است که اکثرا تخصص و تجربه خوبی در این زمینه به دست آورده اند؛ اما گاهی جراحی ها توسط پزشکان بی تجربه ای انجام می شود که عوارض جراحی را چند برابر می کنند.

این رویدادها منجر به شکل گیری عوارض عمل بینی استخوانی می شود که در ادامه به آن اشاره می کنیم.

  • خون ریزی بعد از اتمام جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی
  • عفونت ناشی از عدم رعایت بهداشت، پانسمان یا مصرف داروهای آنتی بیوتیک
  • حساسیت به داروی بی هوشی بعد از تزریق جهت انجام عمل بینی استخوانید
  • اختلال در تنفس از بینی خصوصا در زمان خواب
  • خوابیدن با دهان باز از عوارض جراحی بینی استخوانی با اختلال در تنفس بینی است
  • آپنه خواب به دلیل اختلال در مجرای تنفسی بینی بعد از جراحی بینی استخوانید
  • عدم تقارن بینی و اندازه پره ها در بینی استخوانی
  • ایجاد سوراخ در سپتون (آسیب به تیغه بینی) در حین جراحی بینی استخوانید
  • اسکار پوستی مشهود در جراحی بینی استخوانید
  • آسیب به حس بویایی در عمل بینی استخوانی

چگونه باید برای انجام جراحی بینی استخوانی آماده شوید؟

معمولا برای انجام جراحی بینی استخوانی نیازمند انجام مقدماتی هستید. این مقدمات به شما کمک می کند تا جراحی مطلوب و آسانی را تجربه کنید و ریسک عوارض جراحی بینی استخوانی را تا حد امکان کاهش دهید. در ادامه به مقدمات انجام جراحی بینی استخوانی اشاره می کنیم:

1- پزشک متخصص و باتجربه انتخاب کنید!

یکی از مهم ترین و کلیدی ترین بخش های پیش از جراحی، انتخاب پزشک است. معمولا مهم ترین عاملی که تعیین کننده کیفیت عمل رینوپلاستی است، تخصص و تجربه پزشک در مواجهه با شرایط مختلف است. معمولا هرچه پزشک توانایی بالاتری برای انجام جراحی به بهترین شکل داشته باشد، نتیجه جراحی نیز مطلوب تر خواهد شد.

افرادی که درگیر مشکلاتی مثل ترمیم عمل بینی و یا عوارضی مثل آپنه خواب و اختلال تنفسی می شوند، معمولا توسط پزشکان بی تجربه و غیرمتخصص جراحی شده اند. پس سعی کنید برای انجام این کار تحقیق کافی انجام دهید. حتما  از اطرافیانی که تجربه جراحی بینی دارند، پرس و جو کنید.

تحقیق در فضای مجازی نیز، مهم ترین بخش این پروسه محسوب می شود. چرا که امکان برقراری ارتباط با افرادی که تجربه جراحی با پزشک موردنظرتان را داشته اند نیز، ازطریق صفحات مجازی فراهم است و شما می توانید کلیه سوال های تان را از این افراد بپرسید و سپس پزشکتان را انتخاب کنید.

2- شرکت در جلسه مشاوره پیش از جراحی رینوپلاستی

به گزارش انجمن جراحی پلاستیک آمریکا، یکی از مهم ترین و سرنوشت سازترین مراحل پیش از انجام جراحی، جلسه مشاوره آن است. در جلسه مشاوره، شما فرصت کافی در اختیار دارید تا با مراجعه کنندگان صحبت کنید و نظرات واقعی تری درخصوص پزشک بشنوید. توجه به این اصل که نمونه کارهای واقعی و افراد با تجربه از جراحی اطلاعات واقعی تری در اختیارتان قرار می دهند بسیار اهمیت دارد.

معمولا شما می توانید در جلسه مشاوره با پزشک، تمامی نظرات و  انتظاراتتان از نتیجه جراحی را بیان کنید. پزشک متخصص باید با صبر و حوصله زیاد، پاسخگوی سوالات و نیازهای شما باشد. زمانی که پزشک به شکل مطلوب از انتظارات شما مطلع است، می تواند شما را در رسیدن به آن یاری کند و با ارائه مشاوره ای ارزشمند، تکنیک جراحی را برایتان مشخص کند.

سعی کنید در این جلسه حتما حساسیت های پزشکی، سوابق پزشکی و جزییات آن را بیان کنید. حتما اگر داروی خاصی مصرف می کنید، آن را به پزشک اطلاع دهید.

    طبق اظهارات حاصل از تحقیقات کلینیک زیبایی مایو آمریکا، دیدن نمونه کارهای جراحی بینی استخوانی، به افراد کمک می کند تا انتخاب نهایی را با اطمینان بیشتری بگیرند.

3- مشاهده نمونه کارهای جراحی بینی استخوانی در مطب

در آخرین مرحله انتخاب پزشک، باید به عکس های قبل و بعد عمل بینی استخوانی دقت کنید. طبق اظهارات حاصل از تحقیقات کلینیک زیبایی مایو آمریکا، دیدن نمونه کارهای جراحی بینی استخوانی، به افراد کمک می کند تا انتخاب نهایی را با اطمینان بیشتری بگیرند.

دیدن نمونه کارهای واقعی که  حاصل جراحی بینی استخوانی است، فرد متقاضی را به نتیجه جراحی دل گرم می کند و اعتماد بیشتری را نسبت به عملکرد جراح ایجاد می کند. در بعضی مواقع، پزشکان نمونه جراحی های واقعی را در زمان مراجعه به مطلب، به گونه ای هماهنگ می کنند که متقاضیان جراحی رینوپلاستی امکان ملاقات حضوری با این افراد را داشته باشند.

4- تهیه لوازم موردنیاز پیش از جراحی بینی استخوانی

درصورتی که لوازم موردنیاز برای انجام جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی را پیش از جراحی آماده کنید، هیچ نگرانی و استرسی در این خصوص نخواهید داشت. حتما لباس دکمه دار انتخاب کنید تا هیچ فشاری به بینی جراحی شده تان وارد نشود.

حتما قبل از جراحی بینی کمپرس سرد تهیه کنید و برای روز بعد از عمل، حتما تخت شیب دار تهیه کنید. قرار دادن چندین بالشت برای ثابت نگهداشتن سر به سمت بالا، در بهبودی، کاهش درد و کبودی کمک زیادی می کند.

5- مصرف داروهای ممنوعه را قطع کنید!

یکی از مهم ترین کارهایی که باید قبل از عمل رینوپلاستی بینی استخوانی انجام دهید، قطع مصرف داروهای ممنوعه است.

داروهایی که برای بیماری های خود ایمنی تجویز می گردد، سرعت بهبودی را کاهش می دهد و باید حتما پیش از جراحی در این خصوص با پزشک مشورت کنید تا مصرف آن را قطع کنید.

داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین که ریسک خون ریزی و مشکلات این چنینی را افزایش می دهند نیز، باید قطع گردد. درصورتی که بخواهید عمل موفقیت آمیزی را تجربه کنید، حتما باید در صورت داشتن سابقه مصرف راکوتان، با پزشکتان مشورت کنید و در صورت نیاز، تاریخ عمل بینی استخوانی را عقب اندازید.

6- قطع مصرف الکل و دخانیات

یکی از مهم ترین کارهایی که انجام آن پیش از عمل، به سلامت شما و کاهش عوارض بعد از عمل بینی استخوانی کمک می کند، قطع مصرف سیگار، قلیان و الکل است.

مصرف الکل بعد از عمل جراحی بینی موجب کاهش روند بهبودی و بروز مشکلات متعدد حین و بعد از جراحی می شود. پس درصورتی که می خواهید جراحی بینی استخوانی موفقیت آمیزی را تجربه کنید، حتما به این نکته مهم توجه کنید.

7- برای عمل همراه داشته باشید!

یکی از مهم ترین نیازهای شما برای انجام عمل بینی استخوانی، داشتن همراه است. سعی کنید برای حضور در بیمارستان، حتما یکی از بستگان تان را همراه خودتان به بیمارستان ببرید و تا دو شب بعد از عمل تحت هیچ شرایطی تنها نباشید.

زیرا دو روز بعد از عمل معمولا ریسک عوارض داروی بی هوشی و عوارض غیرمنتظره دیگر وجود دارد و بر همین اساس، بهتر است، شخصی شما را همراهی کند. پس سعی کنید پیش از مراجعه به بیمارستان، با یکی از دوستان یا بستگان تان هماهنگ کنید.

مراحل عمل بینی استخوانی

کنجکاوی افراد نسبت به رویدادهایی که تجربه ای از آن ندارند، بسیار زیاد است. معمولا با کسب اطلاعات درخصوص نحوه عمل بینی می توان حجم زیادی از نگرانی و استرس پیش از عمل را کنترل کرد. پس با خیال آسوده منتظر در ادامه همراه ما باشید تا مراحل بستری تا ترخیص بعد از جراحی را مرور کنیم.

بعد از ورود به اتاق عمل، پزشک متخصص رینوپلاستی باتوجه به توضیحات شما درخصوص حساسیت های دارویی و سابقه بی هوشی، داروی بی هوشی مناسب توسط متخصص بی هوشی تزریق می گردد. در همین زمان سرم و ماسک اکسیژن و لوله اکسیژن برای تنفس بهتر استفاده می گردد.

سپس پزشک با ایجاد برش در ناحیه زیر پره ها برای جراحی باز یا بسته فضا را فراهم می کند. سپس با اعمال تغییرات در ناحیه استخوان اصلی بینی و جمع نمودن غضروف بینی، شکل و فرم بینی استخوانی را به استاندارد مدنظر فرد متقاضی نزدیک می کند.

پس از اتمام کلیه کارهای لازم، پزشک با زدن بخیه های ظریف جذبی یا کششی، کار را تمام می کند و بینی را با استفاده از کچ یا آتل، فیکس می کند. برای کنترل خون ریزی حاصل از جراحات داخل بینی نیز، پزشک اقدام به قرار دادن تامپون داخل سوراخ بینی می کند. این تمامی اتفاقاتی است که برای بینی استخوانی در اتاق عمل خواهد افتاد.

تفاوت عمل بینی گوشتی با عمل بینی استخوانی چیست

شاید علاقه مند باشید که بدانید، تفاوت عمل بینی گوشتی با بینی استخوانی در چه چیزی است و چرا بینی گوشتی پیچیده تر از سایر جراحی ها است. به گزارش دانشگاه آکسفورد، جراحی بینی گوشتی شاید مشکل ترین مدل جراحی رینوپلاستی باشد.

به یاد داشته باشید که بینی استخوانی برخلاف بینی گوشتی، پوست نازکی دارد و پیچیدگی های کاهش ضخامت بافت پوست را ندارد. ضمن این که بافت عضروف بینی استخوانی نیز، برخلاف بینی گوشتی کاملا قوی است و تحمل وزن و کشش بینی بعد از جراحی را دارا است. همین مشخصه ها موجب آسان تر انجام شدن عمل بینی استخوانی می شود.

مراقبت بعد از عمل بینی استخوانی

طبق اطلاعات ارائه شده توسط کلینیک تخصصی زیبایی کلیولند، مراقبت های بعد از جراحی اثرات مستقیمی بر نتیجه جراحی رینوپلاستی بینی استخوانی دارند. جدی گرفتن این مراقبت ها نتیجه جراحی را تاحد زیادی تضمین می کند. در ادامه به مراقبت های ضروری بعد از عمل بینی استخوانی می پردازیم:

  • حتما در زمان استراحت سرتان را بالا بگیرید و روی تخت شیب دار استراحت کنید تا درد و کبودی تان کم تر شود.
  • از کمپرس سرد استفاده کنید و در 24 ساعت ابتدایی پس از جراحی، مداوم نیم ساعت به نیم ساعت کمپرس را روی صورت قرار دهید (برای جلوگیری از سوزش پوست حتما کمپرس سرد را داخل پارچه نخی یا حوله ای بپیچید)
  • معمولا تامپون بینی بین 3 الی 7 روز در بینی باقی می ماند و آتل یا گچ بینی نیز، تا یک هفته روی بینی جراحی شده قرارمی گیرد تا تورم افزایش پیدا نکند.
  • درصورت داشتن خون ریزی، حتما خون را به وسیله گاز استریل تمیز کنید و گاز استریل تمیز دیگری را داخل بینی قرار دهید.
  • داروهای تجویز شده و آنتی بیوتیک را مرتب مصرف کنید تا ریسک عفونت کاهش پیدا کند.
  • تغذیه بعد از عمل بینی را جدی بگیرید و مصرف آب میوه طبیعی و سبزیجات را در برنامه روزانه قراردهید.
  • بسیار احتیاط کنید تا در معرض سرماخوردگی قرار نگیرید؛ سرماخوردگی در چنین شرایطی مشکلات زیادی ایجاد می کند.
  • در هفته ابتدایی بسیار با احتیاط مسواک بزنید و دهان تان را محدود باز کنید.
  • حداقل بیش از 6 هفته پس از جراحی بینی استخوانی، از قراردادن عینک روی بینی خودداری کنید.
  • فعالیت های سنگین را تا 8 هفته تعطیل کنید و مراقبت نتیجه زحمات خود و پزشکتان باشید.
  • حتما درصورت ضرورت و خروج از منزل، از ضد آفتاب SPF 30 استفاده کنید؛ عدم مصرف ضد آفتاب ریسک تغییر رنگ نامنظم در سطح پوست بینی را به شدت افزایش می دهد.
  • مصرف نمک را از روز اول بعد از جراحی بینی استخوانی کم کنید تا موفق به درمان ورم بینی شوید.

شکل نهایی بینی استخوانی چه مدت پس از جراحی مشخص می شود؟

معمولا بینی ما انسان ها طی سال های زندگی تغییر شکل دارد. این تغییر شکل حاصل از ضعف عضلات صورت، بینی و غضروف آن است که در نهایت با مواجهه در برابر گرانش زمین، دچار تغییر فرم می شود. بینی استخوانی نیز، بعد از جراحی تا مدتی دچار تورم شدید است و حدود یک سال زمان احتیاج است تا تورم جراحی بهبود پیدا کند.

بعد از یک سال می توان گفت که فرم بینی به زیبایی مطلوبی رسیده است. اما درکل، با افزایش سن، می توان اندکی تغییر فرم در بینی را شاهد بود که بسیار طبیعی است. به گزارش کلینیک کلولند، همان طور که چهره با افزایش سن دچار پیری و تغییر شکل می شود، بینی جراحی شده نیز می تواند در گذر سال ها، دچار تغییر شود.

معمولا برای انجام هر عمل زیبایی، سوالاتی در ذهن ایجاد می شود که پاسخ دادن به آن ها بهترین آرامبخش برای افراد است. ازبین بردن نگرانی های ناشی از عدم آگاهی، معمولا با پاسخ دهی به این سوالات کاهش پیدا می کند. در ادامه به سوالات متداوم در زمینه جراحی بینی استخوانی می پردازیم.

تورم بینی استخوانی چقدر است؟

اگر مقالات مربوط به بینی گوشتی را مطالعه کرده باشید، حتما می دانید که میزان تورم و کبودی بعد از انجام عمل رینوپلاستی در بینی گوشتی بسیار زیاد است. آسیب به بافت ضخیم پوست بینی اصلی ترین عامل ایجاد تورم بعد از عمل رینوپلاستی است. درحالی که تورم بینی استخوانی به دلیل دارا بودن پوست بسیار نازک و عدم نیاز به کاهش ضخامت پوست، بسیار کم و ناچیز است. هرچند واکنش بدن افراد و سبک تغذیه و زندگی آن ها در کلیه این پارامترها اثرگذار است.

آیا می توان بینی استخوانی را با تزریق فیلر خوش فرم کرد؟

درصورتی که مشکل و نافرمی بینی استخوانی تنها در ناحیه استخوان بینی باشد، می توان با تزریق فیلر بخشی از ناهمواری را جبران کرد. اما در شرایطی که مشکل بینی استخوانی به غضروف یا انحراف مربوط باشد، معمولا از فیلر نمی توان انتظار نتیجه مطلوبی داشت. ضمن این که تزریق فیلر نهایتا 6 الی 10 ماه ماندگاری دارد و بعد از گذشت این مدت زمان، باید برای ترمیم آن و تزریق مجدد اقدام کنید.

مهم ترین بخش های عمل بینی استخوانی چیست؟

معمولا پزشک متخصص و باتجربه، بهترین پروسه را برای انجام عمل بینی مشخص می کند. اما طبق اظهارات کلینیک تخصصی جراحی پلاستیک و لیزر آمریکا، از جمله تغییراتی که در طی عمل جراحی بینی استخوانید اعمال می شود، می توان به باریک کردن پل بینی، کاهش اندازه بینی به تناسب چهره، اصلاح نوک بینی و غضروف آن، برطرف کردن انحراف احتمالی بینی، بهبود تقارن پره های بینی با یکدیگر و برطرف کردن ناهمواری استخوان بینی، اشاره کرد.

آیا تنایج جراحی بینی دائمی است؟

توسط کلینیک زیبایی West Side Face در کالیفرنیا در پاسخ به این سوال که آیا تنایج جراحی بینی استخوانی دائمی است یا خیر، اعلام کرد که تنایج این عمل زیبایی به طور دائمی تا پایان عمر با شما است. پس چه بهتر که برای انجام آن با برنامه ریزی جلو بروید و بهترین نتیجه را از عمل جراحی مشاهده کنید. قطعا بی توجهی به این موضوع و پدید آمدن مشکلات جراحی ترمیمی و عدم رضایت از نتیجه جراحی، بسیار آزار دهنده خواهد بود.

عمل بینی استخوانی طبیعی و هزینه آن

افرادی که قصد انجام جراحی زیباییی بینی دارند معمولا سوال های زیادی ذهنشان را درگیر می کند. یکی از سوال هایی که ذهن متقاضیان را درگیر می کند شناخت نوع بینیشان است. در ادامه قصد داریم از تمام جوانب عمل زیبایی بینی استخوانی را بررسی کنیم.

بررسی بینی استخوانی

در کل افراد در جامعه بینی ها را به دو دسته استخوانی و گوشتی تقسیم می کنند. بینی هایی که غضروف و استخوان محکمی داشته باشند در دسته بینی استخوانی قرار می گیرند. در بینی استخوانی معمولا یک برآمدگی یا غوز روی بینی وجود دارد. همچنین در این بینی ها معمولا پوست بینی نازک تر از بینی های گوشتی است. برخی بینی ها از ترکیب استخوان و غضروف تشکیل شده است که به آن ها بینی نیمه استخوانی یا غضروفی نیز گفته می شود.

علل غوز و برآمدگی روی بینی

برآمدگی های روی بینی استخوانی می تواند به علل مختلفی به وجود بیاید که این علل در ادامه آمده است:

1) عوامل ارثی

به صورت ژنتیکی و مادرزادی ممکن است بینی استخوانی و غضروفی به ارث برسد. در این موارد با رسیدن به سن بلوغ بزرگی بینی نمایان می شود.

2) عوامل محیطی

بینی ممکن است به علت های مختلف و بر اثر ضربه دچار مشکل شود . عواملی مانند تصادف، ضربه در ورزش می تواند منجر به شکستگی بینی شود که در این موارد معمولا همراه با شکستگی، مشکلات تنفسی نیز برای فرد به وجود می آید.

روش های انجام عمل زیبایی بینی استخوانی

با توجه به نوع بینی عمل زیبایی بینی استخوانی به دو شکل بسته و باز انجام می شود.

عمل بینی به روش باز

عمل رینوپلاستی باز برای ایجاد تغییرات اساسی در ظاهر بینی مورد استفاده قرار می گیرد. در طول این جراحی، جراح با برش تیغه و پره های بینی می تواند با جزییات بر روی آناتومی بینی کار کند. از فواید این روش می توان به تسلط کامل جراح به غضروف و ساختار بینی اشاره کرد که کنترل و دقت وی را دوچندان می کند.

عمل بینی به روش بسته

در عمل بینی بسته تیغه بینی برشی ندارد و برش ها در داخل بینی انجام می شود. در ادامه مانند روش باز استخوان از غضروف و استخوان جدا می شود تغییرات مدنظر اعمال می شود. از مزایای این روش می توان به عدم ایجاد زخم بر روی تیغه بینی، زمان کمتر جراحی، تورم کمتر و بهبودی سریع تر اشاره کرد.

در نهایت جراح شما با توجه به نوع بینی تصمیم می گیرد که کدام روش برای انجام جراحی بینی شما مناسب است.

در ادامه چندین نمونه عکس قبل و بعد مراجعین با بینی استخوانی غضروفی آمده است:

برای مشاهده نمونه های دیگر قبل و بعد عمل بینی استخوانی طبیعی اینجا کلیک کنید.

درصد موفقیت عمل زیبایی بینی استخوانی

انجام جراحی بینی استخوانی به دلیل پوست نازک تر بینی استخوانی به مراتب از بینی گوشتی آسان تر است. البته باید در نظر داشت بینی هایی که از ترکیب استخوان و غضروف تشکیل شده اند کار جراح را سخت می کنند اما در کل می توان گفت جراحی زیبایی بینی استخوانی از نوع گوشتی آسان تر است و نتیجه مطلوب تری به همراه دارد.

به بیان دیگر می توان گفت هر قدر استخوان و غضروف های محکم بینی بیشتر باشد احتمال اینکه فرد به نتیجه دلخواه خود برسد بیشتر است اما نمی توان درصد دقیقی به بیمار برای موفقیت بینی استخوانی اعلام کرد.

نازک بودن پوست بینی

همانطور که ضخیم بودن پوست بینی می تواند عمل بینی را دچار مشکل کند بیش از حد نازک بودن پوست بینی نیز می تواند جراح را با مشکل رو به رو کند. نکته مثبت نازک بودن پوست بینی در عمل زیبایی بینی استخوانی تورم کمتر و به جا نماندن زخم جای برش بعد از عمل بینی است.

اما نکته منفی نازک بودن پوست این است که کوچک ترین مشکل بعد از عمل بینی در پوست های نازک خود را نشان می دهند و آشکار هستند. بزرگ ترین چالش جراح برای متقاضیان با پوست نازک، جراحی بینی بدون عیب و نقص است زیرا هیچ نقصی زیر پوست نازک پنهان نمی ماند. به همین دلیل توصیه می شود جراحی را انتخاب کنید که در نمونه های کار او مشابه بینی خود را مشاهده کرده اید ، زیرا این جراح با چالش های هنگام عمل بینی شما آشنا است و می تواند شما را به نتیجه دلخواهتان برساند.

عمل زیبایی بینی استخوانی با لیزر

زمانی که حرف از عمل بینی با لیزر می شود، افراد عملی بدون خونریزی و درد را تصور می کنند و این یک ترفند برای بازاریابی در دنیای جراحی پلاستیک است. اما آیا می توان استخوان و غضروف های سفت بینی را با لیزر شکل داد؟ جواب به طور قاطعانه خیر است. از لیزر می توان برای اصلاح آکنه های بینی و یا ترمیم پوست آن بهره برد اما برای تغییر شکل بینی روش مناسبی نیست و اغلب پزشکان جراحی بر این عقیده هستند که عمل بینی با لیزر فقط جنبه بازاریابی و تبلیغاتی دارد و کمکی نخواهد کرد.

عوارض جراحی بینی استخوانی

هر عمل جراحی ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد . به همین دلیل سلامتی شما باید هم برای خودتان و هم جراح در اولویت باشد. عمل جراحی بینی جز کم ریسک ترین جراحی ها است اما عوارضی که در هر عمل جراحی می تواند رخ دهد شامل خون ریزی، عفونت، واکنش جانبی به بیهوشی و هماتوم (زمانی که خون زیر پوست جمع می شود) می باشد.

به طور اختصاصی در عمل زیبایی بینی استخوانی، عوارضی مانند بی حسی، خونریزی بینی، ورم ، زخم داخلی بینی و آسیب به عصب بینی  می تواند رخ دهد. انتخاب جراح با تجربه و مناسب و تیم جراحی حرفه ای می تواند این عوارض را به حداقل برساند. همچنین مراقبت های قبل و بعد از عمل می تواند به کاهش حداکثری این عوارض کمک کند.

برخی عوارض کوتاه مدت بعد از عمل زیبایی بینی استخوانی ممکن است رخ دهد که جای نگرانی ندارد و گذرا است:

1) درد بعد از عمل

به دلیل تراشیده شدن استخوان و غضروف ها در عمل بینی بعد از عمل شما در نواحی مورد نظر دردی را احساس خواهید کرد. این درد کاملا گذراست و با مصرف مسکن هایی که پزشک برای شما تجویز می کند قابل کنترل است.

2) ورم

یکی از رایج ترین عوارض جانبی رینوپلاستی ورم در اطراف چشم و بینی است. تورم در روزهای پس از جراحی بیشتر قابل ملاحظه است، اما بعد از حدود دو هفته کاهش می یابد. با این وجود مهم است که توجه داشته باشیم که بعضی از تورم های جزئی ممکن است تا شش ماه بعد از عمل جراحی بینی ادامه داشته باشد. نتایج نهایی رینوپلاستی یا جراحی بینی معمولا بعد از یک سال دیده می شود.

3) کبودی

کبودی یکی دیگر از عوارض جانبی است که اغلب با عمل بینی استخوانی همراه است. میزان کبودی که به دنبال جراحی است بستگی به حساسیت بیمار و میزان عمل جراحی دارد. این کبودی معمولا در ناحیه اطراف چشم قرار دارد و می تواند تا 10 روز طول بکشد.

در حالی که کبودی نشانه ای از عوارض جدی تر نیست، شما باید وضعیت خود را در روزهای بعد از جراحی نظارت کنید. اگر چیزی غیر طبیعی به نظر می رسد، پزشک می تواند به شما در مورد اینکه آیا در کنار استراحت اقدامات دیگری برای بهبودی لازم است یا خیر کمک کند.

برگشت برآمدگی بینی بعد از عمل

در موارد نادر ممکن است برجستگی و غوز بینی بعد از عمل باقی بماند که با ترمیم جزیی قابل حل است. مراقبت درست بعد از عمل بینی و وارد نشدن ضربه به آن می تواند این احتمال را به حداقل برساند.

هزینه عمل بینی استخوانی

هزینه این نوع عمل بینی با توجه به نوع بینی و مهارت و تجربه جراح متفاوت و نمی توان هزینه دقیقی برای آن اعلام کرد لذا در جلسه مشاوره عمل بینی باید قیمت دقیق اعلام شود. برای اطلاع از هزینه عمل بینی در سال 98 روی اینجا کلیک کنید.

مرجع مقاله:

https://noorabeauty.com/عملیه-تجمیل-الانف/

دکمه بازگشت به بالا