نقشه لوله کشی فاضلاب توالت ایرانی
در این قسمت به منظور تکمیل آموزش های داده شده در خصوص نحوه لوله کشی فاضلاب توالت ایرانی، نقشه لوله کشی فاضلاب ساختمان را در اختیار شما قرار می دهیم. با ما در لوله بازکنی پاسداران همراه باشید.
لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی
با توجه به این که برخی افراد ترجیح می دهند از توالت فرنگی به جای ایرانی در ساختمان خود استفاده کنند، در ادامه قصد داریم تا بیشتر در خصوص نحوه لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی صحبت کنیم. پیش از اجرای لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی باید اندازه دقیق محل را در نظر داشته باشید، با این توضیح که فاصله استاندارد توالت فرنگی تا دیوار پشتی آن در حدود 30 سانتی متر است.
اولین و مهمترین نکته ای که باید در خصوص لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی در نظر داشته باشید، این است که توالت فرنگی سیفون سرخود است.به همین دلیل در هنگام اجرای لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی هیچ نیازی به استفاده از سیفون نیست. در غیر این صورت سیفون روی سیفون کار گذاشته می شود و عمل تخلیه توالت فرنگی را با مشکل مواجه خواهد شد.
با توجه به این توضیحات سیستم لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی شامل یک لوله فاضلاب اصلی یا قائم و لوله هواکش می شود. عدم کارگذاری لوله ونت یا هواکش در هنگام لوله کشی فاضلاب این وسیله سبب تخلیه نامناسب مواد فاضلابی خواهد شد. پیش از اجرای لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی اندازه و محل سوراخ های لازم برای عبور لوله ها در کف، سقف و دیوارها باید مشخص شوند.
برای اجرای لوله کشی فاضلاب این وسیله یک لوله با قطر 90 یا 110 از رایزر اصلی فاضلاب انشعاب گرفته و تا محل نصب توالت فرنگی امتداد می دهیم. لوله هواکش را نیز موازی با لوله فاضلاب نصب می کنیم. توجه داشته باشید که شیب لوله فاضلاب توالت فرنگی باید تا حدامکان به صورت یکنواخت و حساب شده باشد. اگر لوله انتخابی ما قطر 100 میلی متر دارد، شیب 2 درصدی برای آن کفایت می کند. اما شیب لوله هواکش توالت فرنگی باید حداقل یک درصد باشد.
نقشه لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی
در دست داشتن لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی امکان خطا در روند کار را محدود می کند. به همین دلیل ما یک نمونه از پلان لوله کشی فاضلاب توالت فرنگی برای شما آورده ایم. شما در این تصویر مشاهده می کنید که لوله فاضلاب یا تخلیه توالت فرنگی (به رنگ قرمز) به لوله فاضلاب اصلی یا همان رایزر فاضلاب (به رنگ خاکستری) متصل شده است. همچنین لوله ونت یا هواکش توالت فرنگی (به رنگ سبز) را می بینید که در کنار لوله تخلیه اجرا شده و در نهایت به لوله ونت اصلی در بالای ساختمان منتهی می شود.
نحوه نصب لوله فلاش تانک به کاسه توالت
یکی از تجهیزات مهم در سرویس بهداشتی که به پاکیزگی هرچه بهتر این فضا کمک می کند، فلاش تانک توالت است. فلاش تانک وسیله ای است که حجم مشخصی از آب را در خود ذخیره کرده و به واسطه کشیدن زنجیر یا فشوردن دکمه مخصوص آن آب را در داخل کاسه توالت تخلیه می کند. انواع فلاش تانک ها بدون در نظر کردن مدل و طراحی خود به دو صورت کلی فلاش تانک روکار و فلاش تانک توکار بر روی توالت نصب می شوند.
قبل از نصب هر کدام از مدل های فلاش تانک به توالت باید به یک پارامتر مهم توجه داشته باشید، که آن ارتفاع فلاش تانک توالت از کف است. همانطور که در مطلب گفتیم، فلاش تانک توالت فرنگی را باید در فاصله 25 سانتی متری و فلاش تانک توالت ایرانی را باید در ارتفاع 180 سانتی متری از کف در نظر گرفت.
· نحوه نصب فلاش تانک روکار به کاسه توالت
در فلاش تانک روکار تخلیه آب به وسیله کشیدن زنجیر متصل به مخزن فلاش تانک تعبیه شده در قسمت بالای آن صورت می گیرد. از جمله اجزای فلاش تانک روکار می توان به شیر اتصال، لوله، مخزن و اجزای داخلی مخزن همچون فلوتر اشاره کرد، که همگی بر روی دیوار نصب می شوند.
- قبل از اقدام به نصب فلاش تانک روکار بایستی تمام قطعات آن را بر روی مخزن سوار کنید.
به این صورت که ابتدا پمپ تخلیه فلاش تانک را به صورتی در داخل آن قرار دهید که واشر آب بندی در زیر آن نصب شود تا بتوانید پمپ را با مهره محکم کنید.
- سپس حلقه بین رابط محور پمپ و دکمه فشاری را محکم ببندید تا اتصال پمپ مخزن تکمیل شود.
- اجزای داخلی مخزن از جمله فلوتر و زنجیر متصل به مخزن را در جای خود قرار دهید. توجه داشته باشید فلوتر باید دقیقاً عمود بر محور مخزن نصب شود.
- در نهایت نوبت به نصب لوله های فلاش تانک از پایین به سمت مخزن می رسد.
در این مرحله باید لوله ها را یک به یک به هم وصل کنید و پس از نصب زانویی های 25 درجه مخزن را در داخل زانویی جا بیندازید.
- برای نصب لوله فلاش تانک به سنگ توالت باید لوله انتهایی فلاش تانک را در زمان کارگذاری سنگ توالت انجام دهید.
توجه داشته باشید اتصال لوله فلاش تانک به سنگ توالت بعد از نصب توالت غیر ممکن است.
· نحوه نصب فلاش تانک توکار به کاسه توالت
تفاوت اصلی میان فلاش تانک روکار و توکار در جایگیری اجزای آن ها می باشد، به این صورت که اجزای فلاش تانک توکار همگی در داخل دیوار نصب می شوند، بجز دکمه یا کلید تخلیه که بر روی دیوار سرویس بهداشتی و پشت توالت قرار می گیرد. برای نصب لوله فلاش تانک توکار با توالت بر اساس مراحل زیر اقدام کنید:
- قطعه استپ L شکل را به کاسه توالت متصل کنید تا مانع از بسته شدن مسیر آب در کاسه توالت شود.
- لوله های فلاش تانک را به صورت دقیق و محکم به هم وصل کرده و کاملاً آب بندی نمایید.
- فلوتر را مطابق با جهت انشعاب در جای خود ببندید و از بیرون مهره آن را محکم کنید.
- طناب کششی و گیره گیر آن را از سوراخ روبروی فلوتر وارد مخزن کرده و با بست گیره ای اتصال دهید.
- مهره طناب کشش را به صورتی در داخل سوراخ جانبی نصب کنید که جهت فلش مهره به سمت بالا باشد.
- مهره کاسه ای زیر بدنه فلاش تانک را منطبق بر لوله ها قرار داده و به اندازه 10 الی 20 میلی متر به سمت پایین فشار دهید.
- بست پشت بالای مخزن را بر روی دیوار علامت زده و جای بسته شدن پیچ های آن را با دریل سوراخ کنید. جهت اطلاع از قیمت و تهیه انواع دریل روی لینک بزنید.
- در نهایت فلاش تانک را طوری بر روی بست پشتی قرار دهید که لوله داخل خروجی پمپ درون مخزن قرار بگیرد.
جمع بندی:
ما در این مطلب تلاش کردیم تا اطلاعات جامعی در خصوص نحوه لوله کشی فاضلاب انواع توالت ایرانی و فرنگی را برای شما بیان کنیم. همچنین توضیحات کاملی را در مورد طریقه اتصال لوله فلاش تانک به کاسه توالت در اختیار شما قرار دادیم. با این حال شما می توانید سوالات فنی مرتبط با نصب و اجرای لوله کشی فاضلاب انواع توالت را از طریق کامنت از متخصصین و کارشناسان ما بپرسید. همچنین چنانچه برای اجرای لوله کشی فاضلاب توالت خود نیاز به مجری لوله کش با تجربه داشتید، می توانید از همکاران ما در مجموعه لوله بازکنی کمک بگیرد. برای این منظور همین الان با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و یا فرم ارسال سرویسکار متخصص را پر و ارسال کنید.
اگر نیاز به یک تاسیساتی حرفهای دارید
همین حالا درخواست خود را ثبت کنید تا مشکل تاسیساتیتان را در اسرع وقت برطرف کنیم.
منبع: