استفاده«شاد» از پهنای باند ۳۲۸ گیگابیت بر ثانیه درکشور/ برقراری۶۰۰ هزار ارتباط زنده در شبکه شاد

وزیر آموزش و پرورش از استفاده از شبکه شاد با پهنای باند 328 گیگابیت بر ثانیه خبر داد و گفت: 600 هزار اتصال مستقیم به شبکه شاد برقرار شده است.

به گزارش باراناخبر ، محسن حاجی میرزایی وی در حاشیه جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی و در جمع خبرنگاران از گزارشی از فعالیت های شبکه شاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: در این جلسه مراحل رشد و توسعه شبکه شاد به نمایش درآمد. (خوشحال) که او ملاقات کرد.

وی افزود: ما با پدیده ای روبرو شدیم که نظام آموزش و پرورش را به خطر انداخت. وقتی امکان رفتن به مدرسه برای دانش آموزان وجود نداشت ، باید راه حلی پیدا می کردیم. بنابراین ، “شاد” یک کودک شش ماهه است که به بزرگترین نرم افزار و بستر ارائه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات تبدیل شده است.

حاجی میرزایی اظهار داشت: بیش از 12 میلیون دانش آموز ، 700 هزار معلم و 100 هزار مدیر در شبکه شاد فعال هستند و ما رکورد استفاده همزمان بیش از 328 گیگابیت بر ثانیه را پشت سر گذاشتیم و 600 هزار ارتباط مستقیم داشتیم.

وی ادامه داد: ما همزمان بیش از دو میلیون نفر در شاد حضور داشتیم و به طور متوسط ​​حداقل 9 میلیون و 800 هزار نفر حداقل برای یک ساعت و 5 دقیقه در روز در شاد فعال هستند و این ارقام بسیار زیاد است. به من داد”.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: “بدیهی است که برخی مناطق یا مدارس با مشکل روبرو هستند ، اما همه کسانی که از شاد استفاده می کنند می دانند که هر هفته Happ کمتر از هفته گذشته است و تیم های باتجربه ، فداکار و مصمم در تلاش هستند برای حل این مشکلات “. . امیدوارم این شبکه بستر مناسبی برای ارائه خدمات آموزشی باشد.

وی افزود: برخی افراد به دلیل کمبود تجهیزات مانند کمبود تبلت یا تلفن هوشمند به شبکه شاد دسترسی ندارند و یا در مناطقی زندگی می کنند که ممکن است اینترنت نداشته باشند. جای نگرانی در این مورد وجود ندارد زیرا آموزش ما از طریق تلویزیون ارائه می شود و آموزش تلویزیونی دقیقاً طبق برنامه مدرسه و کامل ارائه می شود. مدیران همچنین وضعیت را کنترل می کنند و با دانش آموزان در تماس هستند و مشکلات را برطرف می کنند.

این عضو کابینه تدبیر و امید در ادامه اظهار داشت: امیدوارم این سال تحصیلی متفاوت را با کیفیت خوب و کمترین آسیب ببینیم.

وی ادامه داد: ما معتقدیم که نباید آموزش حضوری بسته شود. ما می توانیم دانش آموزان را گروه بندی کنیم و با فاصله اجتماعی در مدرسه حضور پیدا کنیم و ارتباطات رو در رو داشته باشیم و این برای همه ما بهتر است. ما از ستاد ملی کرونا خواستیم تا در این زمینه کمک کند. مناطقی داریم که تعداد دانش آموزان در آنها بسیار کم است ، مانند مناطق روستایی و عشایری و حدود 35٪ مدارس ما کمتر از 50 دانش آموز دارند ، بنابراین چنین مدارسی می توانند بدون هیچ مشکلی تحصیلات خود را ادامه دهند.

حاجی میرزایی افزود: ما از دستورالعمل های وزارت بهداشت و ستاد ملی تاج استفاده می كنیم ، اما پیشنهاد ، تأكید و درخواست ما این است كه در مناطق ممكن ، امكان آموزش حضوری را داشته باشیم. این برای دانش آموزان کلاس اول و دوم بسیار مهم است و آنها باید حداقل یک تا دو روز در هفته ، حتی در کنار خانواده ، در مدرسه حضور داشته باشند تا اطمینان حاصل شود که تدریس به خوبی انجام می شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، وی اظهار داشت: “این موضوع یکی از برنامه ها و برنامه های ما است و انتظار می رود دانش آموزان کلاس اولی تا آنجا که ممکن است به صورت حضوری و مطابق با دستورالعمل ها در مدرسه باشند. بزودی ستاد مبارزه با فساد Korona این اجازه را به ما می دهد “. بله ، قطعاً این کار را خواهیم کرد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا