نماشویی در نماهایی که جرمهای سخت و رسوب در آنها در مدت زمان طولانی ایجاد شده و با نماشویی سنتی یا شستشو با واترجت قابل رفع نیست به کمک نماشویی با واتر سندبلاست انجام میگیرد. با پاشش سندبلاست آلودگی های قدیمی و جرم های سنگین از روی نما به راحتی زدوده می شود. البته این مواد برای همه متریال ها کاربرد ندارد و ممکن است در برخی نماها موجب آسیب شود.
نماشویی با واتر سندبلاست
نماشویی با واترجت سندبلاست جهت رنگ زدایی از نماها، دیواره ها و هرگونه سطوح فلزی است و در ایجاد بستر مناسب جهت رنگ آمیزی و پاک کردن رسوبات آهکی سطوح بکار می رود. نماشویی با واتر سندبلاست به کمک دستگاه های واترجت با دور بالای آب و سیلیس انجام میگیرد . که در این نوع شستن نما دانه های سیلیس که متناسب با نوع جرم و رسوبات سطوح انتخاب میشود به کمک فشار آب توسط دستگاه واترجت بر روی سطح اعمال میشود.
طی فرایند نماشویی با واتر سندبلاست شستشوی چربی، رسوبات آهکی، آثار زنگ زدگی، رنگ و یا هرگونه جرم سنگین از نما یا سطح مورد نظر پاک می شود. در نتیجه سطحی تمیز خواهیم داشت.
نماشویی نمای بیرونی ساختمان با واترجت
نماشویی نمای ساختمان با واترجت یکی از روش های موثر و پرکاربرد در حوزه نظافت ساختمان ها است. واترجت یک دستگاه پرفشار است که با استفاده از آب تحت فشار بالا و انرژی جت آب، سطوحی از جمله نمای ساختمان را تمیز می کند. در این روش، آب به همراه مواد شیمیایی مناسبی به محلول درآمده و با فشار بالا از داخل واترجت به بیرون پرتاب می شود.
خدمات شستشو نما با واترجت به این دلیل محبوب است که به دلیل فشار بالای آب مواد رسوبی و گرد و غبار را از سطح نمای ساختمان برداشته و به طور کامل آن را تمیز می کند. علاوه بر این، این روش به دلیل استفاده از آب تحت فشار بالا، می تواند به عنوان یک روش قدرتمند برای پاک کردن رسوبات سخت و مستعصی مانند رسوبات آهن، رسوبات کربناتی و رسوبات زغال سنگ استفاده شود.
مزایای استفاده از واترجت سندبلاست در نماشویی
استفاده از واترجت برای نظافت نمای ساختمان دارای مزایای زیادی است. این روش به دلیل فشار بالا، قدرتمند، سریع و موثر برای تمیز کردن سطح نمای ساختمان است. همچنین، این روش باعث کاهش هزینه های نظافت می شود زیرا نیازی به استفاده از مواد شوینده و تجهیزات پیچیده نیست و به دلیل سرعت بالای انجام کار، زمان و هزینه های انجام کار را کاهش می دهد.
در نهایت، باید توجه داشت که استفاده از واترجت برای نظافت نمای ساختمان نیازمند مراعات موارد ایمنی و تجهیزات محافظ است. به عنوان مثال، باید از دستکش، عینک و ماسک محافظ استفاده شود تا از برخورد آب به چشم ها، صورت و دست جلوگیری شود. همچنین، باید در نظر داشت که استفاده از فشار بالا در واترجت ممکن است باعث آسیب به سطح نمای ساختمان شود، بنابراین باید از تجهیزات و مواد شیمیایی مناسب برای جلوگیری از خراشیدگی و آسیب به سطح نمای ساختمان استفاده شود.
به علاوه، باید از مراحل مناسب برای نظافت نمای ساختمان با واترجت استفاده کرد. مراحل ارتقا کیفیت نظافت شامل شستشوی سطح نمای ساختمان با آب و مواد شوینده است. این کار باعث جداسازی ذرات گرد و غبار از سطح نمای ساختمان و بهبود عملکرد واترجت در حین نظافت می شود.
در نهایت، با توجه به مزایای زیاد واترجت برای نظافت نمای ساختمان، این روش به عنوان یک روش موثر و اقتصادی برای نظافت ساختمان ها برای بسیاری از شرکت ها و سازمان ها جایگاه ویژه ای دارد. اما، باید به موارد ایمنی و استفاده صحیح از این روش توجه کرد تا از خطرات احتمالی جلوگیری شود.
نماشویی با واترجت صنعتی
قاعدتا وجود یک نمای زشت، برای اهالی ساختمان، رهگذران عبوری و مراجعه کنندگان متعدد، به ویژه اماکن اداری، تجاری و صنعتی زیبنده نیست. در این شرایط، برای شستشوی نمای ساختمان، دیگر نصب داربست و استفاده از پرسنل نظافتی با آب و مواد شوینده به روش سنتی، هم از نظر اقتصادی و هم به دلیل مساحت بالا و ارتفاع زیاد ساختمان ها توجیه پذیر نیست.
در بین دستگاه های نظافت صنعتی مکانیزه که برای شستشو استفاده می شوند، واترجت صنعتی یا دستگاه کارواش صنعتی، کارآمدترین و مناسب ترین تجهیزات شستشو نما ساختمان بدون داربست است. برای تمیز کردن نما در سطوح صنعتی، استفاده از سایر دستگاه های نظافتی، کارایی واترجت را ندارند. واترجت صنعتی یا شوینده پرفشار، با ایجاد جریان آب فشار بالا، به سطوح و کف برخورد می کند و با شستشوی سطوح مختلف موجب از بین بردن آلودگی های شدید می شود. اگرچه نماشویی ساختمان با واترجت صنعتی، کاربردهای زیادی دارد اما در دو حالت زیر بیشتر به کار می رود:
1- وقتی آلودگی سطوح نمای ساختمان، سخت و شدید باشد.
2- وقتی سطح نمای ساختمان، ناصاف و غیر صیقلی باشد.
مزایای استفاده از واترجت صنعتی در نماشویی ساختمان
استفاده از واترجت در نماشویی، به خاطر ویژگی ها و کاربردهای این دستگاه، مزایای زیادی دارد. برخی از این مزیت ها عبارتند از:
- شستشوی نمای ساختمان در کمترین زمان ممکن
- استفاده آسان برای شستشوی نما با مساحت و ارتفاع زیاد
- ایمنی بالای پرسنل نظافت با به صفر رساندن خطر آلاینده های هوا و عدم ایجاد گرد وخاک برای نظافت شن و ماسه
- حذف آلایندگی های سخت سطوح در نمای ساختمان مانند لوله ها، سازه ها، دیوارها، فلزات، خاک، بقایای مصالح و غیره.
- شستشوی قسمت های مختلف و دشوارتر نمای ساختمان که نظافت آنها سخت است مانند درزها و جرم ها
- شستشوی نمای انواع ساختمان ها با سطوح مختلف فلزی، بتنی، آجری، سیمانی، شیشه ای و مانند آن
- قابلیت تنظیم فشار آب متناسب با نوع نما
- آماده سازی سطح نمای ساختمان برای رنگ آمیزی
چرا شستن نما با واترجت؟
شستن نما با واترجت به دلیل مزایای زیادی که دارا می باشد امروزه به یک روش راحت و اقتصادی به منظور نظافت و تمیز کردن نما تبدیل شده است. مزایای این روش را در قالب کارایی، سرعت، هزینه پایین و عملکرد مناسب می توان مورد بحث قرار داد.
از نظر سرعت، شستشو نما با واترجت به دلیل اینکه در یک بازه زمانی حجم زیادی از کار را می توان به انجام رساند، روشی کاملا مفید است. از لحاظ کارایی نماشویی با واترجت، با فشار آب بالا، بسیار کارآمد در حذف کثیفی های سطحی و عمیق است. با استفاده از این روش پاکسازی، می توان به راحتی سطوح بزرگ و پرکاربرد را در فواصل زمانی کوتاه پاک کرد.
از نظر عملکرد نظافت نما با واترجت، این روش بسیار کارآمد در حذف رسوبات سخت است. این روش پاکسازی معمولا در بخش های مختلف، همچون شستشوی انواع نماهای سنگی، آجری، سیمانی و کامپوزیت به کار می رود. از نظر اقتصادی و هزینه برای شستشو نما شاید ارزان ترین راه شستشو همین روش نماشویی با واترجت خواهد بود. دلیل آن هم استفاده فقط از آب در این روش و سرعت اجرای کار است به طوری که می توان در یک روز نمایی تا 300 متر مربع را شستشو داد.
شرایط واترجت مخصوص نماشویی
واترجت مورد استفاده در شستن نمای ساختمان می بایست از جهات گوناگون شرایطی را دارا باشد که در صورت مد نظر قرار ندادن این شرایط ممکن است مشکلاتی پیش آید. اولین موردی که می بایست مد نظر قرار داد فشار آب یک واتر جت است. چنان چه فشار آب کم باشد نظافت نما به درستی انجام نخواهد شد و چنانچه فشار آب بیشتر از مقدار استاندارد باشد ممکن است به نما آسیب برسد. این آسیب به بندکشی ها و شیشه های نما بیشتر نمود خواهد داشت. فشار آب جهت نماشویی به طور معمول بین 150 تا 300 بار می باشد.