سیستم های پیشرفته ای که که برمبنای تغییر ظرفیت کمپرسور ها و تغییر میزان حجم مبرد ارسالی، متناسب با نیاز هر فضا و با کمترین میزان مصرف انرژی شرایط آسایش را برای انسان فراهم می کند. دستگاه خارجی این سیستم با نصب در فضای باز و متصل شدن به تعداد مورد نظر دستگاه داخلی (حداکثر تا ۶۴ دستگاه)، سرمایش و گرمایش ساختمان را تامین می کند. این نوع سیستم ها با توجه به راندمان بالا، هزینه های تعمیرات و نگهداری پایین، نصب آسان و همچنین اشغال کردن فضای کم، مورد استقبال عموم قرار گرفته و روز به روز استفاده از این نوع سیستم ها رو به افزایش است. این نوع سیستم با توجه به طراحی جدید، ظرفیت آن تا ۷۲ Hp افزایش یافته است.
همچنین امکان لوله کشی سیستم تا ۱۰۰۰ متر افزایش یافته است. نکته قابل توجه دیگر، اینورتر شدن تمامی کمپرسور های دستگاه می باشد. نکته حائز اهمیت درمورد این دستگاه، کارکرد در مناطق حاره ای ( دما و رطوبت بالا) می باشد و قادر است تا دمای ۵۲ سانتی گراد به کار خود ادامه دهد.ویژگی های پنلIV-C-T۳ MRV “هایر”: دارای کمپرسور های اسکرال فول اینورتر با برند Mitsubishi ساخت شرکت Siam. حداکثر ظرفیت دستگاه های تک ماژول، ۲۰HP است. این سیستم، قابلیت ماژول شدن حداکثر تا ظرفیت ۶۰HP را دارد(به صورت سه تک ماژول). سیستم MRV هایر در نوع خود حداقل فضا را اشغال می کند.
۴۱% کاهش مساحت اشغالی نسبت به دیگر برند (مقایسه صورت گرفته در ظرفیت۲۴hp). ۵۰% کاهش مساحت اشغالی نسبت به دیگر برند(مقایسه صورت گرفته در ظرفیت۷۲hp) قابلیت لوله کشی عمودی، حداکثر تا ۱۱۰ متر و مجموع طول لوله کشی، حداکثر تا ۱۰۰۰ متر از دیگر مزایای این سیستم می باشد (در شرایط خاص). بازه دمایی کارکرد در حالت سرمایش، (c۵۲ تا c۵-) و بازه دمایی کارکرد در حالت گرمایش، (c۱۸ تا c۲۳-) می باشد.
جهت کاهش مصرف انرژی، فن های کندانسور دستگاه، مجهز به سیستم اینورتر می باشند. عملکرد گردشی کمپرسور ها(به نوبت زیر بار می روند)، جهت بالا بردن عمر کمپرسور. فشار استاتیکی بالا در قسمت فن کندانسور تا ۸۲ پاسکال است که امکان افزایش طول کانال کشی جهت خروج هوا را فراهم می سازد. به لطف پیشرفت روز افزون صنعت کانال سازی، اجرای پروژه های کانال کشی در نقاط مختلف تهران افزایش یافته است
راندمان بالا و مصرف انرژی پائین (دارای کندانسور ۲ تکه، ساب کول ۲ مرحله ای، ۲ عدد شیر انبساط برقی). مجهز به سیستم های محافظتی، با دقت بالا (۳ عدد سنسور فشار و ۲ عدد سنسور دمای روغن). در این سیستم از فین های ضد زنگ جهت افزایش طول عمر دستگاه و نیز مناسب با شرایط آب و هوایی مناطق مرطوب استفاده شده است (Blue Fin).
قابلیت اتصال به سیستم BMS ساختمان(همخوانی داشتن با پروتکل های معروف BMS). امکان کنترل و مانیتورینگ دستگاه ها از راه دور توسط شبکه تحت وب(سرویس ابری- Cloud Service ). نصب آسان. صدای کمتر و حالت کارکرد بی صدا. قابلیت کنترل دمایی هر فضکولر چند پنله یا کولر مولتی پنل یکی از جدیدترین سیستم های تهویه مطبوع روز دنیا محسوب میشود.
امروزه سیستم های تهویه مطبوع برای انجام کارهای روزانه در ادارات، خانه و سایر مکان ها نقش اساسی را ایفا میکنند. و موجب افزایش بهره وری، راندمان کاری و سلامت افراد میشوند. در حال حاظر انواع و مدل های مختلفی از سیستم های تهویه مطبوع در بازار وجود دارد. که یکی از گزینه های محبوب و کاربردی در بین آنها سیستم مولتی اسپلیت می باشد. در این محتوا از زرین به بررسی دقیق این سیستم، مزایا، کارکرد و ویژگی های آنها میپردازیم. پس تا انها همراه ما باشید…
کولر مولتی پنل چیست؟
تجهیزات مخصوصی هستند که امکان گرمایش یا سرمایش چندین اتاق و فضای بزرگ را بوسیله یک واحد داخلی مرتبط به یک یونیت خارجی مرکزی را دارند. یونیت های داخلی این سیستم ها می توانند به شکل های مختلفی انتخاب شوند. بنابراین تعداد ماژول هایی که میتواند به سیستم مرکزی متصل شود، به ظرفیت کولر مولتی پنل بستگی دارد.
یکی از ویژگی های مهم این سیستم ها امکان کنترل و هدایت هر سیستم به طور جداگانه و بوسیله ریموت کنترل است. ازین رو شما می توانید دمای هر فضا را بنا به نیاز به سلیقه خودتان تنظیم کنید.
انواع کولر گازی هایی که در دسته سیستم مولتی اسپلیت قرار میگیرند:
- یونیت های دیواری
- کاسیتی
- داکتی
- زمینی ایستاده
- زمینی دیواری
در حال حاظر به لطف سیستم مولتی اسپیلت این امکان فراهم است تا تهویه فضاهای مختلف به بهترین شکل انجام شود. و همان طور که دیدید تنوع اتصال این سیستم ها به یونیت های مختلف دست علاقه مندان به این سیستم را برای انتخاب یونیت داخلی مورد نظرشان باز گذاشته. و انعطاف پذیری بالای این تاسیسات در اتصال یکی از ویژگی های منحصر به فرد آن است.
توجه کنید که در اجرای این سیستم ها لازم است که توان ماژول های داخلی را با باری که واحد خارجی می تواند تحمل کند تنظیم نمایید. برای این کار بهتر است که از تکنسین های ماهر و حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید تا فشار بیش از حدی به دستگاهتان وارد نشود.
مزایای سیستم مولتی اسپلیت
ویژگی های زیادی وجود دارد که کولرهای چند پنله را تبدیل به گزینه ای بصرفه و اقتصادی برای افراد تبدیل میکند ازین رو در این بخش به بررسی موردی برخی از آنها خواهیم پرداخت تا شما را با نقاط قوت این دستگاه ها بیشتر آشنا کنیم.
۱: صرفه جویی در انرژی
صرفه جویی در مصرف انرژی یکی از مواردیست که درباره سیستم های تهویه مطبوع به شکل ویژه ای درنظر گرفت به این دلیل که این سیستم ها در تمامی سال قابل استفاده هستند و در صورت مصرف زیاد انرژی هزینه برق می تواند شما را به دردسر بیندازد.
۲: انعطاف پذیری
همان طور که اشاره شد سیستم های VRF به گونه ای طراحی شده اند که چند یونیت داخلی متفاوت را می توان به یک یونیت خارجی متصل کرد. ازین رو شما می توانید بنا به نیاز و فضایی که در اختیار دارید انتخاب بهتری در خرید یونیت های داخلی داشته باشید.
یکی دیگر از عواملی که در این سیستم ها موجب انعطاف پذیری میشود، قابلیت اضافه کردن یونیت های جدید است. اگر دستگاه شما ظرفیت کافی برای اتصال یونیت های داخلی متعدد را داته باشد همیشه این امکان برای شما فراهم است که ب تعداد واحدهای موجود بیفزایید.
۳: صرفه جویی در فضا
یکی از مزایای کولر مولتی پنل صرفه جویی در فضای نصب میباشند. این سیستم ها علی رقم عملکرد مطلوبشان فضای کمی را اشغال میکنند. ازین رو این دستگاه ها همیشه گزینه مطلوبی برای افرادیست که فضای کمی برای نصب سیستم تهویه مطبوع در اختیار دارند.
۴: امکان تنظیم جداگانه دما
همان طور که اشاره شد یکی از اصلی ترین ویژگی های سیستم مولتی اسپلیت امکان کنترل و تنظیم دمای هر فضا به صورت جداگانه است. به همین دلیل انتظارات کاربران مختلف در محیط به خوبی تامین خواهد شد. و جای نگرانی از لحاظ تهویه هوا وجود نخواهد داشت.
۵: طراحی زیبا و ظریف
ظاهر زیبا و نمای کم جا یکی از برای بسیاری از افراد است. از آنجایی که سیستم های تهویه مطبوع معمولا به طور غیر مستقیم بر روی نمای ساختمان ها تاثیرگذار است، بنابراین طراحان همیشه به فکر انتخاب سیستمی ظزیف و کاربردی هستند تا اثرات نامطلوب این دستگاه ها را بر روی نما و دید بصری کاهش دهند.
کولر مولتی پنل یکی از گزینه هایی است که برای افرادی که ترجیح میدهند نمای ساختمانشان با یونیت های متعدد سیستم های تهویه مطبوع اشغال نشود، توصیه میشود. بنابراین انتخاب این سیستم ها میتوند انتخابی هوشمندانه باشد.
۶: ایجاد صدای کم
تولید صدا یکی از مواردیست که عموما توسط خریداران مورد توجه قرار میگیرد. از آنجایی که سیستم های هویه مطبوع طی ساعت های طولانی در روز فعالیت می کنند بنابراین صدای زیاد تولید شده توسط آنها می تواند آزار دهند باشند و آسایش افراد را مختل کند.
معمولا در سیستم های تهویه خازن دستگاه منبع اصلی تولید صدا محسوب میشود. و به این دلیل که در این سیستم ها خازن دستگاه یکسان میشود انتظار تولید صدای کمتر را داشت. همچنین میتوان گفت که مولتی اسپیت های مدرن برای به حداکثر رساندن آرامش محیطی مجهز به سیستم عایق صدا هستند.
معایب کولر مولتی پنل
- یکی از معایب این سیستم ها این است که در صورت آسیب به بدنه خارج اصلی آن تمامی یونیت های داخلی متصل به آن تحت تاثیر قرار میگیرد. و از کار می افتد. این می تواند اتفاق ناخوشاندی باشد بخصوص اگر در فصل زمستان تمامی سیستم تهویه مطبوع از کار بیفتد.
- سرمایه گذاری برای تهیه سیستم های چندپنله در عین کاربردی بودن آنها گران است. شما باید به این نکته فکر کنید که آیا از پس آن برمی آیید یا خیر؟
نکات نصب کولر چند پنله
نصب سیستم های VRF مقداری پیچیده است و نیاز به تخصص و مهارت خاصی دارد. بنابراین همیشه توصیه میشود تا این کار را به تکنسین های ماهر و با تجربه در این زمینه بسپارید. نصب صحیح این سیستم ها نتنها در عملکرد آنها بلکه در نمای نهایی آن تاثیرگذار است. شرکت کانال سازی پویان گسترش با مشاوره رایگان، ساخت و نصب کانال کولر در کمترین زمان با رعایت اصول استاندارد، خدمات خود را در تمامی نقاط تهران ارائه می دهد.