در کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا چه گذشت؟

آفتاب نیوز :

پنجمین کارگروه ملی آلودگی هوا دیروز (۱۲ دی) با محوریت اصلی بررسی مصوبات جلسه پیشین این کارگروه برگزار شد که در این جلسه محمدجعفر قائم پناه – معاون اجرایی رییس جمهوری شینا انصاری – رییس سازمان محیط زیست صدیقه ترابی – معاون انسانی سازمان محیط زیست نمایندگان وزارتخانه های نفت نیرو صنایع کشور بهداشت سازمان برنامه و بودجه و… حضور داشتند.

محمدجعفر قائم پناه – معاون اجرایی رییس جمهوری – در این جلسه اظهار کرد: مهم ترین علت آلودگی هوا سوخت فسیلی است و سوخت بنزین خانمان سوز است. باید از جامعه شناسان و روانشناسان اجتماعی استفاده کرد. ما بنزین را ۳۴ هزار تومان می خریم و حدود ۱۰ هزار تومان هم هزینه مسیر انتقالش است و در نهایت قیمت آن به ۴۳ هزار تومان می رسد اما ۱۰۰۰ تومان قیمت گذاری کرده ایم. باید محیط زیست به سمتی برود که فرهنگ تخریب نکردن محیط زیست جا بیفتد و از انرژی استفاده بهینه بشود.

وی ادامه داد: لازم است به سمت فرهنگسازی برویم و هر کسی که محیط زیست را تخریب می کند یا انرژی را زیاد مصرف کند شامل فعالیت ضد ارزش شود. در مدارس باید با شیوه های مختلف فرهنگسازی کنیم و محیط زیست در اولویت قرار داده شود.

در ادامه این نشست احمدی – مدیرکل بهداشت ایمنی و محیط زیست وزارت نفت – در تشریح اقدامات این وزارتخانه گزارش اولویت توزیع و مصرف سوخت در فصول سرد سال جاری برنامه ارتقای کیفی سوخت توسط شرکت های پالایشی نتایج گوگردزدایی از نفت کوره توسط شرکت های دانش بنیان و اطلاعات و گزارش داده های فلر را ارائه داد.

همچنین نماینده وزارت نیرو گزارش اولویت توزیع مصرف سوخت در فصول سرد سال جاری سالاریه – رییس ستاد نوسازی وزارت صمت به عنوان نماینده وزارت صمت برنامه پیشنهادی اسقاط وسایل نقلیه و بابایی زاده – سرپرست دفتر حمل و نقل و ترافیک شهری سازمان شهرداری ها – به عنوان نماینده وزارت کشور گزارش جامعی از وضعیت حمل و نقل عمومی و برنامه توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی و برقی سازی ناوگان ارائه دادند.

همچنین در پایان این جلسه شینا انصاری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این جلسه در محور های بهبود کیفیت و توزیع سوخت موضوع گوگردزدایی از سوخت مازوت اسقاط خودرو های فرسوده و توسعه و نوسازی ناوگان حمل و نقل برگزار شد و مصوباتی نیز داشتیم. همچنین هدف از جلسه امروز پیگیری مصوبات جلسه قبل بود و بحث ما این است که دستگاه ها در چارچوب قانون هوای پاک تکالیف خود را انجام دهند.

وی با اشاره به برنامه های وزارت نفت و نیرو در ارتقای کیفیت سوخت گفت: این دو وزارتخانه نیز برنامه های خود را ارائه دادند مصوباتی داشتیم و قرار است طی یک زمان مشخص قابل رصد و پایش در زمینه ارتقای کیفیت سوخت توزیعی در کشور برنامه های خود را ارائه کنند.

دکمه بازگشت به بالا