باراناخبر/بوشهر دبیر علمی چهاردهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی گفت: این رویداد به میزبانی استانی برگزار شد که در اسطورهسازی و استعمارستیزی آوازه بلندی دارد و مظهر مقاومت و ایستادگی است. هرگز نمیتوان دلاوریهای رئیسعلی و دلاوران دلواری را در مقابله با استعمار از یاد برد.
حمیدرضا نویدیآنلاین شامگاه پنجشنبه، ۲۸ اردیبهشت ماه در آیین پایانی چهاردهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی اظهار کرد: خوشبختانه از آذر که فراخوان چهاردهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی به دبیری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر منتشر شد تا ۲۰ اردیبهشت که آخرین مهلت ارسال آثار به این رویداد بود، با انبوهی از آثار ارسالی مواجه شدیم.
وی تاکید کرد: دریافت ۷۳۶ اثر در این رویداد بیانگر رویکرد خوب اهل قلم به این جشنواره بود. همانطور که میدانید اهل قلم سرمایههای کشور هستند که رسالت فرهنگی کشور بر شانههای آنهاست. در این راستا، مقام معظم رهبری در بازدید از نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ بر توجه جدی به حوزه کودک و نوجوان تاکید کردند، چون ایشان بر این عقیده هستند که هنوز ترجمه در جریان داستان کودک و نوجوان چیرگی دارد و از نوسندگان بومی خواستند که بهطور جدی به حوزه کودک و نوجوان بپردازند.
نویدیآنلاین بیان کرد: در این دوره آثاری از ۳۰ استان کشور اعم از سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، لرستان، فارس، خوزستان و… اثر به دبیرخانه جشنواره در سه بخش داستان کودک، داستان نوجوان و طرح رمان ارسال شد که بیشترین آثار دریافتی در بخش داستان نوجوان بود.
وی در خصوص اینکه بیشترین آثار ارسال شده از کدام استانها بوده، توضیح داد: استان بوشهر، تهران، مرکزی و قم بیشتری شرکتکننده را در این رویداد ملی داشتند که این آثار از سوی هیئت داوری با دقت نظر بالا مورد بررسی و داوری قرار گرفتند.
دبیر علمی چهاردهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی اعلام کرد: «فرهنگ، معارف و آموزههای رضوی»؛ «سبک زندگی رضوی»، «فرهنگ زیارت»، «جلوههای مهربانی و مهرورزی در سیره امام رضا (ع)»، «آموزههای دینی و تربیتی در سنت و سیره امام رضا (ع)»، «امام رضا (ع) و خانواده و توجه ویژه به کودکان و نوجوانان»، «امام رضا (ع)؛ عالم آل محمد (ص)»، «امام رضا (ع) و انقلاب اسلامی» و «هتک حرمت و کشتار زائران حرم احمدبن موسی شاهچراغ (ع)» محور موضوعات این دوره را تشکیل میداد.
انتهای پیام