ای کاش هایی خطاب به پیمان جبلی

کمیسیون رفع موانع تولید فرهنگی در بیانیه ای خطاب به پیمان جبلی رئیس سازمان صدا و سیما نوشت: آقای جبلی دوست دارد به جای نگاه منفی و تهدید محور، نگاه فرصت محور داشته باشد. ، مردم ایران را بگیریم.

به گزارش باراناخبر، متن کامل بیانیه کمیته رفع موانع تولید فرهنگی متشکل از انجمن کارگردانان ایرانی، اتحادیه تولیدکنندگان فیلم و نماهنگ ایران و انجمن صنفی شرکت‌های ویدئویی آنلاین خطاب به رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است:

«آقای پیمان جبلی عزیز

رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

جناب عالی دیروز در جمع تعدادی از دانشجویان گفتید: «هیچ کدام از شما حاضر نیستید پای یکی از قسمت های یکی از سریال هایی که هم اکنون از شبکه نمایش خانگی در حال پخش است بنشینید و ما داریم. وظیفه حفظ “از حریم فرهنگی جامعه و این مسئولیت ابایی نداریم.”

جناب آقای جبلی! کمتر از چهار سال از عمر تولید سکوهای سینمای خانگی می گذرد و گاه کاستی هایی در تولید کیف ها دیده می شود که به مرور زمان اگر با نگاهی مستقیم و به دور از گزارش های ناعادلانه و سکانس های به هم ریخته قضاوت شود به آن افزوده می شود. در مورد کیفیت محصول و فرهنگ در سال های اخیر جدی باشید. اما آیا استفاده از واژه های «هیچ، به هیچ وجه» که مطلق و عام است، در مورد تولیدات رادیویی با بیش از چهل سال سابقه و آزمون و خطا محفوظ و گویا است؟

جناب آقای جبلی! هنگامی که در قسمت دیگری از صحبت خود کلمه زشت را ذکر می کنید، به نظر می رسد تفاوت زیادی بین تعریف زشت شما و نه قانون واضح وجود دارد.

بر اساس تبصره 4 ماده 14 قانون جرایم رایانه ای، «محتوای شرم آور» به معنای زیر است: »

یا در بخشی دیگر فرمودید: «اگر ادعای نظارت داریم، ادعای سلیقه ما نیست، وظیفه ای است که قانون اساسی بر عهده ما گذاشته است، ما موظف به حفظ امنیت فرهنگی جامعه هستیم».

جناب جبلی، تفویض نظارت بر تولیدات نمایش خانگی در صداوسیما در قانون اساسی به صراحت بیان نشده است و امسال شورای نگهبان به صراحت و صریحاً مصوبه مجلس مبنی بر واگذاری نظارت رادیویی بر تولیدات حرفه ای فضای مجازی را تایید کرده است. بر خلاف وظایف خود مورد توجه سایر دستگاه های ذی صلاح قرار گرفته و در سال 1401 در لایحه قانون بودجه چنین بندی وجود ندارد و حذف آن مفهوم حقوقی روشنی دارد.

در بخش دیگری از این پرسش و پاسخ گفتید: «ما خود را رقیب یا دشمن پلتفرم نمی‌دانیم. پلتفرم ها دوست ما هستند. امیدوارم از ظرفیت سکوها برای ارتقای صداوسیما استفاده کنیم.»

جناب جبلی عزیز یکی از ابزار دوستی و همدلی گفت و گوی مستقیم است نه از تریبون یک تجمع دانشجویی با این همه حواشی و ابهامات! دوست دارم با مدیران پلتفرم های شبکه نمایش خانگی، تهیه کنندگان و کارگردانان دست اندرکار در تولید جلسه ای داشته باشم و یا اینکه فعالیت این مجموعه های خصوصی بدون نیاز به بودجه عمومی سنگ اندازی نشود و از همه مهمتر برای همه هنرمندان. تهیه کنندگان. و اهل فرهنگ و هنر. حمله نکردید و همه آثارشان را غیرقابل انتشار ندانستید.

شما در بیان این دیدگاه، 12 هزار هنرمند شاغل در صنعت و میلیون ها مخاطب فهیم و تئاتر خانگی خانوادگی را نادیده گرفتید و اظهاراتی را بیان کردید که ریشه شکاف هنرمندان و رسانه ملی در سال های اخیر است که در حال اثبات است. روز به روز هنرمندان بیشتری از رسانه ها جدا می شوند، ما برای ما به عنوان مخاطب این رسانه و یک ایرانی ملت ناراحت کننده ای هستیم.

پروردگار جبلی! ای کاش به جای نگاه منفی و تهدیدمحور، نگاه فرصت محوری داشتید تا با پیوند دادن محتوای تولید شده در صنعت نمایش خانگی و رسانه ملی گامی موثر در جهت خیر و صلاح مردم ایران برداریم.

واقعیت چالش کنونی رد مصوبات مراجع عالی همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی و قانون مصوب مجلس از سوی نهاد تحت امر شما در خصوص پدیده نوظهور شبکه نمایش خانگی در حوزه مدیریت رسانه ای کشور است. ساختار باورها به توسعه واقعیت های بخش خصوصی در تضاد نظری است.

در سال تولید دانش بنیان شرکت های فعال در حوزه اقتصاد محتوای دیجیتال باید بر اساس منافع ملی و نه مصلحت صدا و سیما تنظیم شوند تا کشور عزیزمان ایران از توسعه و پویایی تایر بهره مند شود. .

«آقای جبلی عزیز، شما با شعار تحول پا به رادیو گذاشته اید و این تحول باید مطابق تصویر بصری واقعی مردم کشور عزیزمان در افکار و رویکردهای شما متبلور شود تا بتوانیم لمس کنیم. آب در ملات و در راه پیشرفت فرهنگی گام برداریم.»

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا