اقتصادیعمومیکسب و کار برتر ایرانی

آیا قهوه می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های دیابتی کمک کند؟

غذاها و نوشیدنی ها مستقیماً بر سطح گلوکز خون تأثیر می گذارند. این بدان معناست که انتخاب رژیم غذایی برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مهم است.

قهوه قارچ گانودرما برای لاغری: بسیاری از مردم روز را با یک فنجان قهوه شروع می کنند، و مطالعات مختلف منبع مورد اعتمادگزارش داده اند که نوشیدن قهوه می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد .

این باعث شده است که برخی از افراد مبتلا به دیابت به این فکر کنند که آیا قهوه یا احتمالاً کافئین ممکن است مفید باشد.

یکی از بصرفه ترین و مهم ترین رکن برای طرفداران قهوه می باشند چرا که طعم واقعی قهوه را میچشند و لذت می برند.

قهوه حاوی مواد شیمیایی بسیاری فراتر از کافئین است و طبق تحقیقات فعلی، به نظر می رسد که برخی از آنها اثرات مفیدی دارند، در حالی که برخی دیگر اثرات مثبت کمتری دارند.

این مقاله به بررسی های علمی در مورد اثرات قهوه بر دیابت و خطر دیابت می پردازد.

قهوه حاوی مواد شیمیایی بسیاری است که اثرات متفاوتی بر بدن دارند، از جمله کافئین و پلی فنول ها.

قهوه گانودرما بیز برای زگیل تناسلی: پلی فنول ها مولکول هایی با خواص آنتی اکسیدانی هستند که اعتقاد بر این است که به پیشگیری از طیف گسترده ای از بیماری ها از جمله دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و سرطان کمک می کنند.

آنتی اکسیدان ها به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته هستند و خوردن مقدار زیادی از غذاهای حاوی آنتی اکسیدان ممکن است به کاهش این خطر کمک کند. در مورد غذاهای غنی از آنتی اکسیدان اینجا بخوانید.

قهوه همچنین حاوی مواد معدنی منیزیم و کروم است. افزایش مصرف منیزیم با کاهش میزان دیابت نوع ۲ مرتبط است.

با این حال، حاوی مقادیر بسیار کمی از این مواد مغذی در مقایسه با سایر مواد غذایی است. به دور از قابل اعتمادترین منبع این مواد معدنی است.

بخش های زیر به طور خاص به چگونگی تأثیر اجزای قهوه بر دیابت می پردازد.

قهوه و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲

طبق تحقیقات، نوشیدن ۳ تا ۴ فنجان منبع مورد اعتماد مصرف قهوه در روز می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در افراد کمک کند.

در یک مطالعه بزرگ در سال ۲۰۱۳ ، افرادی که میزان قهوه مصرفی خود را بیش از ۱ فنجان در روز طی یک دوره ۴ ساله افزایش دادند، ۱۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به افرادی بودند که هیچ تغییری در میزان مصرف قهوه خود ایجاد نکردند.

به سایت بزرگ قهوه دارک مراجعه نموده و از دستگاه و قهوه های اورجینال موجود با قیمت های باورنکردنی بصورت غیرحضوری سفارش دهید.

این مطالعه همچنین نشان داد افرادی که مصرف قهوه خود را بیش از ۱ فنجان در روز کاهش دادند، ۱۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند.

آیا قهوه بر گلوکز و انسولین خون تأثیر می گذارد؟

به نظر نمی رسد قهوه ساده به طور مستقیم سطح قند خون یا گلوکز خون را افزایش دهد. این خبر خوبی برای افراد دیابتی است که قهوه سیاه دوست دارند.

با این حال، برخی تحقیقات نشان می دهد که کافئین موجود در قهوه می تواند حساسیت به انسولین را مختل کند، که برای افراد مبتلا به دیابت ایده آل نیست.

با این حال، سایر ترکیبات موجود در قهوه – به ویژه منیزیم ، کروم و پلی فنول ها – ممکن است در بهبود حساسیت به نقش داشته باشند که ممکن است اثرات کافئین را خنثی کند.

به همین دلیل، برخی از کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که افراد مبتلا به دیابت قهوه بدون کافئین بنوشند تا از مزایای اجزایی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی بدون تأثیر بر حساسیت به انسولین بهره‌مند شوند.

آیا کافئین مضر است؟

کافئین محرک اصلی قهوه است. به طور طبیعی در دانه های قهوه و چای سبز وجود دارد. کافئین سیستم عصبی مرکزی را تسریع می کند و ممکن است هوشیاری ذهنی را افزایش دهد، خستگی را از بین ببرد و تمرکز را بهبود بخشد.

در جمعیت عمومی، سازمان غذا و دارو (FDA)منبع مورد اعتماد گزارش، ۴۰۰ میلی گرم کافئین – یا ۴ تا ۵ فنجان قهوه – در روز معمولاً هیچ تأثیر منفی ندارد.

با این حال، از آنجایی که تحقیقات در افراد مبتلا به دیابت متفاوت بوده است، ایده خوبی است که از یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی در مورد اینکه چقدر قهوه بی خطر است، سوال کنید.

برخی از افراد نسبت به سایرین نسبت به اثرات کافئین حساس تر هستند. این برای افراد مبتلا به دیابت یا بدون دیابت صادق است.

برخی از کارشناسان پیشنهاد می کنند که قهوه بدون کافئین بی خطرترین گزینه برای افراد مبتلا به دیابت است زیرا مزایای سایر اجزای قهوه را بدون خطرات احتمالی کافئین فراهم می کند.

همچنین لازم به ذکر است که افزودن شکر یا خامه به قهوه باعث افزایش سطح قند خون می شود.

افراد مبتلا به دیابت از انتخاب نوشیدنی های بدون قند اضافه سود می برند.

برخی از افراد از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنند، اماپژوهش منبع مورد اعتمادنشان می دهد که برخی از این محصولات، به ویژه سوکرالوز، ممکن است سطح قند خون را به گونه ای مضر تحت تاثیر قرار دهد.

یک شیرین کننده بدون کالری مناسب دیابت مانند میوه راهب ممکن است یک سالم ترمنبع مورد اعتمادانتخاب زمانی که یک نوشیدنی نیاز به شیرین کردن دارد. ممکن است فردی سعی کند هر روز کمی کمتر از شیرین کننده ها استفاده کند تا در نهایت شیرین کننده ها را به طور کامل حذف کند.

حتما بخاطر داشته باشید با سفرهای خود را با نوشیدن قهوه زیباتر و با صفا نمایید.

قهوه و دیابت در طب سنتی

قهوه اسپرسو در طب سنتی

طبع قهوه اسپرسو سرد و خشک است و یک شات اسپرسو ۸ گرمی ۵ کالری دارد.

در یک فنجان قهوه اسپرسو مقدار زیادی کافئین وجود دارد.

پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف قهوه اسپرسو، حافظه بلندمدت را تقویت و از میزان فراموشی افراد می‌کاهد و افراد حفظیات خود را راحت‌تر به یاد می‌آورند.

مطالعات انجام شده در مدرسه پژوهشی هاروارد نشان می دهد مصرف مقدار مناسب کافئین خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد. در این مطالعه گروهی از مردان و زنان برای دوره زمانی ۴ سال مورد تحقیق و بررسی قرار گرفتند.

تحقیقات صورت گرفته در خصوص خواص قهوه ، نشان می‌دهد که این نوشیدنی نه‌تنها

بر سلامت مغز تأثیر می‌گذارد، بلکه خطر ابتلا به دیابت نوع دو را نیز، کاهش می‌دهد.

بیماری پارکینسون نوعی بیماری مربوط به سیستم عصبی می باشد، قهوه اسپرسو

با توجه به تأثیر مثبتی که بر فعالیت سلول های عصبی دارد از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری می کند

دکمه بازگشت به بالا