چگونه عمل می کند
ایا قهوه گانودرما تبخال تناسلی را درمان میکند: محرک ها ، از جمله کافئین ، مقدار مواد شیمیایی خاصی را که مغز شما برای ارسال سیگنال از آنها استفاده می کند ، بالا می برند. یکی از این موارد دوپامین است که با لذت ، توجه و حرکت مرتبط است.
هنگامی که ADHD داشته باشید ، پزشکان اغلب محرکهایی را برای کمک به شما در احساس آرامش و تمرکز بیشتر تجویز می کنند. برخی از محققان معتقدند از آنجا که مطالعات نشان می دهند کافئین موجود در چای می تواند هوشیاری و تمرکز را بهبود بخشد ، ممکن است برای ADHD نیز مفید باشد.
قهوه گانودرما و کم کاری تیروئید: برخی دانشمندان فکر می کنند که کافئین به دلیل تأثیر آن بر سطح دوپامین ، که باعث بهبود حافظه و توجه در موش ها می شود ، دارای پتانسیل درمان ADHD هم می باشد. در مطالعه دیگری ، وقتی به موش های بیش فعال قبل از اینکه وارد هزارتو شوند ، کافئین داده شد ، آنها بهتر عمل کردند. این نشان می دهد که کافئین می تواند یادگیری فضایی را بهبود بخشد. در حالی که این مطالعات بسیار جالب هستند اما موش ها انسان نیستند.
سمت منفی قضیه
کافئین بیش از 400 میلی گرم به احتمال زیاد مشکلاتی ایجاد می کند از جمله :
- سردردهای میگرنی
- بیخوابی
- تحریک پذیری
- معده ناراحت
یک مطالعه نشان داده است که کافئین نسبت به دکستروآمفتامین (دکسدرین) و متیل فنیدیت (کنسرتا ، ریتالین) ، دو نوع دارویی که معمولاً برای استفاده می شود ، بسیار کمتر موثر است.
برای کودکان
خواص قهوه گانودرما برای پسوریازیس: متخصصان دادن کافئین به کودکان را توصیه نمی کنند ، به خصوص اگر آنها از داروهای تجویز شده برای ADHD استفاده می کنند. کودکان ممکن است در برابر عوارض جانبی کافئین آسیب پذیرتر باشند. و این احتمال وجود دارد که کافئین بر رشد مغز کودکان در حال رشد تأثیر بگذارد.
در حالی که یک مطالعه قدیمی نشان می دهد که دوزهای بالای کافئین (600 میلی گرم) در روز به کنترل کمک می کند ، عوارض جانبی زیادی وجود دارند.
کودکان مبتلا به ADHD معمولاً مشکلات خواب بیشتری دارند و در هوشیاری در طول روز مشکل دارند. کافئین می تواند خواب را مختل کند ، که می تواند این مشکلات را بدتر کند.
آكادمی اطفال آمریكا توصیه می كند كه هیچ كودكی نباید از نوشیدنی های انرژی زا استفاده كند ، زیرا مقادیر بالای مواد محرك – از جمله كافئین – در آن می تواند باعث بروز مشكلات جدی در سلامتی شود.
آیا برای شما مناسب است ؟
کافئین مانند داروهای ADHD ، ممکن است بر روی هر فرد اثری متفاوت از فرد دیگر بگذارد. قبل از شروع استفاده از کافئین برای کمک به علائم خود، با پزشک خود صحبت کنید.
اگر از داروی محرک تجویز شده استفاده می کنید ، مصرف همزمان کافئین می تواند عوارض جانبی بیشتر یا بدتری ایجاد کند
تاثیر کافئین بر بیش فعالی
یکی از رایج ترین روش های درمان بیش فعالی یا ADHD استفاده از داروهای محرک است. این داروها میزان تمرکز و توجه فرد را افزایش داده و به وی کمک می کنند رفتارهای تکانشی را کنترل کند.
یکی از پرکاربردترین و محبوب ترین داروهای محرک در دنیا کافئین است. کفئین در قهوه، چای، شکلات، نوشابه های گازدار و برخی مواد غذایی دیگر موجود است.
برخی بررسی ها در مورد چگونگی تاثیر کافئین بر روی علائم بیش فعالی انجام شده است، اما نتایج کمی گیج کننده بوده اند. گرچه کافئین یک محرک محسوب می شود، اما به عنوان یک روش درمانی برای بیش فعالی توصیه نمی شود، زیرا اثر بخشی آن به عنوان یک دارو تایید نشده است.
محرک هایی مانند کافئین میزان برخی مواد شیمیایی را در مغز افزایش می دهند که مغز از این مواد شیمیایی برای ارسال سیگنال استفاده می کند. یکی از این مواد دوپامین است. دوپامین باعث افزایش لذت، توجه و تحرک می شود.
زمانی که فرد مبتلا به ADHD است، پزشک اغلب محرک هایی را تجویز می کند که به خونسردی و تمرکز فرد کمک می کنند. برخی محققان معتقدند از آنجایی که بررسی ها نشان داده اند کافئین موجود در چای می تواند باعث بهبود تمرکز و آگاهی شود، ممکن است بتواند به بهبود علائم بیش فعالی نیز کمک کند.
برخی دانشمندان نیز تصور می کنند کافئین دارای قابلیت درمان بیش فعالی است زیرا بر روی سطح دوپامین تاثیر می گذارد که دوپامین نیز باعث بهبود حافظه و توجه در موش ها می شود. به هرحال تمام این نظریه ها و تصورات نیاز به بررسی بیشتری بر روی نمونه های انسانی دارد.
تاثیرات مضر کافئین بر روی مبتلایان به بیش فعالی
بیش از 400 میلی گرم کافئین ممکن است منجر به بروز مشکلاتی شود، از جمله:
- سردردهای میگرنی
- بی خوابی
- تحریک پذیری
- دل پیچه
یک بررسی دیگر نشان داد که اثر بخشی کافئین بسیار کمتر از دکستروآمفتامین (دکسیدرین) و متیل فنیدیت (ریتالین) است.
کافئین برای کوکان
پزشکان مصرف کافئین را برای کودکان توصیه نمی کند، زیرا کودکان نسبت به عوارض جانبی کافئین بسیار حساس تر هستند و ممکن است کافئین بر روی رشد مغزی کودکان تاثیر بگذارد.
ممکن است مصرف میزان بالایی از کافئین در روز به بهبود علائم بیش فعالی کمک کند، اما عوارض آن خیلی بیشتر از مزیت های آن خواهد بود. کودکان مبتلا به بیش فعالی دچار اختلالات خواب هستند و حفظ هوشیاری در طول روز نیز برای این کودکان دشوار خواهد بود و مصرف کافئین هر دوی این علائم را بدتر خواهد کرد.
پزشکان و متخصصان مصرف نوشیدنی های انرژی را برای کودکان به هیچ عنوان توصیه نمی کنند، زیرا این نوشیدنی ها حاوی مقدار زیادی محرک – از جمله – کافئین هستند که باعث بروز مشکلات جدی می شوند.
آیا کافئین برای شما مناسب است؟
کافئین مانند دیگر داروها، بر روی برخی افراد موثر و برای برخی دیگر اصلا مناسب نیست. بنابراین اگر مبتلا به بیش فعالی هستید، قبل از شروع مصرف کافئین بیشتر حتما با پزشک مشورت کنید. به ویژه اگر در حال مصرف یک داروی محرک دیگر باشید، مصرف کافئین همزمان با آن دارو ممکن است منجر به بروز مشکلات بیشتری شود.
[button color=”blue” size=”small” link=” https://www.webmd.com/add-adhd/adhd-caffeine” target=”blank” ]لینک منبع[/button]
بزرگترین گروه فوق تخصصی پزشکان مغز و اعصاب و متخصصین روانپزشکی در ایران
شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!
کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است