یکی از اعضای کمیته علمی واحد مقابله با کرونا گفت: “ما نگران هستیم که آنفلوانزا با Covid_19 و ویروس های تنفسی دیگر در فصل سرما همراه شود.”
دکتر. مینو مهرز – متخصص بیماری های عفونی در مصاحبه ای با باراناخبر ، وی گفت: “ما نگران ركود و آنفلوانزا در ارتباط با Covid_19 و سایر ویروس های تنفسی هستیم كه در فصل سرما رشد می كنند.” اول از همه ، باید ببینیم واکسن آنفولانزا چگونه است. افراد در معرض خطر باید واکسن آنفولانزا بزنند. همچنین توصیه می شود کودکان شش ماهه تا سه ساله واکسینه شوند.
مهرز ادامه داد: البته اگر رهنمودها و پروتکل های بهداشتی در مورد پیشگیری از Covid-19 رعایت شود ، برای پیشگیری از آنفلوانزا و ویروس های تنفسی دیگر نیز مناسب است. با این حال ، نگرانی هایی در مورد وجود این ویروس ها وجود دارد. با این حال ، با خنک شدن هوا ، درها و پنجره ها بسته می شوند و تهویه مطبوع به درستی کار نمی کند. در این حالت ، در یک محیط بسته ، حتی اگر افراد از ماسک استفاده کنند ، احتمال انتقال بیماری Covid-19 وجود دارد. این موارد باید در مدارس نیز مورد توجه قرار گیرند. در عین حال ، باید توجه داشت که اکثر کودکان مبتلا به بیماری عروق بیماری کرونا بدون علامت هستند و بیماری آنها تشخیص داده نمی شود و ممکن است ناقل بیماری باشد. البته این چالشی است که کل دنیا با آن روبرو است.
وی گفت: به هر حال با سردتر شدن هوا ، فصل آنفولانزا شروع می شود و باید مراقب باشید. همچنین لازم به ذکر است که علائم بیماری عروق بیماری کرونا قلب و آنفلوانزا از یکدیگر شبیه و گاهی اوقات دشوار است و در برخی موارد آزمایشگاه می تواند آن را تشخیص دهد.
او ادامه داد: اما باید توجه داشت که داروی آنفولانزا در دسترس است و اگر بیماری به موقع تشخیص داده شود ، دوره مصرف دارو با دارو کوتاه می شود. با این حال ، برخی از گونه ها می توانند شدید و حتی کشنده باشند. با این حال ، هنوز درمان و درمان خاصی برای تاج وجود ندارد و بنابراین رعایت اصول فاصله فیزیکی ، استفاده از ماسک ، حالت دهنده و شستن دست و غیره بسیار مهم است. در عین حال ، این موارد باید با دقت به دانش آموزان آموزش داده شود.
مهرز تاکید کرد: به طور کلی ، در شرایط فعلی ، هر نوع تجمع بدتر است و نوعی عدم رعایت فاصله جسمی محسوب می شود که می تواند منجر به شیوع بیشتر بیماری شود. در هر جایی که ازدحام ایجاد شود ، می تواند کانون ویروس های تنفسی باشد. کودکان همچنین می توانند ناقل باشند.
وی گفت: پس از اوج دوم کرونا سرعت انتقال این ویروس افزایش یافته و اگر شخصی در خانواده آلوده شود می تواند سایر اعضای خانواده را نیز آلوده کند. تخمین زده شده است که یک کودک مبتلا به بیماری عروق بیماری کرونا قلب در خانه می تواند حداقل چهار عضو خانواده مبتلا به بیماری عروق بیماری کرونا قلب را آلوده کند.
او اعلام کرد که وی گفت: “ما هنوز با عفونت خانوادگی کرونا مواجه هستیم.” “از ماه ژوئن ، هنگامی که پیک جدید راه اندازی شد ، ویروس تغییر شکل داده و میزان انتقال آن افزایش یافته است.” در چنین شرایطی ، انباشت به طور قطع می تواند وضعیت را بدتر کند.
انتهای پیام