عمومیکسب و کار برتر ایرانی

آموزش طراحی سایت با وردپرس 2023

آموزش طراحی سایت با وردپرس در این آموزش به صورت 4 مرحله ای آسان شرح داده شده است. اگر قصد دارید یک سایت وردپرسی راه اندازی کنید، با انجام این مراحل می توانید سایت خود را در کمتر از یک ساعت راه اندازی کنید. همچنین بسیاری از نکات مهمی که باید پس از راه اندازی سایت انجام دهید ذکر شده است. بنابراین برای راه اندازی یک سایت حرفه ای آموزش طراحی سایت با وردپرس را تا انتها دنبال کنید.

معرفی آموزش ویدیویی طراحی سایت با وردپرس

در ابتدای این مقاله خدمت شما کاربران عزیز عرض کنم اگر میخواهید آموزش طراحی سایت با وردپرس را بصورت ویدیویی و پروژه محور ببینید میتوانید از سایت وبسافت3 به آدرس websoft3.com استفاده کنید در این سایت تمامی مراحل طراحی سایت با وردپرس از صفر تا صد بصورت ویدیویی و پروژه محور آموزش داده شده و بصورت رایگان در دسترس شما عزیزان است.

بطور کلی آموزش طراحی سایت با وردپرش شامل 4 مرحله اصلی است که مرحله اول خرید هاست و دامنه میباشد، مرحله دوم تهیه یک قالب مناسب جهت راه اندازی سایت با وردپرس است، مرحله سوم نصب قالب وردپرس در هاست میباشد و مرحله چهارم پیکربندی وبسایت شما میباشد که هرکدام از این موارد را در ادامه بررسی میکنیم

چرا از وردپرس استفاده کنیم؟

امروزه وردپرس اولین گزینه و انتخاب اکثر افراد برای ایجاد وب سایت است. زیرا این سیستم مدیریت محتوای قدرتمند می تواند شما را در کمترین زمان ممکن و بدون نیاز به کدنویسی صاحب وب سایت خود کند. بخاطر همین آموزش طراحی سایت با وردپرس یکی از مهمترین مهارت هایی است که باید یادبگیرید علاوه بر این، صفحه سازهای قدرتمند امروزی مانند Elementor به شما این امکان را می دهند که با کشیدن و رها کردن عناصر مورد نظر در صفحه، سایتی را به دلخواه خود ایجاد کنید. علاوه بر این، افزونه های مختلف ایجاد شده برای وردپرس تقریباً هر نیازی را که ممکن است داشته باشید برآورده می کند.

برخی از دلایل محبوبیت وردپرس در زیر آورده شده است:

راه اندازی سایت رایگان، سریع و آسان

امکان شروع هر نوع کسب و کار (شخصی، شرکتی، فروشگاهی و …)

امکان ایجاد صفحات سفارشی بدون کدنویسیبهینه شده برای موتورهای جستجو

و…

آموزش طراحی سایت با وردپرس

اگر طبق آموزش زیر مراحل طراحی سایت وردپرسی را انجام دهید، می توانید در انتهای آموزش یک وب سایت برای خود داشته باشید. اما در نظر داشته باشید که در این آموزش شما فقط یاد می گیرید که چگونه یک وب سایت را به ساده ترین شکل ممکن راه اندازی کنید و به معنای یادگیری طراحی سایت نیست. برای یادگیری باید موضوعات بیشتری مانند آموزش کار با وردپرس، آموزش کار با قالب های آماده، آموزش استفاده از صفحه ساز Elementor، آموزش کار با فروشگاه ساز ووکامرس و غیره را یاد بگیرید که این کار زمان بیشتری می برد

مرحله اول: خرید دامنه و هاست

اولین قدم در ساخت سایت وردپرسی، خرید دامنه و هاست است. دامنه نام سایت شما و هاست فضایی است که سایت خود را در آن مدیریت می کنید. در واقع اطلاعات و فایل های سایت شما در هاست ذخیره می شود

دامنه: ابتدا باید یک نام برای سایت خود انتخاب کنید. لطفا توجه داشته باشید که این نام، هویت و برند شماست و در آینده قابل تغییر نیست. بنابراین نام منحصر به فردی را انتخاب کنید که مناسب کسب و کار شما باشد.

هاست: پس از انتخاب نام، به مکانی در اینترنت نیاز دارید که بتوانید سایت خود را در آن راه اندازی کنید، به این فضاها هاست می گویند. مقدار فضای مورد نیاز شما بستگی به اندازه کسب و کار شما دارد، اما من پیشنهاد می کنم برای شروع یک هاست اولیه با حداقل فضا تهیه کنید و با رشد سایت خود به تدریج هاست خود را ارتقا دهید.

سایت های زیادی در اینترنت برای خرید هاست و دامنه وجود دارد که با یک جستجوی ساده در اینترنت می توانید یکی از آنها را برای هاست خود انتخاب کنید. فقط ترجیحا هاست و دامنه را با هم از یک شرکت بگیرید تا ارتباط این دو تنظیمات به صورت پیش فرض برقرار شود. با ادامه آموزش طراحی سایت با وردپرس با ما همراه باشید.

مرحله 2: یک قالب وردپرس بخرید

بعد از خرید هاست و دومی باید ببینید چه کسی از سایت شما بازدید می کند. برای به دست آوردن ظاهری که می خواهید، باید الگوی متناسب با نیاز و سلیقه خود خریداری کنید. برای خرید قالب می توانید به سایت هایی مانند راست چین، ژاکت، ابزار وردپرس و … مراجعه کنید. صدها قالب با ظاهر و ویژگی های مختلف در این سایت وجود دارد که می توانید با فیلتر کردن و خرید یک قالب زیبا برای خود به منابع مورد نیاز خود دسترسی داشته باشید.

مرحله سوم: قالب را در هاست خود نصب کنید

در ادامه آموزش طراحی سایت با وردپرس در این بخش شما 2 انتخاب دارید. 1- قالبی که خریداری کرده اید را می توانید به صورت بسته نصبی در مدت 5 دقیقه بر روی هاست خود نصب کنید تا سایتی دقیقاً مانند دمو قالبی که خریداری کرده اید داشته باشید. برای این کار می توانید آموزش نصب بسته نصب آسان وردپرس را در 5 دقیقه 2- مشاهده کنید یا وردپرس را به صورت جداگانه بر روی هاست نصب کنید و قالب آماده خود را روی وردپرس خود نصب کنید و از ابتدا شروع به طراحی صفحات و ایجاد کنید.

مرحله چهارم: تبریک! سایت شما آماده شد

پس از نصب قالب هاست، مراحل ساخت سایت وردپرس به پایان می رسد و می توانید سایت خود را مشاهده و مدیریت کنید. برای ورود به اکانت administrator کافی است نام دامنه و کلمه کد wp-admin/ (متن: websoft3.com/wp-admin) را وارد کنید.

مواردی که بعد از راه اندازی سایت باید انجام دهید

تا اینجا آموزش طراحی سایت با وردپرس به پایان رسیده است. هنگامی که سایت خود را راه اندازی کردید، قبل از انجام هر کاری حتما موارد زیر را انجام دهید. این کارها بسیار ضروری هستند و حتما انجامشان دهید و یا نادیده بگیرید.

مسدود کردن سایت از موتورهای جستجو

در KK می توانید همه یتیم و مخفی را تنظیم کنید، این تنظیمات پیش فرض است. بنابراین، تا زمانی که تمام منابع را شخصی سازی نکنید، موتورهای جستجو نباید به سایت شما بازگردند (زیرا آن یک سایت واحد و بی اهمیت محسوب می شود، بنابراین نیازی به حذف آن از کاربر نیست).

برای بستن سایت همانطور که توسط موتورهای جستجو دیده می شود، به Settings > Reading بروید و گزینه “Request that site not be checked by motors search engines” را علامت بزنید. البته به یاد داشته باشید که پس از آماده سازی سایت، صفحات سایت شما توسط گوگل ایندکس می شوند.

عنوان و معرفی سایت

عنوان نشان دهنده هویت و برند شماست. همچنین باید در چند کلمه رسالت خود را بیان کنید و به مخاطب و گوگل بگویید که هدفتان چیست.

برای این کار به Settings > General رفته و فیلدهای مربوطه را پر کنید.

توجه: در این قسمت می توانید تنظیمات دیگری مانند تنظیمات محلی یا ثبت نام کاربران در سایت را نیز انجام دهید.

تعیین ساختار یک پیوند

لینک منحصر به فرد آدرس سایت شما است که در مرورگر نمایش داده می شود. برای اکثر سایت ها، بهینه ترین حالت ممکن تنظیم این عنصر روی نام متن است. بنابراین، به عنوان مثال، زمانی که شما مقاله ای را با عنوان “آموزش وردپرس” منتشر می کنید، آدرس در مرورگر “WordPress training/websoft3.com” خواهد بود که گوگل به خوبی از این ساختار متوجه شده است.

این را می توان از تنظیمات > پیوندهای منحصر به فرد کنترل کرد.

آشنایی با قسمت های مختلف کنترل پنل

پس از اتمام مراحل طراحی وب سایت وردپرس و انجام کارهای لازم ذکر شده در بالا، باید سایت خود را به طور کامل شخصی سازی کنید تا کاربران بتوانند سایتی مناسب و دقیق را مشاهده کنند. تمامی قسمت هایی که در سایت شما قرار دارند و برای عموم قابل مشاهده هستند از کنترل پنل قابل کنترل هستند. مخاطبان مواردی مانند صفحات (مانند صفحه اصلی، درباره ما، تماس با ما، وبلاگ، فروشگاه، و غیره)، وبلاگ و مقالات، محصولات و غیره را مشاهده می کنند و در زیر به طور خلاصه نحوه مدیریت این قسمت ها را مورد بحث قرار می دهیم.

درآمد طراحی سایت با وردپرس

درآمد طراحی سایت با وردپرس چقدر است؟ شاید برای شما این سوال پیش بیاید که چرا در وهله اول روی درآمد طراحی سایت وردپرسی تمرکز کردیم، دلیل آن این است که تقریبا نیمی از وب سایت های دنیا با وردپرس راه اندازی شده اند و اکثر وب سایت های ایرانی از این سیستم طراحی سایت استفاده می کنند. اما اگر بخواهیم پاسخ روشنی به این سوال داشته باشیم ابتدا باید طراحی سایت با وردپرس را به 2 بخش اصلی تقسیم کنیم 1 – طراحی سایت بدون کدنویسی 2 – طراحی سایت با کدنویسی

اگر مهارت شما در وردپرس صرفا بدون کدنویسی است درآمدی حدود 10 میلیون تومان در ماه دارید این درآمد براساس میانگین ذکر میشود اما اگر کدنویسی وردپرس هم بلد باشید و توانایی طراحی قالب وردپرس هم داشته باشید درآمد شما حداقل 20 میلیون و حداکثر 100 میلیون در ماه مباشد. اگر میخواهید در مورد این موضوع اطلاعات بیشتری کسب کنید پیشنهاد میکنم ویدیو درآمد طراحی سایت با وردپرس را در سایت وبسافت3 مشاهده کنید.

سیستم وردپرس دارای امکانات فوق العاده ای است و نیازهای اکثر وب سایت ها را برآورده می کند.علاوه بر تمامی این امکانات نکته جالب این است که می توانید به صورت رایگان از وردپرس استفاده کنید. طبق آمار Glassdoor.com، طراحی سایت یکی از پردرآمدترین حرفه های دنیاست و در اکثر کشورها درآمد خوبی به همراه دارد، بنابراین اگر طراحی سایت را به صورت حرفه ای یاد بگیرید و حرفی برای گفتن داشته باشید، می توانید در هر کجا که هستید درآمد خوبی داشته باشید.

جمع بندی | آموزش طراحی سایت با وردپرس

مقاله آموزش طراحی سایت با وردپرس به پایان رسید امیدوارم این آموزش نیاز شما را برای راه اندازی سایت با وردپرس رفع کرده باشد و بتوانید وبسایت مورد نظر خود را با سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس راه اندازی نمایید ضمنا همانطور که در ادامه مقاله هم اشاره شد میتونید این آموزش را بصورت ویدیویی، پروژه محور و کاملا رایگان در سایت وبسافت3 مشاهده کنید.

منبع : وبسافت3

دکمه بازگشت به بالا