با سلام خدمت دانش آموزان عزیز، مخصوصاً انسانیهامون، امیدوارم حالتون خوب باشه.
امروز اومدیم با پیشنهاد یه سری راهها برای جمعبندی یکی از درسهای حجیم و نسبتاً دشوار ما انسانیها یعنی تاریخ!
اول بذارید یکم از اهمیت درس تاریخ بهتون بگم. سالهایی که ما کنکور دادیم و کلی درس عمومی داشتیم، اولویتمون پاسخ دادن به یه سری درسهای حجیم مثل تاریخ نبود! و خب وقت گذاشتن برای این درس منطقی هم نبود. چرا؟ چون که ترجیح میدادیم 100تا آیه دینی بخوانیم و دینی رو 80 درصد پاسخ بدیم تا اینکه حدود 500 صفحه تاریخ بخوانیم و در بهترین حالت 50 درصد مخصوص خودش در کنکور رو پاسخ بدیم. اما الان اوضاع فرق کرده! شما در کنکور دروس عمومی رو ندارید و ترتیب دفترچهها و رقابت سنگین که با وجود تاثیر معدل بیشتر شده به شما اجازهی نادیده گرفتن این درس رو نمیده و مهمتر از همه شما در همه پایهها امتحان نهایی دارید.
حالا که تاثیر این درس در کنکور تون براتون یادآوری شد بیاید بریم سراغ چند راه برای جمعبندی این درس:
1) نوشتن خلاصه دو خطی فراموش نشه!
بار اولی که درس رو میخونید حتماً براش خلاصه تیترمحور بنویسید. چطور؟ بعد از اینکه یه تیتر رو خوندید در حد 2 تا 3 خط با توجه به اهمیت اون بخش براش خلاصه بنویسید و برای مرورهای دقیقه نودی ازش استفاده کنید.
2) نقاشی بکشید.
این یه راه خیلی جالبه برای افرادی که حافظه تصویری خوبی دارن. فقط با خط و دایره تصاویر ساده بکشید و داستانوار برای خودتون توضیحش بدید. فقط حواستون باشه زیاد برای چشم و ابروی فتحعلی شاه وقت نذارید 🙂 برای جمعبندی شجره نامهها، نقاشیها و خطخطیهاتون رو مرور کنید. هم فانه هم واقعاً تاثیرگذار و مناسب امتحانات و پرسشهای کلاسی.
3) از منابع جمعبندی استفاده کنید و حتماً برنامهریزی داشته باشید.
یه سری منابع تو بازار موجودن که به درد جمعبندی امتحان نهایی میخوره. مثل «شب امتحان» از انتشارات خیلی سبز و «کتابهای زرد» از قلمچی.
درس حجیمی مثل تاریخ درس شب امتحانی نیست. حتماً از چند روز یا حتی چند هفته قبل برای این امتحان برنامهریزی کنید.
4) تستخوانی رو فراموش نکنید.
وقتی زمان ندارید. یکی از منطقیترین راهها برای مطالعه نکات و مرور تستخوانیه. هم با نکات تستی آشنا میشید و هم درسنامه و پاسخها رو میخونید.
5) تحلیل و نکتهنویسی از سوالات کنکور فراموش نشه!
هر ساله یه سری نکات و مباحث مشخص در کنکورها تکرار میشه. پیشنهادم برای این درس این هستش که تستزنی کنکورهای گذشته رو زودتر شروع کنید و نکات تستها رو استخراج کرده و به شکل درسنامه مطالعه کنید.
6) تاریخ و بخش تاریخ ادبیات کتاب علوم فنون رو صورت موازی مطالعه کنید.
داشتن یه دید کلی از وقایعی که در هر برهه زمانی اتفاق افتاد به شما به حل منطقی سوالات کنکور کمک میکنه. یه سری از سوالات کنکور هستن که سطح تقریباً آسونی دارن و فقط استرس مانع پاسخ دادن به اونهاست.
امیدوارم این مطالب براتون مفید بوده باشه. یادتون باشه مرور مهمترین عنصر یادگیری دروس حجیم هستش. به تعداد آدمهای روی زمین و حتی بیشتر راه حل برای جمعبندی تاریخ وجود داره. خوشحال میشیم راه خودت رو با ما در میون بذاری.
با آرزوی موفقیت روزافزون
پیشنهاد ما استفاده از : موسسه نوتروفیل