پویش “نه به تصادف” تا حدودی اثرگذار بود/ زیرمیزی وجود دارد ولی بدنبال اصلاح ساختاریم

به گزارش باراناخبر از مازندران محمدصادق رضایی در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته سلامت با بیان اینکه بنا داریم که ساختار سلامت را برای مردم به نحو مناسب اجرایی کنیماظهارداشت: نگاه ما حل مشکل مردم بوده انرژی ما سرمایه انسانی در استان بوده و اعتقاد داریم که راه حل مشکل را پیدا می کنیم.

وی با بیان اینکه هیچ خدمتی در مراکز دولتی نباید به خاطر نداشتن پول معطل بماند افزود: در این راستا همه تلاش و هدف ما این است که رضایت مندی عامه مردم را جلب کنیم.استاندار و نمایندگان و اعضای هیأت رئیسه در جهت جلب رضایتمندی مردم کمک می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیان کرد: برای تحقق اهداف تعیین شده باید سواد سلامت جامعه هدف را افزایش دهیم تا به فرهنگ تبدیل شود.وی در ارتباط با اقدامات پویش نه به تصادف در استان مازندرانافزود: آمارهای این پویش هنوز به صورت کامل استخراج نشده ولی دربررسی های اولیه مشخص شده که تا حدودی توانسته در جامعه اثرگذار باشد ولی هنوز در ابتدای راه قرار داریم و باید در این زمینه برنامه ریزی های مناسب انجام شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره وضعیت جمعیت استان مازندران افزود: روند جمعیت مازندران رو به پیری می رود و در صورت ادامه این روند تا چهل سال آینده باید بسیاری از مراکز آموزشی تبدیل به مجموعه نگهداری سالمندان شود.

رضایی با بیان اینکه در حال حاضر باید آگاهی سازی مناسبی در جامعه انجام شود و ادامه این روند نگران کننده استیادآور شد: در زمینه جوانی جمعیت باید برنامه ریزی مناسبی انجام شود.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در پزشک خانواده و ارائه خدمات به محرومین در استانگفت: برای موفقیت در این زمینه نیاز به اصلاح سیستم ارجاع داریمباید فرایندی را پیگیری کنیم که سیستم ارجاع را راه اندازی کرده که خدمات مناسب به جامعه هدف ارائه شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه دانشگاه را با پنج و نیم همت بدهی تحویل گرفتیمتصریح کرد: با توجه به بدهی با مشکلات جدی مواجه بودیم رضایی ادامه داد: دانشگاه توان پرداخت نداشت و شرکت های دارویی و تجهیزات مصرفی به ما خدمات ارائه نمی دادند و بسیاری از جراحی ها در دانشگاه های استان مازندران لغو می شد با پیگیری های انجام شده حدود ۶۰  درصد از مطالبات شرکت های دارویی و تجهیزات مصرفی توانستیم پرداخت کنیم.

وی با اعلام اینکه ۵ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در استان فعال استگفت: این تخت ها در ۴۰ مرکز دولتی فعال هستند که برخی از بیمارستان های کوچک ما زیان ده بوده و خودگردان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به معضل جدی در استان اشاره کرد و افزود: در استان مازندران تعداد زیادی دستگاه ام آر آی و سی تی اسکن داریم که از سرانه کشور بالاتر است باید در این زمینه ساماندهی لازم انجام شود.

رضایی در خصوص توسعه عمرانی در مراکز درمانی استانخاطرنشان کرد: دولت در این زمینه منابع ندارد اما می توانیم از طریق مولد سازی این کمبود اعتبارات جبران کنیم. وی ادامه داد: همچنین از ظرفیت خیرین سلامتسازمان های مردم نهاد و سمن ها در استان باید استفاده شود و انتظار داریم که رسانه ها در این بخش همکاری و هماهنگی بیشتری داشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در مودد موضوع زیرمیزیگفت: این روند وجود دارد ولی به دنبال اصلاح ساختار هستیم.از ظرفیت تعزیرات در این زمینه استفاده و برخوردهای هم در این زمینه صورت گرفت.

46

دکمه بازگشت به بالا