«جنگ بدون سقف»؛ تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی آماج موشک‌های مقاومت

تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به غزه چهره واقعی و غیرانسانی این دو را به خاطر انجام هولناک‌ترین کشتارها علیه غیرنظامیان بی گناه پس از ناکامی مفتضحانه آنها در دستیابی به پیروزی نظامی در برابر محور مقاومت به ویژه مقاومت فلسطین آشکار کرد.

سید حسن نصرالله در سخنرانی خود در چهارمین سالگرد شهدای رهبران پیروزی (سوم ژانویه ۲۰۲۴) به رژیم اشغالگر اسرائیل هشدار داد: نبرد این حزب در جبهه جنوب لبنان برای حمایت از مقاومت در غزه همچنان بر اساس محاسبات دقیق است و بنابراین ما بهای سنگینی را با جان جوانانمان می‌پردازیم.

سید حسن نصرالله گفت: بهای جنگ با لبنان سنگین و گران و برای اسرائیل تهدید وجودی خواهد بود. اگر اسرائیل به این فکر کند که جنگی را علیه لبنان ترتیب دهد، نبرد ما بدون مرز و و سقف و قواعد خواهد بود و اسرائیل می‌داند که منظور من چیست. هرکس که به جنگ با ما فکر کند، إن‌شاء الله پشیمان خواهد شد. حزب‌الله امروز برای رویارویی آماده‌تر و جسورتر است. اینکه حزب‌الله جبهه جنگ در جنوب را گشود، مانع از جنگ علیه لبنان شد.

به نقل از پایگاه الخنادق، هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای و انبارهای تسلیحات هسته‌ای رژیم صهیونیستی توسط حزب‌الله در هر جنگی در آینده، یکی از مهم‌ترین مصادیق یک جنگ بدون مرز و سقف و قواعد خواهد بود، به‌ویژه اگر اسرائیلی‌ها مرتکب جنایت علیه غیرنظامیان در لبنان شوند و این یک تهدید موجودیتی برای اسرائیل خواهد بود.

مهم‌ترین تأسیسات هسته‌ای و تأسیسات ذخیره سازی سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی

سال‌ها بر کسی پوشیده نبود که رژیم صهیونیستی دارای تسلیحات هسته‌ای است و سیاست «ابهام هسته‌ای» یا «سانسور هسته‌ای» را در پیش گرفته و از اعتراف علنی به داشتن سلاح هسته‌ای، آزمایشات هسته‌ای یا تهدیدات با سلاح هسته‌ای علیه دشمنانش خودداری می‌کند.

اما طرف‌های بین‌المللی زیادی وجود دارند که از سال ۱۹۹۷ تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی را کشف کرده‌اند، مانند سایت نظامی جینز، مؤسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم و سازمان بین‌المللی محیط زیستی صلح سبز.

به گفته این طرف‌ها، علاوه بر راکتورهای هسته‌ای در سورک و دیمونا، این رژیم دارای چندین انبار تسلیحات هسته‌ای است:

– مرکز ذخیره سازی سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی در منطقه ایالبون در شمال:

یک مرکز ذخیره سلاح هسته‌ای تاکتیکی در شرق الجلیل در نزدیکی شهرکی به همین نام در غرب دریاچه طبریا در جاده 65. گزارش‌های مختلف خارجی نشان می‌دهند که رژیم صهیونیستی گلوله‌های توپخانه هسته‌ای تاکتیکی، مین‌های زمینی هسته‌ای و سایر سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی را در این منطقه ذخیره می‌کند.

– تأسیسات مونتاژ سلاح‌های هسته‌ای متعلق به شرکت رافائل در منطقه یودفات:

این یک مرکز زیرزمینی برای مونتاژ و جداسازی سلاح‌های هسته‌ای در یودفات در شرق حیفا در زیرزمین است. به گفته مردخای وانونو (که اولین کسی بود که برنامه هسته‌ای اسرائیل را فاش کرد)، کاروان‌ها پلوتونیم را از دیمونا به یودفات حمل می‌کنند.

– تأسیسات ذخیره سازی سلاح‌های هسته‌ای استراتژیک در منطقه تیروش:

بر اساس سالنامه موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم در سال ۲۰۰۲ و منابع دیگر، سلاح‌های هسته‌ای استراتژیک ممکن است در انبار تیروش که بخشی از مجموعه مکان‌های ذخیره‌سازی واقع در مرکز فلسطین اشغالی است، ذخیره شود. این مجموعه شامل پایگاه‌های هوایی تل نوف و سدوت میخا است. این تأسیسات شامل شبکه‌ای از جاده‌ها است که تقریبا ۷۰ مخفیگاه را به هم وصل می‌کند که هر کدام تقریبا ۲۵ یارد (تقریبا ۲۳ متر) از هم فاصله دارند. گزارش‌ها حاکی از آن است که تسلیحات هسته‌ای در پنج پناهگاه بزرگ این پایگاه نگهداری می‌شود. این مرکز توسط یک جاده و حصارهای امنیتی احاطه شده است.

– تأسیسات نگهداری و پرتاب موشک‌های هسته‌ای در شهرک کفر زکریا:

گزارش شده است که نیروی هوایی رژیم صهیونیستی دارای سه اسکادران (۱۵۰، ۱۹۹ و ۲۴۸) مجهز به موشک‌های هسته‌ای اریحا در پایگاه سدوت میخا در نزدیکی شهر کفر زکریا در ۴۵ کیلومتری جنوب تل آویو است.

«جنگ بدون سقف»؛ تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی آماج موشک‌های مقاومت

در یکی از گزارش‌های تحقیقی روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز آمده است مقاومت فلسطین در نوار غزه در هفت اکتبر در جریان عملیات طوفان الاقصی این تاسیسات را هدف قرار داد.

– تاسیسات ذخیره موشک‌های هسته‌ای در پایگاه دریایی حیفا:

سه زیردریایی از نوع دلفین ساخت آلمان با قابلیت پرتاب موشک‌های هسته‌ای در این پایگاه مستقر هستند.

310310

دکمه بازگشت به بالا