سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان گفت: با وجود ناملایمتها فردی نیستم که بخواهم از سمتم در سرمربیگری تیم جوانان استعفا دهم.
حمید باوفا در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار داشت: مسابقات خوبی بود به طوری که سطح بالاتری نسبت به ادوار گذشته داشت، زیرا تمام تیمهای آسیایی با ترکیب اصلی خودشان به این رقابتها آمده بودند.
وی درباره برنامههای پیش رو این تیم برای حضور در مسابقات جهانی گفت: ۲ اردو تا پیش از شروع مسابقات جهانی برای بچهها تدارک دیده ایم، زیرا بسیار اردوهای مهم و تأثیرگذاری خواهد بود تا بتوانیم به بهترین شکل یک ترکیب سرحال و شاداب به جهانی ببریم. امیدوارم بهترین عملکرد را از بُعد نتیجه گیری داشته باشیم.
سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان با اشاره به دغدغههایی که دارد، عنوان کرد: همه ما زیر مجموعه وزارت ورزش هستیم و قطعا وزیر هم متولی این امر در تمام کشور به حساب میآید. اگر قرار باشد یک سرمربی در یک مقطعی به کشورش خدمت کند ابتداییترین موضوعی که باید برایش فراهم شود تا با تمرکز بالا به کار و انتقال انرژی به بچه هایش تلاش کند آرامش داشتن در مسائل کاری است.
با وفا عنوان کرد: باید مانند رشته فوتبال تامین باشیم و قراردادهای بالا منعقد کنیم تا دیگر هیچ دغدغهای نداشته باشیم. هنگامی که این مورد فراهم نیست پس باید به رشتههای مختلف که از نظر مالی با مشکل مواجه هستند رسیدگی شود. به طور مثال اگر سیستم و مسئولان مربوطه کار را پیش نبرند، چندان مثمر ثمر نخواهد بود و بیشتر سبب بی انگیزگی مربیان میشود.
وی با اشاره به اخراج شدن از محل کار خود تصریح کرد: ۲ سال قبل از کار بیکار شدم و هر طور بود با دوندگیها و نامه نگاریهای زیادعلیرضا دبیر که حدود ۶ ماه به طول انجامید مشکلم حل شد. واقعا زشت است یک سرمربی از محل کار خود اخراج شود آن هم به واسطه حضور در اردوهای تیم ملی، مسابقات جهانی و همچنین بالابردن پرچم سه رنگ ایران در میادین مهم بین المللی. زمانی که یک سرمربی یک سال تمام وقت میگذارد و خروجی اش یک کار خیلی شیک حساب میآید، اما هیچ حقوقی نمیگیرد و حمایتی هم در کار نیست پس به چه درد میخورد؟
سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان در پاسخ به این سوال که آیا دنبال استعفا است یا خیر، گفت: بحث استعفا نیست، زیرا در جا زدن کار آدمهای ضعیف است. سالها وقت و انرژی خودم را صرف ورزش کشور کرده ام. نگاه من بیشتر بحث تلنگر زدن است تا مسئولانن در هر جایگاهی که مشغول به خدمت هستند بدانند آیا خودشان حاضرند یک سال بدون حقوق فعالیت کنند؟ استعفا دادن چانه خالی کردن و ضعف است و اگر من قرار باشد من منافع خودم را به پرچمم ترجیح دهم قطعا اتفاق زیبندهای نیست.
باوفا افزود: کم کاری و اینکه به من بگویند اخراج شدی قطعا اتفاق زیبندهای نیست. دغدغه من تنها برای خودم نیست و برای تمام مربیان است که در این سیستم تلاش میکنند. وقتی یک مربی در یک رشته ورزشی دچار این دغدغه باشد که پس از اخراج شدن چگونه با این معضل کنار بیاید جای ابهام دارد. مانند خودم که با دوندگی بالای دبیر مشکلم حل شد. به شکلی که با ارتباط گرفتن و صحبت کردن با مسئولان محل کارم آنها را مجاب کرد که من در حال خدمت به کشورم بودم. اکنون برای اینکه مدیران را قانع کنم که اتفاقات گذشته تلخ برایم تکرار نشود تا دوباره دنبال نامه نگاری نباشم یک سال مرخصی بدون حقوق گرفتم! من این مسیر را ده سالی میشود سپری و در آن مربیگری تمام چالشهای سخت را مشاهده کرده ام.
وی در پایان با اشاره به اینکه وزیر ورزش باید هوای مربیان را داشته باشد، گفت: وزیر ورزش باید از مربیانش دفاع کند، زیرا یک رییس مگر چقدر ظرفیت دارد تا از مربیانش دفاع کند؟ دبیر قدم خودش را برای حل مشکل کاری من برداشت. اکنون هم پس از این ماجراها اگر نگاه ملی به پرچم صورت بگیرد همه مسئولان پای کار میآیند هر چند متاسفانه یکسری اشخاص هستند که نگاه ملی به قضایا ندارند.