چرا رژیم بگیریم

مفهوم پایبندی به رژیم غذایی بر فرآیند پیروی از یک برنامه غذایی از طریق خود نظارتی، حفظ و پیشگیری از بازگشت اضافه وزن دارد. بسیاری از ما در ابتدای رژیم گرفتن با ذوق و انگیزه بسیاری وارد مسیر لاغری می‌شویم اما به مرور شور و هیجان اولیه فروکش می‌کند و خستگی و شاید محدودیت برخی از رژیم‌های غذایی ما را دلسرد و دلزده کند. به همین دلیل در این مقاله به این نکته بسیار مهم می‌پردازیم و اینکه چگونه رژیم را نشکنیم و مسیر را تا آخر ادامه دهیم: خرما بار دکتر بیز برای لاغری را از سایت سفارش دهید .

روش‌های پایبندی به رژیم

عواملی که می‌توانند پیروی از رژیم را مهار کنند عبارتند از سبک زندگی، توجه به پیشگیری و بهبود بیماری‌ها، اقتصاد و موانع فرهنگی، رژیم‌های غذایی اشتباه. عوامل دیگری مانند حمایت اجتماعی و دانش پزشک از شرایط بیمار، عادات غذایی، باورهای او نیز می‌توانند این استقامت را بهبود بخشند. خواص دمنوش گیاهی قاشقی دکتر بیز یک درمان خانگی ساده و راحت .

در ادامه روش‌هایی را درباره اینکه چگونه رژیم را نشکنیم و به آن پایبند باشیم را با هم می‌خوانیم. اگر فرصت مطالعه مقاله را ندارید، می‌توانید به فایل صوتی آن گوش دهید: مهم‌ترین روش‌های موثر در پایبندی به رژیم و ادامه دادن رژیم کاهش وزن عبارتند از: تقویت اراده باید بدانید فقط شما نیستید که از شکست در رژیم می‌ترسید. اینکه آیا واقعا توانایی نگهداری اراده را دارید و می‌توانید رژیم‌تان را اجرا کنید، دغدغه‌ای است که در ذهن خیلی از افراد وجود دارد. تنها شما نیستید که نگرانید. نگرانی از شکست و خراب شدن رژیم برای همه اتفاق می‌افتد. با روش‌های زیر اراده خود را تقویت کنید:

خودتان را باور کنید سال‌ها به ما گفته‌اند فقط مقدار مشخصی اراده دارید. پس برای هر کاری هدرش ندهید. آن را برای کارهای ضروری نگه دارید. اما تحقیق‌های اخیر نشان داده‌ است که اصلا اینطور نیست. شما یک مقدار مشخصی اراده ندارید. میزان اراده هر کس به تعداد دفعه‌هایی که کاری را انجام می‌دهد، میزان علاقمندی‌اش به هدف و از همه مهم‌تر خودباوری بستگی دارد. با گفتن جمله “من می‌توانم. فقط کافی ا‌ست شروعش کنم.” می‌توانید کلید تسلط یافتن به هدفتان را در دست بگیرید. پس اول باید خودباوری داشته باشید. یکی از روش‌های پایبندی به ، تقویت اراده و انگیزه و شروع پرقدرت اما اصولی آن است. هدف‌های واضح انتخاب کنید . دمنوش لاغری دکتر بیز یک درمان گیاهی .

فکر کنید در کنار کاهش وزن حواس‌تان به مشکلات روزمره هم باشد. مسئله ازدواج، باردار شدن، تربیت و بزرگ کردن بچه‌ها، مشکلات شغلی و مالی همه و همه ذهن شما را به شدت مشغول می‌کند. زمانی که هدف‌تان انجام دادن همه کارها به شکل تمام و کمال باشد دیگر هدفی واضح و مشخص نخواهید داشت. حالا گرفتن رژیم را نیز به همه این دغدغه‌ها اضافه کنید. در نهایت آنقدر همه چیز پیچیده می‌شود و فشار بالا می‌رود که حتی اگر فولادی‌ترین اراده را هم داشته باشید، رژیم‌تان را می‌شکنید. چون هدف‌هایتان را فراموش کرده‌اید. مخصوصا زمانی که اتفاق جدید رخ بدهد، مثلا مریض شوید، به کل از هدف‌تان دور خواهید شد. اگر هدف‌های زیادی داشته باشید چطور می‌خواهید به همه آن‌ها برسید؟

  • داشتن هدفی خاص می‌تواند شما را در مسیر رسیدن به آن قوی و با اراده نگه دارد. پس طوری هدف‌ خود را انتخاب کنید که خاص و مشخص باشد. به این شکل زمانی که به هدف‌تان می‌رسید لذت‌بخش‌تر می‌شود.
  • به یاد داشته باشید رسیدن به هدف‌های بزرگ سخت و زمان‌بر است. همین باعث می‌شود زودتر اراده‌تان را از دست بدهید و در مسیر جا بزنید. پس بهتر است هدفی را انتخاب کنید که دسترسی به آن راحت باشد و زود اتفاق بیفتد.
  • حتما مسیر برنامه‌ای که در آن می‌خواهید قدم بردارید را به شکل واضح گوشه‌ای برای خودتان یادداشت کنید. بنویسید دقیقا می‌خواهید چه کارهایی انجام دهید تا به هدف‌تان برسید.

از چیزهایی که وسوسه‌تان می‌کند، دوری کنید خانه و محل کارتان را به یک محیط (پناهگاه) آرام و سالم تبدیل کنید. شما چیزهایی را خواهید خورد که جلو دیدتان است. پس گزینه‌های ناسالم را که بیشتر شما را وسوسه می‌کنند، به دیگران ببخشید یا دور بیندازید. برای پایبندی به رژیم از هر عاملی که شما را وسوسه می‌کند دوری کنید.

  • اگر همسر یا فرزندی دارید که سالم ندارند، ممکن است رژیم گرفتن برای شما سخت‌تر شود؛ اما نگران نباشید. اینطور وقت‌ها مکانی مشخص را به خوراکی‌های ناسالم اختصاص بدهید به اعضای خانواده بگویید خودشان خوراکی‌های ناسالم را جا به جا کنند تا از مکان آن‌ها با خبر نشوید. با این روش زمانی که در طول روز گرسنه‌تان می‌شود دیگر خوراکی ناسالمی جلو چشمان‌تان نیست. به خوردن آن‌ها وسوسه نخواهید شد و نیازی نیست برای نخوردنشان با خودتان بجنگید.
  • اگر وسوسه شدید تا جای خوراکی‌ها را پیدا کنید، حواس‌تان را با انجام کار دیگری پرت کنید. مثلا بروید دوش بگیرید.
  • سعی کنید در محل کار نیز از مکان‌هایی دور بمانید که خوراکی‌های ناسالم را در آن‌ها نگه داری می‌کنند.
  • حتما میان‌وعده‌های سالم تهیه کنید تا محیط کارتان مانند خانه سالم بماند.

از قبل برای موقعیت‌های وسوسه‌کننده آماده باشید تحقیق‌ها نشان داده‌اند که پیروی از برنامه مشخص شانس موفقیت‌تان را دو چندان خواهد کرد. پس قبل از اینکه در معرض وسوسه‌های روزانه رژیم قرار بگیرید به این فکر کنید که در مقابل‌شان چه عکس العملی نشان خواهید داد؟ مطمئنا در دوران رژیم روزی هست که هوس خوردن غذایی را کنید یا گرسنه شوید. سراغ یخچال بروید. پرخوری کنید. اگر از قبل به این موقعیت فکر کرده بودید و برای چنین زمان‌هایی گزینه‌های سالم را آماده کرده بودید، می‌توانستید بدون هیچ عذاب وجدانی آن‌ها را بخوری؛ رژیم‌تان نمی‌شکست و اراده‌تان نیز ضعیف نمی‌شد. با همین راه می‌توانید پر قدرت و با اراده به مسیرتان ادامه بدهید.

مشغول باشید نباید به ذهن‌تان اجازه دهید در دوره رژیم دائما به غذا فکر کند. این کار باعث می‌شود نتوانید جلو افکار و هوس‌های غذایی‌تان را بگیرید. مطالعات نشان داده که فعال نگه داشتن ذهن، مخصوصا هنگام رژیم ، می‌تواند قدرت اراده شما را تقویت کند. پس ذهن‌تان را مشغول نگه دارید. فعالیت‌هایی را پیدا کنید که اجازه می‌دهند خلاق باشید حتی گذراندن وقت با خانواده، بازی یا پیاده‌روی طولانی مدت هم موثر است. به این شکل هم فضای ذهن‌تان از رژیم خالی می‌شود و هم تا جای ممکن می‌توانید از روز خود لذت ببرید. همین لذت بخش شدن بخشی از روز شما را با انگیزه می‌کند.

استرس را کم کنید استرس نه تنها می‌تواند باعث چربی ناخواسته شکم شود؛ بلکه می‌تواند شما را هم وادار به خوردن غذاهای شیرین کند. استرس روی توانایی ذهنی شما برای حفظ اراده تاثیر می‌گذارد. استرس باعث ایجاد چرخه معیوب شکست می‌شود. در کنار بقیه استرس‌های روزانه، استرس اضافه وزن و فکر و خیال‌هایی که نکنه وزن‌تان زیاد شود، نکند چاق شوید یا نکند اتفاقی بیافتد که شکست بخورید به ذهن‌تان فشار وارد می‌کند. اینجاست که برای کاهش اضطراب‌ها و استرس‌ها شروع به خوردن می‌کنید تا حال‌تان بهتر شود.

  • این استرس‌ها را شناسایی کنید. همین که آنها را شناسایی کنید چند پله جلو افتاده‌اید.
  • کارهایی را پیدا کنید که فقط حول محور غذا خوردن نباشند و شما را از مسیر پیشرفت خارج نکنند.
  • به یاد داشته باشید که گاهی لازم است به فکر خودتان باشید. سعی کنید زمانی را صرف انجام کارهایی کنید که به شما آرامش می‌دهد. مانند ماساژ، دوش گرفتن، انجام یوگا، گوش دادن به موسیقی یا بیرون رفتن از منزل. این‌ها نمونه‌هایی از کار های آرامش‌بخش است. آرامش دادن به خودتان به صورت معجزه‌آسا کمک می‌کند سطح استرس‌تان را کم کنید.

دکمه بازگشت به بالا