آینده جهان با هوش مصنوعی (۲۳)؛
محققان موفق به طراحی رباتهای پرنده مبتنی بر هوش مصنوعی شدند که در چیدن میوههای روی درخت به کشاورزان کمک میکند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کمبود نیروی کار باعث میشود مقدار زیادی میوه روی درختان فاسد شود، کشاورزان سراسر جهان با پرواز رباتهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای نجات خود، بارقهای از امید را در افق میبینند. این شگفتیهای فناوری در حال مبارزه با کمبود نیروی کار فزایندهای هستند که باعث از بین رفتن مقادیر زیادی میوه روی درختان میشود.
این رباتها که توسط استارتآپ توِل آئروباتیک توسعه یافتهاند، در کنار درختان میوه قرار میگیرند، بدون زحمت میوههای رسیده را با بازوهای مکشی خود انتخاب میکنند و با دقت آنها را در سطل زباله قرار میدهند.
آنها مانند زنبورهای عسل سخت کوش، به پلتفرمی متصل شدهاند که به صورت مداوم نیروی ورد نیاز آنها را فراهم میکند و آنها را قادر میسازد تا شب و روز کار کنند.
آینده چیدن میوه با هوش مصنوعی
این رباتها فقط جمعکنندههای خستگی ناپذیر نیستند؛ بلکه بیشتر شبیه نوابغ پرنده هستند. آنها مجهز به دوربین هستند، پس از ارزیابی اندازه و رنگ میوه، مطمئن میشوند که فقط نمونههای کاملا رسیده را انتخاب میکنند.
این رباتها نه تنها سخت کار میکنند بلکه بسیار هوشمندانه عمل میکنند و به کشاورزان در پیشرفت برداشت، زمان برآورد شده برای چیدن میوه، مقدار برداشت، و هزینهها کمک میکنند.
این رباتها دست پروردههای همیشگی شما نیستند؛ آنها دست پروردههای پیشرفته کشاورزان هستند که همیشه با دادههای حیاتی برای افزایش بهرهوری و کارایی آماده هستند.
از الهام تلویزیونی تا یک راه حل جهانی
مغزمتفکر این ربات یانیو مور، موسس و مدیرعامل شرکت تول از یک مستند تلویزیونی براساس کار سخت و طاقت فرسایی که چیدن میوه مستلزم آن است، متولد شد.
چند سالی میشود که این استارتآپ ۳۰ میلیون دلار سرمایه و ۶۰ کارمند دارد. رباتهای خودران پرنده نوآورانه “فار”، مزیت قابل توجهی نسبت به سایر راهکارهای رباتیک میوه چینی دارند.
دیگر راه حلهای موجود تا حد زیادی ماشینهای زمینی هستند که نمیتوانند با چابکی، کارایی، یا مقرون به صرفه بودن فارمهای تگرا مطابقت داشته باشند.
رباتهای پرنده چگونه کشاورزی را در سراسر جهان متحول میکنند
رباتهای فار از بلندیهای هیمالیا تا درههای مملو از میوه کالیفرنیا در حال برداشت گلابی آسیایی، سیب، هلو و شلیل هستند.
رباتهای پرنده میوه چین فقط به اینجا محدود نمیشوند. جاه طلبیها به اندازه پرواز رباتهایشات است و برنامههای توسعهای برای اسپانیا، بریتانیا، استرالیا، نیوزیلند و بخشهایی از آسیا در نظر گرفتهاند.
آموزش رباتها برای انتخاب آووکادو و انبه
به عنوان بخشی از برنامههای توسعه آینده، تول همچنین قصد دارد رباتها را برای انتخاب آووکادو و انبه آموزش دهد میوههایی که نیاز به برش از ساقه دارند و در نتیجه مجموعه جدیدی از چالشها را ارائه میدهند.
اگرچه این رباتها هنوز نمیتوانند با سرعت انتخاب یک انسان مطابقت داشته باشند، اما قابلیت کار ۲۴ ساعته آنها در ۷ روز هفته یک مزیت قطعی است. از همه مهمتر، این رباتهای پرنده راه حلی امیدوارکننده برای کمبود نیروی کار هستند، نه جایگزینی نیروی کار انسانی.