موفقیت کمپین تامین مالی جمعی طرح «لاندر مسی انتقال سرباره» مسابقه شکوفا در ۳۴۰ دقیقه

طرح «لاندر مسی انتقال سرباره» یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان نخستین برنده قسمت اول مسابقه تلویزیونی شکوفا توسط ۴۰۹ سرمایه‌گذار طی ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه موفق به جذب سرمایه ۱۰ میلیارد تومانی به روش تامین مالی جمعی شد.

به گزارش باراناخبر، مسابقه شکوفا ابتکاری جدید از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی است که امکان سرمایه‌گذاری عمومی در سودآورترین طرح‌های دانش‌بنیان را برای عموم مردم از مسیر فرابورس با بهره مندی از روش تامین مالی جمعی (Crowdfunding) فراهم کرده است. در این روش اصل پول سرمایه‌گذاران توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تضمین شده است.

مسابقه شکوفا با همکاری فرابورس ایران و سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران روزهای شنبه و دوشنبه ساعت ۱۹ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

در این مسابقه ۷۸ شرکت دانش‌بنیان در ۲۶ قسمت به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و در نهایت ۲۶ شرکت توسط داوران انتخاب خواهند شد تا از طریق سکوهای تامین مالی جمعی مردم بتوانند در طرح‌های این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

نخستین قسمت از مسابقه بزرگ تلویزیونی «شکوفا» با رقابت سه شرکت دانش‌بنیان آغاز شد و محصول «لاندر مسی» با رأی داوران، از میان سه تیم شرکت کننده به عنوان تیم برگزیده انتخاب شد و این طرح جهت سرمایه‌گذاری عموم مردم روی سکوی تامین مالی جمعی هم‌آفرین (hamafarin.ir) قرار گرفت.

میزان سرمایه درخواستی این شرکت برای اجرای پروژه تولید لاندر مسی انتقال سرباره، ۱۰ میلیارد تومان، مدت زمان سرمایه‌گذاری و اجرای پروژه ۱۲ ماه و میزان سود پرداختی ۴۰ درصد سالیانه (با واریز سود ماهانه) بود.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این طرح به عنوان برنده قسمت اول مسابقه تلویزیونی شکوفا (shookoofa.ir) توسط ۴۰۹ سرمایه‌گذار طی ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه موفق به جذب سرمایه ۱۰ میلیارد تومانی به روش تامین مالی جمعی شد. پس از پخش مسابقه «شکوفا» از شبکه اول سیما، پویش تامین مالی جمعی این طرح به میزان ۱۰ میلیارد تومان با مشارکت ۴۰۹ سرمایه‌گذار در ۵ ساعت و ۴۰ دقیقه با موفقیت تکمیل شد.

این شرکت دانش‌بنیان قرار است اصل این سرمایه را با ۴۰ درصد سود (با واریز سود ماهانه) پس از یک سال (۱۲ ماه) به مشارکت‌کنندگان پرداخت کند.

لاندرهای  مسی سرباره یکی از تجهیزات مهم در کوره‌های ذوب انواع فلزات و آلیاژها است که سرباره با دمای حدود ۱۸۰۰-۱۲۰۰ درجه سانتیگراد حاصل از تولید انواع مذاب‌های فلزات و آلیاژها را از کوره به محل انباشت سرباره هدایت می‌کند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا