آشنایی با فونداسیون پایه چراغ خیابانی
پایه چراغ خیابانی برای کاربردهای مختلف در اندازه ها وانواع مختلف مانند لوله ای یا چند وجهی ساخته می شوند و همچنین با توجه به موارد استفاده آنها که برای استفاده روشنایی شهری و یا در بزرگراه ها استفاده می شوند در طول 3 متر تا 18 متر یا برای روشنایی معابر در اندازه استاندارد ساخته می شوند. برای نگهداری و استفاده از این پایه ها باید از فونداسیون استفاده کنیم. فونداسیون پایه چراغ خیابانی قسمتی است که پایه بر روی ان سوار می شود.
فونداسیون آماده پایه چراغ یک زیر بنا برای نصب پایه چراغ خیابانی است و ساختار آن به این صورت است که یک سازه بتنی آرمه یا مسلح است، یعنی برای استحکام و همبستگی آن از میلگرد، آلموتور و سایر سازه های معمولا آهنی استفاده شده است و اندازه و جنس این سازه ها به اندازه ی فونداسیون و باری که قرار است تحمل کند بستگی دارد. برای استعلام با کارشناسان فروش احداث گستر نیروی پارس تماس بگیرید.
ساختار فونداسیون پایه چراغ خیابانی چگونه است؟
ساختار فونداسیون پایه چراغ به این صورت است که می توان انرا به دو بخش تقسیم کرد:
- قسمت تثبیت کننده فونداسیون در زمین
- قسمت نگهدارنده پایه چراغ
فونداسیون ها همچنین باید دارای یک راه برای عبور سیم های برق باشند که این مسیر به صورت یک یا دو لوله که از قسمت پایین فونداسیون به بالای آن کشیده شده اند، در ساختار فونداسیون تعبیه شده است.
انواع فونداسیون پایه چراغ خیابانی
فنداسیون پایه چراغ های خیابانی از لحاظ ساخت به دو دسته تقسیم می شوند:
1- فونداسیون پیش ساخته
2- فونداسیون هایی که در محل نصب آماده می شوند و برای ساخت آنها در همان محل بتن ریزی را انجام می دهند.
انواع فونداسیون از نظر شکل ظاهری
فونداسیون ها معمولا به شکل های شکل پاشنه دار، ذوزنقه ای ، مکعب مربع و مکعب مستطیل ساختته می شوند.
فونداسیون پیش ساخته چیست؟
فونداسیون پیش ساخته یک فونداسیون بتنی است كه در شرایط كاملاً استاندارد و در محیط كنترل شده تهیه و تولید می شود و در هنگام نصب به محلی که مشتری قصد نصب آنرا دارد ارسال و از آن استفاده می شود. یکی از مزایای این فونداسیون این است که قابلیت جابجایی دارد.
طریقه نصب پایه چراغ روشنایی بر روی فونداسیون
ستون اصلی پایه بوسیله یک صفحه آهنی مربع شکل یا دایره ای که به آن بیس پلیت می گویند و از طریق چند انکر بولت به فونداسیون وصل می شود. یک سری قطعات مثلثی که به آن لچکی می گویند به محل اتصال ستون با بیس پلیت جوش داده می شود و محکم بودت آنرا تقویت می کند.
موارد استفاده از فونداسیون پایه چراغ
- بزرگراهها و خیابان ها
- جاده های اصلی و جاده های فرعی
- مناطق مسکونی، صنعتی و تفریحی
- مراکز خرید و پارکینگ ها
کیفیت بتن فونداسیون پایه چراغ باید به چه صورتی باشد؟
از آنجایی که این فونداسیون ها باید دارای استحاک کافی باشند و زمانی که پایه به آنها نتصل شد بتوانند قدرت ایستایی که پایه نیاز دارد را تولید کنند، عیار بتن آنها را 400 کیلوگرم در متر مکعب می سازند
ساختار فونداسیون پایه روشنایی پارکی و روشنایی چگونه است؟
ساختار به گونه ای است که دارای دو بخش مهم قسمت تثبیت کننده فونداسیون در زمین و قسمت مهار کننده پایه چراغ هستند. در کنار این دو بخش اصلی هر فوندانسیونی باید دارای مسیری برای عبور سیم های برقی داشته باشند؛ که این مسیر به صورت یک یا دو لوله که از قسمت پایین فونداسیون به بالای آن کشیده شده اند، در ساختار فونداسیون تعبیه شده است.
انواع فونداسیون پایه چراغ روشنایی
پارکی بر حسب ظاهر و نوع ساخت دسته بندی میشوند. عموما ما فونداسیون های پایه چراغ روشنایی و پارکی را به دو دسته یا و فونداسیون هایی که در محل نصب آماده می شوند، تقسیم بندی می کنیم. در دسته بندی ظاهری نیز معمولا به شکل های پاشنه دار، ذوزنقه ای، مکعب مربع و مکعب مستطیل ساخته می شوند.
نحوه نصب فونداسیون چراغ روشنایی و پارکی و پایه چراغ بر روی آن
طریقه نصب پایه چراغ به فونداسیون به این شکل است که در گام اول یک صفحه آهنی مربع و یا دایره را به وسیله یک یا چند انکر بولت به خود فونداسیون متصل کنید. یک سری قطعات مثلثی که به آن لچکی می گویند به محل اتصال ستون پایه چراغ با بیس پلیت جوش داده می شود و محکم بودن آن را تقویت می کند. از فونداسیون در چراغ پارک ها، معابر های عبوری، بزرگراه ها و خیابان ها استفاه میشود.
کیفیت بتن پایه چراغ پارکی
عیار بتن پیشنهاد شده برای روشنایی ۴۰۰ کیلوگرم در مکعب است. این مقدار برای حفظ استحکام پایه توسط فونداسیون و تامین قدرت ایستایی که پایه نیاز دارد، لازم است.
پایه چراغ های پارکی چقدر است؟
چراغ های پارکی چراغ هایی با پایه های مختلف و جنس های متفاوت هستند که در ظاهر و تنوع بالا ساخته میشوند و در مکان هایی مانند خیابان ، پارک ، ویلا و . . . مورد استفاده می باشند که علاوه بر روشنایی و زیبایی سبب امنیت بیشتر فضا نیز میشوند.
پایه چراغ های پارکی نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشند و برای نور پردازی های خیابان ، پارک ، بزرگراه ها ، فضاهای باز شهری ، کارخانجات ها ، پارکینگ ها و . . . مورد استفاده قرار میگیرند که معمولا پایه چراغ های پارکی با ارتفاعی کمتر از 3 متر می باشند که با انواع مدل ها در شرکت ساخت صنایع روشنایی شیک سازان تولید شده و به دست مشتریان میرسند.
تولید پایه چراغ های پارکی
این پایه چراغهای به صورت ساده و دکوراتیو تولید میشوند که پایه های ساده با جنس های فولاد و پوشش پالوانیزه و اپوکسی ساخته میشوند که معمولا آن ها را در خیابان ها استفاده میکنند چرا که این نوع پایه از زیبایی خاص ظاهری کمتری برخوردار بوده و مقرون به صرفه نیز می باشد. ساخت پایه چراغ های پارکی به صورت کاملا زیبا و مدرن ساخته میشوند که متریال های مختلف و لوکسی را برای تولید به همراه دارند و به صورت چودن آلمینویم می باشند که کلیه این نوع پایه ها با ارتفاعی بین 6 الی 12 متر صورت خواهند گرفت که به صورت دایره ایی و چند وجعی قابل ساخت می باشند .
پایه های چراغ پارکی برای نصب نیازمند گذراندن دو مرحله را دارند که یکی اجرای فونداسیون و دیگری مونتاژ و علم کردن پایه می باشد. برای مرحله فونداسیون میشود به دو شکل فونداسیون ریختگی و فونداسیون آماده عمل کرد همچنین نوع و ابعاد فونداسیون بستگی به ارتفاع سازه ، وزن سازه، نوع خاک محل نصب ، میزان نیروهای وارده خارجی به سازه و همچنین شرایط جوی و آب هوایی را دارد.
هزینه پایه چراغهای پارکی
پایه های چراغ های پارکی در شرکت شیک سازان با هزینه های متناسب ارائه میشوند اما عواملی در تعیین هزینه آن ها دخیل خواهند بود که موارد عبارتند از :
ورق های استفاده شده در سازه مختلف بوده و هر کدام از آن ها بر قیمت تاثیر میگذارند ، تعداد قطعات تشکیل دهنده پایه ، نوع و کیفیت ، نوع برند لامپ و چراغ ، آلمینویم و یا چودن بودن ، وزن ، اندازه مقطع بر مقدار هزنیه پایه چراغ های پارکی شرکت شیک سازان تاثیر گذار بوده که شما عزیزان میتوانید کیفیت عالی را با هزینه ایی مناسب از این شرکت استاندارد دریافت نمایید.