مرکز تحقیقات کنست: هر ۲۲ ساعت یک اسرائیلی خودکشی می‌کند

به گزارش  گروه بین‌الملل خبرگزاری آنلاین باراناخبر، وبسایت تحلیلی الخنادق در گزارشی به پدیده خودکشی در میان ارتش و جامعه صهیونیستی پرداخت و نوشت که صهیونیست‌ها با بحران‌های متعددی از جمله خودکشی نظامیان مواجه هستند.

این وبسایت در ابتدای گزارش خود به نقل قولی از سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان اشاره کرد. او در سخنانی گفته بود: «جوانان اسرائیلی امروز در حال فرار از خدمت نظامی هستند. ارتش اشغالگر از معضل نیروی انسانی به ویژه در میان نیروهای رزمی صحبت می‌کند».

به گفته دبیرکل حزب‌الله لبنان بحران نیروی انسانی در ارتش صهیونیستی در شرایطی است که محور مقاومت از نیروی انسانی بالنده و با اراده برخوردار است، در حالی که در مقابل با پدیده «خودکشی» به دلیل عدم ایمان و باور در میان جوانان اسرائیلی مواجه هستیم.

الخنادق در گزارش خود نوشت: «در ماه آوریل گذشته سه مورد خودکشی در ارتش اشغالگر صهیونیستی ثبت شد که دو مورد در هفته گذشته بود. کانال ۱۱ رژیم اسرائیل مدعی شد که دلایل خودکشی مشخص نیست. در حالی که مطالعات مراکز اسرائیلی نشان می‌دهد دلیل عمده این پدیده، هراس و احساس خطر در میان نظامیان اشغالگر در پی تشدید عملیات‌های مقاومتی مختلف است».

طبق این گزارش در ماه آوریل، فقط در مناطق اشغالی ۱۹۴۸، بیش از ۱۸۹ اقدام ضد صهیونیستی صورت گرفت، این رقم در قدس اشغالی و کرانه باختری ۹۸۷ مورد رصد شده است که ۱۳۹ مورد از آن تیراندازی و درگیری مسلحانه فلسطینی‌ها با نظامیان اشغالگر بود.

در این راستا سال گذشته میلادی، ارتش صهیونیستی شاهد افزایش خودکشی در میان نظامیان خود همراه با تشدید مبارزه جوانان فلسطینی بود، داده‌های ارتش اشغالگر نشان می‌دهد که ۱۴ نظامی این رژیم در سال ۲۰۲۲ خودکشی کرده‌اند که بالاترین میزان خودکشی ثبت شده در بین نظامیان مرد در پنج سال گذشته است.

الخنادق افزود: «بر اساس مطالعه‌ای که از سوی مرکز تحقیقات کنست [پارلمان رژیم صهیونیستی] انجام شده، خودکشی دومین عامل مرگ گروهی از نظامیان است که در ۱۰ سال اخیر عضو ارتش شده‌اند. طبق نتایج این بررسی رشد اختلالات روانی در میان سربازان دلیل اصلی خودکشی محسوب می‌شود و این امر ناشی از فشارهای روانی و اجتماعی و امنیتی و وضعیت جنگی و درگیری مداوم است».

طبق این گزارش، این مطالعه همچنین نشان داد که بسیاری از خودکشی‌ها در ارتش رژیم صهیونیستی تنها به دلیل اختلالات روان‌شناختی نیست، به شکلی که اکثر نظامیانی که دست به خودکشی زده‌اند برای مدت طولانی از اضطراب در خصوص سرنوشت خود رنج می‌بردند و در حالت سرخوردگی مداوم، سردرگمی شدید و عدم احساس تعلق به تشکیلات نظامی ارتش به سر می‌بردند.

از سوی دیگر بحران فرار از پادگان‌ها نیز به میزان کارایی ارتش رژیم صهیونیستی آسیب جدی وارد کرده است. طی تحقیقاتی به طور عمده یهودیان تندروی حریدی و اتباع اتیوپیایی از خدمت سربازی فرار می‌کنند. حریدی‌ها در سال‌های گذشته تجمعات گسترده‌ای علیه قانون اجباری شدن خدمت سربازی برای این طبقه از یهودیان به راه‌ انداخته‌اند.
طبق این گزارش فقط ۳۰ درصد فراریان از پادگان‌ها دستگیر شده و به سربازی اجباری بازگردانده می‌شوند و در کل فقط ۵۰ درصد جوانان اسرائیلی برای حضور در ارتش و سربازی اجباری تمایل دارند و همه این‌ها یعنی آن‌چه که در رژیم صهیونیستی «ارتش مردمی» خوانده می‌شود پایان یافته است. همزمان فرماندهان ارتش نمی‌دانند با افزایش موارد خودکشی و گسترش مصرف مواد مخدر و آزار جنسی در میان سربازان، چگونه برخورد کنند.

 

ارقام از گسترش خودکشی حکایت دارد

وبسایت تحلیلی الخنادق در بخش دیگری از گزارش خود نوشت که در سال‌های ۲۰۰۶، ۲۰۰۸، ۲۰۱۲، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ که رژیم صهیونیستی دست به حمله به لبنان و غزه زد، آمار ارتش این رژیم نشان داد که یک چهارم تلفات ارتش به دلیل خودکشی رخ داده است.

طبق آمار رژیم اشغالگر، ۲۱ نظامی در سال ۲۰۱۱ و ۱۴ نظامی در سال ۲۰۱۲ و شش نظامی در سال ۲۰۱۳خودکشی کرده‌اند. از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ نیز ۱۰۰ نظامی صهیونیستی جان خود را به دست خود گرفته‌اند. به گفته صهیونیست‌ها اکثر خودکشی‌ها در حین خدمت پادگان‌ها یا اردوگاه‌های آموزشی، یعنی زمانی که آنها در خدمت معمول خود بودند، رخ داده است.

از سوی دیگر، داده‌های ارتش اشغالگر قدس نشان می‌دهد که درخواست‌های معافیت از خدمت سربازی یا خدمت اجباری از سوی جوانان به دلیل اختلالات روانی و دلایل اجتماعی بسیار زیاد است، به طوریکه در سال ۲۰۱۵، این درخواست‌ها به ۴.۵ درصد رسید و تا پایان سال ۲۰۲۰ به ۸.۵ درصد افزایش یافت.

البته این آمار در شرایطی است که ارتش صهیونیستی و اداره سانسور این رژیم محدودیت‌های شدیدی بر درز اطلاعات واقعی اعمال می‌‌کند، به شکلی که ارتش اشغالگر عامدانه تعداد واقعی خودکشی‌ها را پنهان می‌کند و در موارد زیادی دلیل مرگ یک نظامی را به جای خودکشی، تصادف جاده‌ای یا رخ داد غیر امنیتی اعلام کرده است.

در این راستا شبکه ۱۱ رژیم صهیونیستی در آگوست ۲۰۲۱ طی گزارشی گفت: «ارتش اسرائیل معمولاً از انتشار داده‌های مربوط به تعداد سربازانی که در حین انجام خدمت سربازی خودکشی کرده‌اند خودداری می‌کند».

هر ۲۲ ساعت یک خودکشی

نکته قابل توجه دیگر اینکه پدیده خودکشی تنها به صفوف ارتش اشغالگر محدود نمی شود، بلکه پدیده‌ای گسترده در جامعه صهیونیستی است، در این خصوص آمار رسمی مرکز تحقیقات کنست (پارلمان اسرائیل) نشان می‌دهد که سالانه ۵۰۰ خودکشی در این رژیم ثبت می‌شود؛ یعنی هر ۲۲ ساعت یک اسرائیلی خودکشی می‌کند. از مجموع این تعداد خودکشی، سهم جوانان ۱۵ تا ۲۴ سال ۱۰۰ مورد ثبت شده است.

به گزارش وبگاه فلسطین الیوم، آمارهای رسمی وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۰، ۶۲۱۵ نفر اقدام به خودکشی کرده‌اند (که البته همه آنها منجر به مرگ نمی‌شود). از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۰ حدود ۵۳۸۰ نفر در فلسطین اشغالی اقدام به خودکشی کرده‌اند یعنی تقریبا هر سال ۵۰۰ نفر. ۱۰۰ مورد از این آمار سالانه در میان نظامیان رژیم صهیونیستی است.

بر اساس آمارها، ۸۰ درصد اقدام به خودکشی در میان مردان و ۲۰ درصد آن مربوط به زنان است. ۶۰ درصد افرادی که دست به خودکشی زده‌اند در رده سنی دبیرستان تا ۲۶ سال قرار داشته‌اند. دوره‌هایی که مربوط به آمادگی برای ورود به ارتش یا خدمت سربازی و نیز دوره خدمت در صفوف ذخیره ارتش است.

در ادامه این گزارش آمده است، افرادی که بیشتر در دایره خطر خودکشی در فلسطین اشغالی قرار دارند، یهودیان مهاجر از روسیه، اتیوپی یا آفریقا یا افراد سالمند هستند و دلیل آن، مشکلات اقتصادی، اجتماعی یا احساس غربت است.

پایان پیام /.




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

دکمه بازگشت به بالا