تسریع در تامین ۲ هزار دستگاه ناوگان مسافربری وارداتی

معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: نشست هم اندیشی با هدف اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم برای تسریع در تامین ۲۰۰۰ دستگاه ناوگان مسافربری وارداتی به‌منظور جابجایی زائران همایش جهانی اربعین حسینی برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم وفناوری آنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حمیدرضا شهرکی ثانوی ، هدف از برگزاری این نشست را تسریع در فرایند اجرای مصوبه هیات وزیران در خصوص واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس بین شهری ویژه جابه‌جایی زائران اربعین همایش جهانی حسینی و تدوین فرایند‌های دستگاه‌های مربوطه با نگاه هم‌افزایی و تسهیل‌گری بیان کرد.

وی افزود: با توجه به این‌که در حال حاضر واردات بر طبق قوانین جاری، مستلزم داشتن کارت بازرگانی است، در این مرحله سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در اسرع وقت متقاضیان دارای کارت بازرگانی را به وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی می‌کند و این وزارتخانه تسریع لازم را در فرآیند ثبت سفارش انجام می‌دهد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به این که اکثر متقاضیان واردات خودرو، شرکت‌ها و رانندگان مسافربری، فاقد کارت بازرگانی هستند و اخذ کارت بازرگانی منوط به طی تشریفات اداری زمان‌بر است، بر اساس پیشنهاد دفتر مقررات صادرات و واردات خودرو وزارت صمت و در راستای تسریع در اتخاذ تصمیم در این زمینه مقرر شد علاوه بر پیگیری وزارت صمت، مراتب توسط وزارت راه و شهرسازی برای اخذ صدور کارت بازرگانی با روش جایگزین سریع الاقدام مانند صدور کارت بازرگانی موقت و با ثبت سفارش بنام متقاضیان از معاون اول ریاست جمهوری نیز پیگیری خواهد شد.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تصریح کرد: در این نشست پیشنهاد شد سامانه” آر. پی. اف” که در خصوص واردات کامیون‌های حداکثر سه سال ساخت که پیش از این در سازمان راهداری حمل و نقل مورد استفاده قرار گرفته است، در مورد فرآیند واردات ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس با عمر کمتر از پنج سال با هدف سریع، تسهیل، شفاف سازی و مستندسازی تمام فعالیت‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

شایان ذکر است در این نشست موارد دیگری که سایر نمایندگان دستگاه‌های مرتبط در زمینه واردات ناوگان بین شهری بر عهده دارند، مورد بحث و بررسی گرفت.

دکمه بازگشت به بالا